Şimdi Ara

Scars Of Honor [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Scars Of Honor [ANA KONU]






    Scars of Honor, Beast Burst Entertainment tarafından geliştirilen, alfa sürümünde olan 3D Stylized High Fantasy MMORPG oyunudur ve Bulgaristan, Türkiye, İspanya, Portekiz, Fransa, İtalya ve daha bir çok ülkeden yaklaşık 40 kişilik bir ekip tarafından geliştiriyoruz.





    Scars Of Honor [ANA KONU]Scars of Honoryoutube
    Marvelous Community, As many of you know, our latest test ended on the 20th of March. We received massive amounts of good feedback, and the testers did an amazing job finding bugs and showing us where we must improve! We played Hide’n’Seek, Simon Says, a community made “Parkour Quest”, events like “Chicken Heist” and the “Jumping course”, or we just chilled with you guys talking about the game, admiring the awesome sights that our Environment artist made. Here is a little Aftermovie for all of you that didn’t manage to experience the “Pre-Alpha Tes 2”, we hope to see you online on the next test. Thank you, from all of us here at Beast Burst Entertainment. For more information, about how you can participate in the upcoming pre-alpha tests follow this link: https://www.scarsofhonor.com/landing/start Official Links: Website: https://www.scarsofhonor.com Discord: https://discord.gg/jDSuQVgwHF Facebook: https://www.facebook.com/ScarsOfHonor.Official/ Instagram: https://www.instagram.com/scars.of.honor/ Twitter: ​https://twitter.com/scars_of_honor/ Reddit: https://www.reddit.com/r/ScarsofHonor/ #MMORPG #madewithunity #madewithunity3d #gamedevelopment #game #pcgaming #indiegame #gamedev #indiedev #indiegamedev #RPG #scarsofhonor
    https://www.youtube.com/watch?v=n8K12Bxn9Sg






    Beast Burst Entertainment stüdyosu olarak Scars of Honor projesi ile, klasik MMORPG oyununlarının ötesine geçmeyi hedefliyoruz. Durağan bir evren yaratmaktan çok, Ana hikaye, yan görevler ve oyun içi yaşam gibi MMORPG türünün özelliklerini, sabit ve sıkıcılıktan arındırmak istiyoruz. Bunun için MMORPG oyuncularının şikayet ettiği öğeleri oyunun ana dinamikleri içirişinde barındırmamak istemiyoruz. Bunun için bir dizi yeniliği oyunumuzun içine entegre etmek istiyoruz;


    1. Değişen Zindanlar ve Raidler: Her 10 seviyede bir Zindan ve Raids mekanikleri değişecek şekilde geliştiriliyor. Sadece mekanlar değil düşmanlar ve boss’lar yeni beceriler elde ediyor.
    2. Görevler ve Hikaye: Görevleri ve hikayeyi ilginç hale getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve “3 kurt dişi ve 2 yaban domuzu dişi getir” tipi görevleri tercih etmeyeceğiz. Çok uzun süre ve çok fazla tekrar eden oyuncu geliştirme süreci, oyuncuların uzaklaşmasına neden olmakta bunun farkındayız. Bu nedenle bunu da dengelemeye çalışacağız. En önemlisi sürekli oynanabilen ve her güncellemede farklı görevleri barındıran bir oyun inşa etmek istiyoruz.
    3. Ödül Avı: Çoğu MMORPG’de olmayan bir başka özellik Ödül Avı. Bir başka oyuncunun başına ödül koyabilir intikamınızı alabilirsiniz.
    4. İş Teklifleri: Gerekli eşya, zırh veya bir meslekten doğan eşya için diğer oyunculara teklif verebileceksiniz. Siz oyunun tadını çıkarırken birisi sizin yerinize o görevi yapabilir!
    5. Lonca Kaleleri: Her lonca lonca kalesi alma yeteneğine sahip olacak ve lonca kalelerine özel eşyalar satın alabileceksiniz. Sınırsız kale sahibi olabilirsiniz. Tabii hepsini koruyabileceğinizi düşünüyorsanız!
    6. Ev: Oyuncular, izin verilen topraklara kendi evlerini inşa edebilirsiniz. Kendi evinizi inşa ederken dilerseniz arkadaşlarınız size yardımcı olabilir. Ayrıca evlerinizin adresi kişiseldir, arkadaşlarınız veya sizin için görev yapanlar sizi evinizde ziyaret edebilir.
    7. Binekler: Oyuncular, farklı binek türlerini yenileriyle karıştırabilecek ve üretebilecekler. Ve sadece aynı anda 1'den fazla binek çağırma seçeneğine sahip olacaksınız. Bir gruptaysanız, diğer grup üyeleri de sizinle aynı bineğe binebilir. Tek istenilen şart bineğinizin taşıma kapasitesinin buna uygun olmasıdır.
    8. Çevrimiçi Mağaza: Meh!! Yine bir “Pay-to-Win” demeden önce lütfen şunu dinleyin. SoH olarak mağazamızda sadece kozmetik ürünleri satacağımızın garantisini veriyoruz. Oyunda sizi OP kılabilecek veya diğer oyuncuların önüne geçebilecek herhangi bir eşyayı ASLA VE ASLA satmayacağımızın garantisini veriyoruz. Sadece arkadaşınız beyaz bir ata binerken siz pembe bir pony tercih ederek bize destek olabilirsiniz.



