Şimdi Ara

[SATILIK] Xiaomi 11 Lite 5G NE (8/128, Mavi, 7.5 aylık, IMEI kayıtlı, kozmetik 9/10)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 [SATILIK] Xiaomi 11 Lite 5G NE (8/128, Mavi, 7.5 aylık, IMEI kayıtlı, kozmetik 9/10)

    Yurtdışından 7.5 ay önce bizzat akrabalarıma getirttiğim, mavi renk, ilk günden beri kılıf ve cam koruyucu ile kullanılan, 1. ayında ise 3M tam kaplama takılan telefonum ihtiyaç fazlası sebebiyle satılıktır. Kozmetik olarak çerçevede kılıf ile telefon arasına giren toz zerreciklerinin oluşturduğu ve sadece üst kısımdaki (yanlar ve alt çerçeve kusursuz), güçlü ışık altında görünen kılcal çizikler hariç tertemizdir, 1 puan sadece bu sebeple kırılmıştır. Mekanik ve elektronik olarak da hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Batarya ömrü hala çok iyidir, AccuBattery programı ile %98 performans ölçümü sonucu vermektedir.


    IMEI kaydı işlemi güvenilir bir şekilde halledilmiştir ve çift SIM ile sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. IMEI işlemi sonrasında tarafımca Lineage OS custom rom yüklenmiştir ve halen günlük cihaz olarak kullanılmaktadır, ROM'un hiçbir çalışmayan veya stabil olmayan özelliği yoktur. Tabii ki istenirse HyperOS 1.0 yüklü şekilde de verilebilir, 1 hafta önce gelmiştir (diğer telefonum da 11 Lite 5G NE olduğu için biliyorum). Ama Lineage OS ile daha hızlı ve stabil bana sorarsanız.


    Ankara içi ortak olarak uygun bir noktada elden teslim edebilirim ya da Birlik Mahallesi'ne gelip alabilirsiniz. Yanında orijinal kutusu, şarj aleti, USB kablosu, kitapçıkları ve 1 adet kılıf ile birlikte verilecektir. Fiyat 5500 TL'dir ve pazarlıksızdır.


    İyi forumlar.


    Fotoğraflar: https://drive.google.com/drive/folders/1g8Xi2A9xfA9tnkKLLdsRIYraxqfYQ9fm


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 5500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.