Şimdi Ara

Satilik Ucuz Boom Beach Hesabi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, asagidaki gibi olan accountumu satmak istiyorum oynamadigimdan dolayi. Yerine steamden FM2016 alacagim. Bilgiler resimde duruyor asagidaki gibi. Kayganz veya Blut'u taniyanlar varsa CS:GO threadinden, kendileri de benimle ilgili referans verebilirler isterseniz middleman olarak da kullanabilirsiniz. Istedigim ucret 100tl'dir.

    Odeme olarak CS:GO anahtari (25 anahtar), ENPARA veya ziraat kabul ediyorum. Mail adresini veremeyecegim ne yazik ki 10 yildir ana mailim olarak kullandigim icin.
    Isim degistirme hakki yoktur hesabin ne yazik ki. Bu yuzden istedigim ucret bu kadar dusuktur. Tesekkur ederim tekrardan.

     Satilik Ucuz Boom Beach Hesabi Satilik Ucuz Boom Beach Hesabi Satilik Ucuz Boom Beach Hesabi Satilik Ucuz Boom Beach Hesabi Satilik Ucuz Boom Beach Hesabi Satilik Ucuz Boom Beach Hesabi Satilik Ucuz Boom Beach Hesabi Satilik Ucuz Boom Beach Hesabi







  • Dostum merhaba ben ciddi aliciyim da hesap devir işlemi nasil olucak bu konuda beni bilgilendirirsen sevinirim. ödeme konusunda ziraat dusunuyorum iyi gunler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap hala duruyorsa ciddi alıcıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail vermeden nasıl satıyosunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.