    Oyun içinde toplam 2 taraf, 8 ırk ve toplam 10 sınıf bulunuyor.


    The Sacred Order ( Kutsal Düzen) Hikayesi:


    Scars Of Honor [ANA KONU]



    Beyaztaş şehri düştükten sonra, nice kayıplar veren insan ırkı için çok büyük işler yapmak gerekiyordu artık. İşte o en karanlık anda, bir kahraman güneş gibi doğdu: Kral Venuin. Halkını Beyazbahçe’den olabildiğince uzaklaştırdı ve hep beraber bolluk ve huzur içinde yaşayacakları Beyazezgi şehrini kurdular. Kral Venuin, üstün yöneticilik becerileri sayesinde diğer ırklarla iyi diplomatik ilişkiler kurarak, İnsan ırkı için kıymetli müttefikler edindi. Büyük zanaatkârlar olan Throrsgardlı Cüceleri ve doğa aşığı, emsalsiz suikastçiler olan Lunadellli bilge Yüce Elfleri bekleyen tehlikeyi görüp onları uyardı. Uzun yıllar süren hükümranlığı sona ermeden önce, Elf ve Cüce Krallarının itirazlarına rağmen, Ayıları savundu. Bu vahşi, azılı yaratıklar da Kral Venuin’in güvenini boşa çıkarmadılar. Böylece İnsanlar, Cüceler, Elfler ve Ayılar bir araya geldiler; Kutsal Ruh’a, huzura, barışa, ve yuvaları Aragon’daki her canlıya ruhunu veren, yaşam bahşeden düzene duydukları inanç temelinde, Kutsal Düzen ittifakını kurdular. Böyle bir ittifak kaçınılmazdı artık, çünkü Kara Dağlı istilacı Orklar ile artan nüfusu yüzünden artık Canlılar Nehri’ne sığmayan ve daha fazla toprak için Fırtına Vadisi’ne gelen kudretli Minotor klanı aralarında anlaşmışlardı. Orklar ve Grontharlar, İkinci Aragon Savaşı’nda Beyazezgi Krallığı İnsanlarının oyununa gelince ve Elfler tarafından pusuya düşürülünce, çeşitli ırkların birleşerek oluşturduğu Kutsal Düzen ittifakının gücünü daha iyi anladılar.


    Oynanabilen Irklar; Human (İnsan), Dwarf (Cüce), High Elf (Yüce Elf), Bearan



    Human (İnsan) Irkı


    Scars Of Honor [ANA KONU]



    İnsanlar bizzat Kadim Tanrıların yarattığı ırklardan biridir. Düzen Tanrılarının çocukları, emsalsiz bir yaşama iradesine sahip ulvi varlıklardır. Ölüm karşısında bile, kutsal tanrılara duydukları eşsiz inançtan güç alırlar. Kutsal Yaşam Işığını taşıyan İnsanlar, yaşayanlar için asıl savaşan onlardır. Muazzam bir zekâya sahip olan İnsanlar farklı güç kaynaklarından büyü yapabilir. Doğumdan ölüme kadar, ilk insanların yazdığı kutsal kanunlara uyarlar.


    İnsan Irkının Özellikleri


    Adrenalin; Damarlarına hücum eden adrenalin, sersemleterek kilitleme efektini etkisiz hale getirir.

    Kılıç Ustası; Kılıçlarla, Kritik Şans oranı %5 artar.

    Yaşama İradesi: Can %20’nin altına düşünce, %10 daha yüklenir.


