Şimdi Ara

Schengen Vize Başvurusu Hakkında Yardım(bireysel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi vizeye bireysel başvurmak istiyorum , zaten dolar euro almış başını gidiyor internette araştırdığım kadarıyla tüm ülkeler vize için 80 euro istiyor ( daha ucuzu varsa paylaşırsanız sevinirim :) ) uçak desen en ucuz git geli 1300den başlıyor gibi kendime uyan net bir tarih arasam daha da uçacağı kesin böyle bir durumda bir de 40*50 euro aracı kuruma ödemek istemiyorum.


    Daha önce almanya ve italyadan vize aldım ama bunlar için idata şartı vardı aracı kurum olmadan bu ülkelere başvurulmuyor , aracı kurumsuz schengen alma şansım var mı ?




  • Eğer Avrupa'ya gidecekseniz öyle bir şans ne yazıkki yok. vfs global bakıyor zaten çoğu yere. 99 USD (konsoloslokların aldığı ücret) + 13.50 EUR (vfs globalin aldığı ücret) ücret. 99 USD'yi de dolar olarak vermeniz gerekli TL kabul edilmiyor. He tabi bunlar randevu alabilirseniz geçerli. şuan randevu alamıyorsunuz her gün kontrol etmeniz gerekiyor.

  • trancenden kullanıcısına yanıt

    ilk vizemi 2014 yılında almıştım dediğim gibi benim aldıklarım italya ve almanya olduğu için mecbur idatadan almıştım ama çevremden bazı ülkelerde konsolosluğa bireysel başvuru olduğunu duymuştum . Bu şehir efsanesi mi yoksa daha sonradan mı değişti acaba

  • Konsolosluğa doğrudan başvurular bazı özel durumlarda yapılıyor. Turistik vize için idata gibi aracı kurumlara başvuracaksınız.

  • Monsieur Vincent kullanıcısına yanıt

    Valla hocam çalışma izni için bile vfs globale yönlendirdi konsolosluk. Arkadaşın dediği gibi özel durumlar nedir bilemiyorum ama turist vizesi için zaten ilgili firmalara gitmeniz gerekiyor.

  • cleanton kullanıcısına yanıt

    teşekkürler hocam

  • trancenden kullanıcısına yanıt

    anladım hocam keşke 1-2 firmanın tekelinde olmasaydı şu işler , zamanında başvururken sponsorumun bazı belgeleri eksikmiş sitesinde bildirilmiyordu bunlar yazdılar verdiler tüm gün koşturdum gittim bu sefer tarihi eski son 6 ay lazım falan dediler , ilk başta yine bunun bilgisini vermediler tabii neyse kapanışa az kala gittim bu sefer almadılar araya bayram girecek randevu olayı sıkıntı zaten malum, her şeyim hazır kontrol edilmiş sadece işleme koyulacak onu bile yapmadılar yine randevu aldırdılar. ilk vizemde de çok ilgisizlerdi hatta kültürel ve eğitim amaçlı gidiyorum almanya böyle durumda vize ücreti almıyormuş benden ücreti aldılar pasaportumu verirken de arada makbuzu da unutmuşlar konsolosluk 0 euro olarak kesip yollamış, tabii daha 18 yaşındayım ilk vize haberim yok sonradan almanyada diğer arkadaşlar söyledi, makbuzu atmamışım şansa zor bela aldık . Neyse biraz içimş döktüm :) mecbur bunların eline kaldık yine





  • Başka bir sorumu daha buraya ekliyim , Devlet memuruyum düzenli maaş yatan bir hesabım var ama belli bir yatırım da göstermek gerekir diye düşünüyorum, tl hesabımda çok bir para yok, genelde belgeli olarak sunabileceğim param hisse senedi ve fonlarda az bir miktar da altın hesabım mevcut bunları belge olarak sunabiliyor muyuz?

  • Monsieur Vincent kullanıcısına yanıt

    Evet zaten banka hesabınızın hareketlerini gösterir bir ekstre isteniyor. Diğer finansal yatırımlarınızı da gösterebilirsiniz. Zaten isteniyor. İstenen belgelere gözatın.

  • alabildin mi vizeni nereden aldın acaba

  • Garage_Sale G kullanıcısına yanıt

    bilgi toplamak için yazmıştım , bireysel başvuru şansım olsaydı kenarda dursun mantığıyla başvuracaktımk ama aracı şirket şart olunca uğraşmadım

  • hangi kurumla aldın hocam bana da lazım

  • Schengen vize süreci hakkında bu sitede detaylı bilgilere yer vermişler. Biraz uzun ama yine de göz önünde bulunduran alırsınız. Kopyalıyorum:https://saltvisa.com.tr/araci-firma-kullanmadan-konsolosluklara-vize-basvurusu/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lilian thuram -- 24 Mart 2024; 3:43:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.