Şimdi Ara

**SATILDI** Xiaomi Mi 9T 6/128 (Siyah, kozmetik 9.8/10, sadece 2 haftalık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Xiaomi Model #Mi 9T
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 **SATILDI** Xiaomi Mi 9T 6/128 (Siyah, kozmetik 9.8/10, sadece 2 haftalık)

    İlan başlığında yazdığı gibi telefon sadece ama sadece 2 haftalıktır. 2020 yılının başında yurtdışından hediye olarak alınmış ve hediye alınan kişi önceden iPhone kullandığı için 2 haftalık kullanım sonrası beğenmemiştir. Yani 2 hafta kullanıldıktan sonraki tüm bu süreçte çekmecede bekletilmiştir. Bunca zaman, hem hatırasının değeri hem de temizliği nedeniyle satılmaya kıyılamamıştır. O günden bu yana ise aktif veya ana telefon olarak hiç kullanılmamıştır. Ara sıra, bataryası ölmesin diye açılıp evde Wi-Fi'a bağlı kullanılıp tekrar çekmeceye kaldırılmıştır. Atfedilen değerin değişmesine sebep olan değişen koşullar sebebiyle artık satılığa çıkartılmaya karar verilmiştir. Haliyle telefon hem teknik hem de kozmetik olarak sıfıra oldukça yakındır, hem ihtiyatlı davranılarak hem de aşağıdaki nottaki açıklama sebebiyle [b]10/10[/b] yerine [b]9.8/10[/b] yazılmıştır.


    Yurtdışından alındığı için ülkemizde malum yolla SIM2 kayıt altına alınmıştır. Xiaomi artık bu telefona güncel Android ve MIUI desteği sunmadığı için ve Pixel Experience da resmi desteği kestiği için, Android 13 tabanlı resmi Lineage OS 20 yüklenmiştir ve orijinal ROM'da çalışan tüm özellikler çalışmaktadır. ROM'daki tek bug otomatik ekran parlaklığı ayarını optimize edememesidir, otomatik parlaklık kapalı olarak kullanıyorum. Bu da zaman içinde çözülecektir. Aktif olarak geliştirilmeye devam edilen bir ROM olduğu için Android 14'ü de büyük ihtimalle alacaktır. Telefonun kutusu bulunamamış olup telefonla birlikte ise 2 adet kalın koruyucu kılıf ve type-C kablosu verilecektir.


    Redmi Note serisinin güncel birçok cihazından daha performanslı olup aynı zamanda malzeme kalitesi de üst seviyededir, zira zamanının Redmi değil Mi serisi cihazlarındandır.


    Telefon için istenen rakam XXXX TL'dir ve pazarlıksızdır. İyi forumlar.


    [b]Fotoğraflar: [/b] Kaldırılmıştır.



    [b][i]NOT:[/i][/b][i] Telefon benim değil, bana nazı geçen bir akrabamındır. Yalnızca kullanıldığı 2 haftalık sürede değil çekmecede beklediği sürede dahi sürekli kılıfında beklediği söylenmişti bana; ancak telefon bana teslim edildiğinde gördüm ki alt köşesinde nokta kadar (toplu iğne ucundan biraz büyük) bir yerde ufak bir boya atması var. Sanırım evdeki haylazlardan birisinin marifeti ile gerçekleşmiş olmalı. Telefonun üst düzey kozmetik durumdu fotoğraflardan kolayca anlaşılacaktır.[/i]


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.