    Oynanabilen Sınıflar: Savaşçı, Paladin, Mage, Priest, Korsan, Necromancer



    Dwarf (Cüce) Irkı



    Scars Of Honor [ANA KONU]




    Tekrar tekrar gezegeni yok etmeye çalışan Deli Titan Graz’modan’ın Aragon’da yol açtığı Cehennem Novası patlamasının ardından, Yüce Dağ’da koca bir delik açıldı. Dağın yaralarını sarmaya gelen İnsanlar ve Elfler burada bir yaşam, o zaman dek gün yüzü görmemiş bir şey olduğunu fark ettiler! Bunlar Dwarflardı!



    Cüce Irkının Özellikleri:


    Dağın Gücü: Zırhı 10 saniyeliğine %50 artırır.

    Anasının Karnından Çekiçle Doğanlar: Demir dövmek, düşmanı 3 saniyeliğine sersemletme şansını %2 artırır. Her 5 dakikada bir kere yapılabilir.

    Dağın Gazabı: Can %20’nin altına düşünce, Kritik Saldırı %10 artar.


    Oynanabilen Sınıflar: Savaşçı, Paladin, Druid, Priest, Ranger, Korsan


    High Elf (Yüce Elf) Irkı



    Scars Of Honor [ANA KONU]



    Birinci Aragon Savaşı’ndan sağ kurtulan Cehennem Zebanilerinin yarısı, tanrıların etkisiyle, başlangıçtaki amaçlarını terk etmeye karar verdiler. Mynorath’a geri dönen İnsanlarla birlikte yollara düşerken, orada başka bir yaşam kaynağı ve başka bir amaç bulmayı umuyorlardı.


    Doğayla Bir: Köklerle hedefteki düşmanın etrafını çevirip hareket etmesini 5 saniyeliğine önler.

    Ok Ustası: Yaylar Kritik Şansı %5 artırır.

    Beyaz Geyiğin Lütfu: Bir müttefik hedefe girdiğinde 10 saniye içinde canı %20 oranında yeniler.



    Oynanabilen Sınıflar: Savaşçı, Suikastçi, Priest, Ranger, Druid


    Bearen (Ayı) Irkı



    Scars Of Honor [ANA KONU]




    Aragon’un üçüncü ve sonuncu çocuklarıdır. İri yarı, güçlü kuvvetli, gururlu ve vahşi yırtıcılardır. Bu azgın yaratıkları ancak ölüm durdurabilir. Ayıların gözünde, güzelce karnını doyurmak ve iyi bir uyku çekmek dendi mi akan sular durur; bu yüzden, bir Ayının yemeğini veya uykusunu bölmek için gerçekten delirmiş olmak gerekir. Başlangıçta, Ayı ırkının en yaygın ve bariz ayırt edici özelliği, kendine has bir yabanıllıktan ibarettir.


    Bearen (Ayı) Irkının Özellikleri


    Diş ve Pençe: Düşmanın Zırhını 5 saniyeliğine %10 azaltır. Diğer Ayılar bu etkiyi artırabilir.

    Kış Uykusu: Uyurken, her 3 saniyede canı %1 yeniler.

    Taştan Deri: Sizde meydana gelen hasarı 5 saniyeliğine %20 azaltarak derinizi güçlendirir.


    Oynanabilen Sınıflar: Savaşçı, Paladin, Druid, Ranger, Korsan


    Domination ( Hakimiyet) Hikayesi


    Scars Of Honor [ANA KONU]




