Şimdi Ara

SAW Gaming Club

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SAW Gaming Club 1.01.2016 tarihinde kurulmuştur. SAW Gaming Club kısaca esporda başarı hedefleyen fakat sponsor sıkıntısı çeken takımların tek bir çatı adı altında birleşerek potansiyel sponsor firmalara karşı bir nevi güç birliği yapma projesidir.Bundan dolayı ENC Gaming adlı takım ile birleşerek günümüzde emin adımlarla yoluna devam etmektedir. SAW olarak esporda diğer takımlardan kesin çizgilerle ayrıldığımız en belirgin özeliğimiz ise, bünyemize katılan tüm takımların bu projenin asıl sahibi olmasıdır. Oyunculuğunu ve takımları ön planda tutan bir sistemde çalışan ekibimiz bu doğrultuda esporun var olduğunu tüm oyunlarda yer almak için çalışmalarını sürdürmektedir.

    Organizasyon altyapısını tamamladıktan sonra, espor oyunlarındaki iddialı ve gelecek vaat eden takımlarla yaptığı görüşmeler sonucunda sırasıyla League of Legends,Dota 2,CS:Global Offensive takımlarını tek bir çatı altında toplayan ve kısa sürede aldığı başarılar ile espor sektörüne iddialı bir giriş yapmıştır. Daima oyuncuyu ve oyunculuğu ön planla tutan, ilkelerinden asla taviz vermeyen, bütün oyunculara aynı mesafede duran, rakiplere karşı daima saygı ve sevgi çerçevesinde davranan takımımız kısa sürede oyuncular tarafından fark edilmiştir. Dünyada oyun sektöründe yaşanan gelişmeleri yakından takip eden ekibimiz espor topluluğu oluşturma potansiyeli olan tüm oyunlarda yer alıp, adını daha büyük kitlelere duyurmayı ve herkes tarafından saygı duyulan bir takım olmayı hedeflemektedir.

    "Suikatçilere katılın gölgeleri keşfedin" sloganıyla büyük bir espor takımı olma yolunda adımlar atan ekibimiz ülkemizde ve yurt dışında yapılan tüm turnuvalara katılarak başarılar hedeflemektedir.

    Misyonumuz

    SAW Gaming Club'ın misyonu ülkemizde bulunan oyuncuları hem sportif alanda geliştirerek geleceğe taşımak, profesyonel oyunculuk konusunda bilinç sahibi öz güveni gelişmiş, sorumluluk alan, yeteneklerini ve aklını kullanabilen, ahlaki olgunluğa erişmiş oyunculardan oluşan takımlar ile birlikte oyun dünyasının kalitesini ve memnuniyetini arttırıp oyuncularımız ile yerel ve uluslararası organizasyonlarda başarılar kazanıp espor dalında öncü olmaktır.

    Vizyonumuz

    SAW Gaming Club'ı marka değeri olan, geniş kitlelere hitap eden bir espor kulübü haline getirmektir.
    Dünya standartlarında oyuncular yetiştirmek.
    Takım ve bireysel sporlarda başarıyı yakalamak.
    Kurumsal kimliği ile espor dünyasına katkıda bulunan bir spor kulübü haline gelebilmektir.

    Ülkemizde sürekli gelişmeye devam eden espor kavramına desteğini arttırarak sürdüren SAW Gaming Club’ın kapısı bir takıma dahil olup esporun heyecanını yasamak isteyen, amatör oyunculuktan profesyonel oyunculuğa geçmek isteyen, sponsorlar tarafından desteklenen belirli kuralları ve seviyesi olan takımların bünyesine katılmak isteyen tüm oyunculara belirli şartlar çerçevesinde açıktır.

    Takımlarımız sizlerin desteğiyle daha da büyüyecek, esporun içinde olan ve gelişmesini isteyen tüm oyuncuların yeni takımlara da aynı desteği vereceklerine inanıyoruz

    (Not):Takımıza sponsor firmalar arıyoruz isteyenler pm atabilir.
     SAW Gaming Club







  • özet geç
  • FullFlavour kullanıcısına yanıt
    Kısacası e Spor piyasasında büyük işler yapmış yetenekli yönetim ekibi ile büyük işler başarmaya gelen 1 e sport klübü :)
  • Yanlış anlamayın da yılbaşı sabahı uyanıp mı kurdunuz 01.01.2016 çok inandırıcı gelmedi neyse h.o
  • hll knk
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    Biraz öyle oldu :D
  • Başarılar. Ama bu bölümdeki kişilerin çoğu düşük yaşta ve bir kısmı da hep troll mesajlar attığı için umduğunu bulamayabilirsin. Birgün profesyonel arenaya ulaşırsınız desteklerim. Şimdilik tek diyebileceğim bu bol şans. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol şans Saw ın açılımı nedir
  • Her onune gelen espor tskimi aciyor ahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başak alır analisti lyncxzsu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bn gelicem nrden yazılıoruz ?????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şimdi açayım madem. Sponsor arıyorum. Pm.
  • Ozet. Para lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aces High da sizin gibi oyuncu odaklıyız diyordu, Holy'i sepetlediler takımdan. Yönetici-oyuncu hiyerarşisi olmadıkça anlaşmazlıklar baş gösterecektir.

    İyi şanslar!
  • hll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.