Şimdi Ara

Savaş yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar clan savaşlarında tecrübelilerden yardım istiyorum . Bu köyü 3 lemek için nasıl saldırmalıyım ? Pentalaloon olabilir diye düşünüyorum hava savunmaların konumlarından dolayı ama o saldırıya karşı yabancıyım şimidye kadar 1 kere denedim onun için tam olarak nasıl saldırılır bilmiyorum . Köy ve asker seviyelerim buyrun

     Savaş yardımı


     Savaş yardımı







  • Pentalaloon 4 şimşek ve 2 deprem ile rahat alırsınız tek yapmanız gereken kaleyi çıkarıp kenarda kesmek ve kraliçenin yanına barbar kralı bırakıp kraliçeyi öldürmesini beklemek.

    Binici ile de rahat alabilirsiniz. Klan kalesini çıkartıp kenarda kestikten sonra kralı yine kraliçenin önüne bırakıp öldürün. 4 şifa 32 binici kalanına okçu büyücü doldurup kralı dahi öldürebilirsiniz. Büyü olarak 4 şifa kullanın. Binici saldırısının en büyük düşmanı çift büyük bombadır ki bu düzende çifti geçelim tek büyük bombalık yer bile göremedim. 5 seviye binicileri bu seviye savunma temizleyemez. Sadece büyücü kulelerinin menzilindeyken canlarına dikkat edin yeterli. Birde olası iskeletler için 2 zehir bulundurun. Biniciler sabit duracakken iskeletlerin kafasına atıp onlardan da kurtulabilirsiniz. Binicileri salmadan önce önden 1 tane gönderip tuzakları kontrol ettikten sonra hepsini göndermeyi de unutmayın.

    Gowipe tavsiye etmeyi düşünmüştüm fakat köy yapısına baktığımda gowipe ile köyü 3lemek bi hayli zor olsa gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 22 Nisan 2016; 2:46:39 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.