    Orkların önderi Inngrim en kuzeye, lanetli topraklara giderek Kutsal Düzen İttifakı kuvvetlerine karşı savaşında ona yardım edecek müttefikler aradı. Vaktiyle İnsanların kontrolünde olan bu topraklarda, Mezartaş’ın Yaşayan Ölüleriyle karşılaştı. Yaşayan Ölüler, Inngrim’in onları da canlı varlıklar, Aragon’da yaşayan canlılardan biri addederek onurlandırması şartıyla, bağlılıklarını sunup Orklara katılmaya hazırdı. Böylece Inngrim ile Yaşayan Ölülerin Kraliçesi Nepherimas başka topraklar ve müttefikler bulmaya karar verdi. Bunun için okyanusları aşıp Grommdor kıtasına geldiler. Tam Grommdor topraklarına ayak basmışlardı ki baş düşmanlarının, İnsanların burada Orkların da Yaşayan Ölülerin de tanımadığı bir ırkla savaştığını gördüler. Bu ırk Cehennem Zebanilerinden başkası değildi. Orklar ve Yaşayan Ölüler hemen Cehennem Zebanilerinin yanında savaşa girdi. Sonunda savaşı kazanıp İnsanları geldikleri kıtaya geri gönderdiler. Orklar ve Yaşayan Ölülerin savaşta gösterdiği dövüş becerisine hayran kalan Cehennem Zebanileri, Inngrim ve halkı Zebanilerin efsunlu tabiatını onurlandırdığı takdirde, onlara hem bu hayatta hem öbür hayatta sadık kalacaklarına yemin ettiler. Savaş meydanında ilk defa, Kutsal Düzen tam anlamıyla kontrol altına alınmıştı. Inngrim ve diğer ırkların önderleri birliklerinden nasıl da kuvvet doğduğunu fark ettiler. Ve böylece Hâkimiyet İttifakını kurmaya karar verdiler. Her ırk önderinin kendi kanıyla imzaladığı İttifak Antlaşması’yla, asla dönmeyecekleri bir yemin ettiler. Orklar, Yaşayan Ölüler, Grontharlar ve Cehennem Zebanileri birleşerek Aragon topraklarındaki yerlerini aldılar.


    Oynanabilen Irklar; Orc (Ork), Undead, Infernal Demon (Cehennem Zebanisi), Gronthar


    Orc (Ork) Irkı


    Scars Of Honor [ANA KONU]



    Birinci Aragon Savaşı’ndan bin sene sonra, Aragon Orklara hayat verdi. Kara Dağ’ın bağrından kopup gelen bu vahşi ve acımasız yaratıklar, İnsanları ve Cehennem Zebanilerini kat kat aşan bir cüsseye ve becerilere sahipti.


    Ork Irkının Özellikleri


    Kemikkıran: Hedefteki düşmanı 3 saniyeliğine sersemleterek kilitler.

    Kafatasında Balta: Balta Kritik Şansı %5 oranında artırır.

    Kaynayan Kan: Hızı 5 saniyeliğine %20 artırır.


    Oynanabilen Sınıflar; Savaşçı, Cadı, Ranger, Druid, Korsan


    Undead Irkı


    Scars Of Honor [ANA KONU]



    Ruhlarının sırf yeniden Kadim Tanrılara hizmet etmek üzere başka bir insanda tekrar doğmasına izin vermemiş, böyle bir hayatı reddetmiş olan ölü İnsanlardır. Bu nedenle Kadim Tanrılar tarafından lanetlenmiş, çürüyen bedenlerde sonsuza dek yaşamaya mahkûm edilmiş, hiçbir zaman sevdiklerine yeniden kavuşamamışlardır.


    Undead Irkının Özellikleri


    Yürüyen Ölü: Düşmanı 6 saniye boyunc tir tir titretir. Herhangi bir hasar bu etkiyi kırar.

    Gece Kuşu: Kritik Şans gece vakti %5 artar.

    Kabir Laneti: 36 Gölge hasarıyla düşmanınızı havaya uçurur ve 5 saniye boyunca her saniyede canını %1 azaltır.


    Oynanabilen Sınıflar: Savaşçı, Cadı, Necromancer, Mage, Priest, Korsan


    Infernal Demon (Cehennem Zebanisi) Irkı



    Scars Of Honor [ANA KONU]



    Kadim Tanrıların yarattığı ırklardan bir diğeridir. Kıyametin Atası dedikleri Griefthor, yasak karabüyü zanaatlarının inceliklerini sergiler. Ataları onlara iblislere yaraşır bir armağan verdi: ölümsüzlük. Ama bunun da bir bedeli vardı tabii. Ölümsüz kalmak için, sürekli insan ruhu kemirmeleri gerekiyordu. Yani hiç bitmeyen bir açlıktı bu. Cehennem Ateşini taşıyan bu İnsan ruhunu kemirme ustaları, tüm benlikleriyle Kaos Tanrılarına tapmalarına karşılık olarak, eşi benzeri görülmedik cadılar haline geldiler ve karanlık zanaatlar konusunda emsalsiz becerilerle ödüllendirildiler.


    Infernal Demon Irkının Özellikleri


    Kara Ayin: 7 saniyeliğine bir ayin çemberi oluşturur. Çemberin içinde kalan düşmanlar, burada diğer tüm kaynaklarda olduğundan %5 daha fazla zarar görür.

    Cehennem Ateşi: 150 Ateş Hasarı vererek, hedefi 3 saniyeliğine %30 oranında yavaşlatır.

