Şimdi Ara

sayisal loyo super loto hepsi devletin halktan para toplama yalani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bu loto toto haftanın 5 günü 4-5 kişiyi milyoner yapıyor. Ama ne tesadüf tandigim hiçbir kişiye bu loto çıkmadı. Hatta tanıdığının tanıdığına bile çıkmadı. Bu işi takıntı haline getirip işyerinde yaklaşık 40 kişiye sordum hiçbirinin lotodan para kazanan bir tanıdığı yok. Eminim bu yazıyı okuyanlarinda yoktur. Olan belki 1 2 kişi çıkar yazar diye buraya da yazdım.hiç tanıdığı bu işten zengin olan varmı bence yok.



  • Haftada 5 kişi milyoner olsa eN kötü ayda 20 milyoner eder. Yılda 240 milyoner eder 10 yılda 2400 milyoner eder yaklaşık 20 yıldır bu lotolar var benim bildiğim kadarıyla diyon 4800 kişi bu işten milyoner oldu. Ama kimse 1 tanesini dahi tanımıyor. Benim amcama dayima enisteme çıktı diyemiyor. Çünkü yok en fazla 3-5 kişiye göstermelik çıkıyor sonrası kasaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam kendine cevap vermiş kendini hakli cikarmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlıyorum
  • Merhaba
    Bundan banane ki arkadaşım
    İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim babamin sinif arkadasina cikmis ne zaman ciktigini bilmiyorum ama. Dunya turu yapip gelmisler ve marketler zinciri kurmuslar kalan parayla da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum cepten ilk girişim nasıl mesaj guncellenwcgini bilmiyorum yoksa ekleme yapacaktım. Ama bi laf biliyorsan konuş alım sansinlarla başlıyor bence o lafı düşün sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akapenin devrinde ozellikle 2008 den sonra artık bunada el attılar sizin aklınız hic kesiyormu orduya en adi kumpası kuran osym gibi en guvenilir kurumun icine edip sınavları artık hileli olan bir hukumet burda donen paraya karısmıyacak :) buna inanan aklını peynir ekmekle yemistir kendi yandaslarına cıkarıp senede belki bir defa falan normal çekilişi vardır ayrıca eskiden tv canlı verirdi kaldırıldı ve son oynanan saatten tam 2 saat sonra çekiliş yapılıyor zira bilgisayarlarda cıkmayan bir kupon olusturulup sisteme atılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 7 Mayıs 2015; 18:18:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsh77

    Bu akapenin devrinde ozellikle 2008 den sonra artık bunada el attılar sizin aklınız hic kesiyormu orduya en adi kumpası kuran osym gibi en guvenilir kurumun icine edip sınavları artık hileli olan bir hukumet burda donen paraya karısmıyacak :) buna inanan aklını peynir ekmekle yemistir kendi yandaslarına cıkarıp senede belki bir defa falan normal çekilişi vardır ayrıca eskiden tv canlı verirdi kaldırıldı ve son oynanan saatten tam 2 saat sonra çekiliş yapılıyor zira bilgisayarlarda cıkmayan bir kupon olusturulup sisteme atılıyor.

    Bende benzer şeyleri düşünüyorum. Bu loto fln bir çeşit vergi verme gibi bişey. Devlete kendi isteginle gönüllü vergi veriyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.