Şimdi Ara

Sayısal Whatsapp Çözüm Ekibimize Takım Arkadaşları Alıyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Forumdaşlar. TYT/YKS soru çözüm grubumuz mevcut ve kadromuz “Çözülmemiş Soru Kalmasın” felsefesiyle çalışmakta. Özellikle mezun tayfadan sıralaması ilk 40 bin içerisinde olan sayısalcı ekip arkadaşları alcağız. Sayımız sınırlı ve sınırlı alımımız var. Ve katılmak isteyen arkadaşşların aktif olması bizim için elzem. Bunlar haricinde sonrasında darılmaca olmaması için ve de grup verimliliğini sürdürmek için önemli kurallarımız var:

    1. İlgili branş dersi ilgili grupta paylaşılır ( Altında cevap şıkkı ile) ve sessizce yanıt beklenir. Yanıt gelmesi takdirde gurp içerisinden “teşekkür” ya da soru ile detay YAZILMAZ. Grup sadece soru ve cevaptan ibarettir.

    2. Gelen çözümün tatmin etmemesi durumunda çözen arkadaştan özel mesaj ile detay istenebilir. Yine teşekkürler özel mesaj ile doğrudan soruyu çözen kişiye yollanabilir.

    3. Grubumuzda harici olarak kaynak tavsiyesi ve güncel sınavla ilgili konuşulacak ayrı bir bölüm de mevcuttur. Kaynak tavsiyeleri sadece burada konuşulup tartışılır.

    4. Yanlış grupta paylaşım yapan, kural dışı davranan ve saygı sınırını aşan kişiler direkt gruptan ihraç edilir.


    Grubumuza dahil olmak isteyen arkadaşlar
    İsim( soy isme gerek yok)
    Telefon numarası
    Sıralaması
    Hedefi

    Bilgileri ile özel mesaj yollayabilir ( özel mesajlara geri dönüş olmayacaktır, başvuranlardan sınırlı sayıda kişi alımı olacaktır)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çok sağol iyi güldüm nazi kardeş.başlık da iş ilanına özenti gibi olmuş.benim birçok grubum oldu 2015ten beri.şu an da var 1 tane.sen olayı biraz yanlış anlamışsın.sohbet ve soru şeklinde ayır herkes mutlu mesut yaşasın dunya daha iyi bi yer olsunteşekkür yazsa nolur yanı teşekkür yazılmaz demiş ya iyi güldüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.