    Tek Amaç: İnsanlara karşı Kritik Saldırı %10 daha etkilidir.



    Oynanabilen Sınıflar: Savaşçı, Mage, Cadı, Suikastçi, Ranger, Necromancer


    Gronthar Irkı



    Scars Of Honor [ANA KONU]



    Aragon ırklarının en son doğanı Gronthar'lar medeniyet, kültür, kafa çalıştırma gibi şeylerin günümüzde bile hala pek düşkünü değildir. Ve tabi ki Sabunun. Kokuşmuş gürültücü vahşilerdir ve kocaman dişleri ile can alırlar. Tek sorunları ne mi? Mynorath'ı paylaştıkları şu malum Işığın Aşığı komşuları! Ama düşmanları ile savaşmak Gronthar'ların yiyip içmekle birlikte en çok sevdiği şeylerden biridir.


    Gronthar Irkının Özellikleri


    Korsan Sancağı: Bütün hareket engelleyici etkileri ortadan kaldırır. 2 dakika bekleme süresi.

    Bomba Geliyor!: Hedefe bir bomba atarak hedefi 3 saniyeliğine susturur 36 ateş hasarı bırakır

    Hayatın Prangaları: Düşmanlara 100 gizli hasar veren ve hareket hızlarını %20 azaltan bir tuzak kurar


    Oynanabilen Sınıflar: Korsan, Ranger, Savaşçı, Druid



    Alıntı

    metni:
    SIKÇA SORULAN SORULAR (SSS)



    Scars Of Honor [ANA KONU]



    Oyun hangi ülke/ülkelerde geliştiriliyor?


    Proje merkezi Bulgaristan olmasına rağmen Bulgaristan, Türkiye, İspanya, Portekiz, Fransa ve İtalya'da yaşayan 40 kişilik bir ekip tarafından geliştiriliyor. Ayrıca Türkiye'den toplam 12 kişini yer alıyor. İlerleyen süreçte (2023 sonu gibi) ekibin 90 kişiye çıkarılması düşünülüyor.


    Oyunun alfa/beta sürümünden çıkış tarihi tam olarak ne zaman?


    SoH, en geç 2025 yılının son çeyreğinde tam sürüm olarak yayınlanması bekleniyor.


    Oyun Win-to-Pay mi?


    Oyun, Win-to-Pay değil ve hiç bir zaman olmayacak.


    Türkçe dil seçeneği mevcut mu?


    Oyun alfa sürümünde sadece İngilizce dil seçeneği sunuyor. Beta sürümünde Türkçe dil seçeneği aktif hale getirelecek.


    Türkiye için planlarınız mevcut mu?


    Evet, Türkiye ofisimizi büyütmeyi ve Türk oyuncu kitlesine özel çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Ayrıca bir komünite oluşturmak için ilerleyen dönemlerde çalışmalarımız olacaktır.


    Oyun geliştirme aşamasında mı?


    Evet. Oyun 2021 yılının başından beri geliştirilmeye devam ediyor. Birçok hata düzeltmesi yapıyoruz ve eksikliklerimizin farkındayız. Bu eksiklikleri oyuncularla birlikte gidermek gibi bir vizyona sahibiz.



    Üyelik türleri nelerdir?



    Scars of Honor olarak üç farklı üyelik türümüz mevcut;


    Ücretsiz Hesabı (Ücretsiz);


    1. Oyun Çıkınca Ücretsiz Erişim
    2. Destek Forumuna Erişim


    Destekçi Hesabı;


    1. Özel Forum Rozeti
    2. Erken İsim Rezervasyonu
    3. +1 Karakter Adı Değiştirme
    4. +20 Transmog


    Onur Hesabı;


    1. Özel forum rozeti
    2. En erken isim rezervasyonu
    3. Maceracı sırt çantası
    4. Oyun Unvanı: Honored
    5. Binek hayvanı: Savaş Atı ve Kurt
    6. Forumda karakter avatarı
    7. +5 Karakter adı değiştirme token’ı
    8. +30 dönüşüm


    Daha fazlasını öğrenmek ve bize destek olmak için buraya tıklayarak üye olabilir ve 24 Ekim - 30 Ekim 2022 arasında PLAYTEST sürecine katılabilirsiniz.


    Mesaj yoluyla veya contact.turkey@beastburst.com adresine mail atarak iletişime geçebilirsiniz.



    Scars of Honor Türkiye




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scars of Honor -- 21 Ekim 2022; 17:4:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.