Şimdi Ara

SATILIK Thermaltake Core V1 Mini ITX Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
6
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SATILIK Thermaltake Core V1 Mini ITX Kasa
    SATILIK Thermaltake Core V1 Mini ITX Kasa


    Kendime normal bir kasa için yer açma imkanım doğdu, bu yüzden kompakt ve kullanışlılık açısından efsane olan bu kasayı satıyorum.

    Küp kasadır, ancak yerleşim vb. açısından mid-tower kasalara taş çıkarabilir. Kablo ayarlaması vesaire yaparsanız çok güzel bir yerleşim ve soğutma elde edebilirsiniz. Pencere yerlerini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

    Ekran kartı sığar mı diye endişelenmeyin, aşırı uzun olmadığı sürece birçok ekran kartını sığdırabilirsiniz, Gigabyte G1 3 fanlı GTX1070 problemsiz sığıyor mesela.

    Fotoğrafları ekledim, kasanın plastik camı üzerinde çizikler ve ön tarafta ufak tefek boya atmaları olduğundan ilanı revize ettim, kozmetik açıdan 7/10 alır.

    Orijinalinde ön tarafta mavi aydınlatmalı 1x20cm fan bulunmakta. Bu fanın maalesef 2 vidası eksik ancak çapraz bağladım, herhangi bir titreşim-ses vs. problemi yok. Arkada 2 x 80mm'lik Xigmatek egzoz fanlar ile birlikte vereceğim.

    Fiyat 300 TL.

    PSU Yoktur

    Hafta içi 18:30'dan sonra İstanbul Bostancı'da elden alışveriş yapılacaktır, kargolama imkanı yoktur. Gelip inceleyip alabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.SATILIK Thermaltake Core V1 Mini ITX KasaSATILIK Thermaltake Core V1 Mini ITX KasaSATILIK Thermaltake Core V1 Mini ITX KasaSATILIK Thermaltake Core V1 Mini ITX KasaSATILIK Thermaltake Core V1 Mini ITX Kasa
    Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık







  • Fiyat takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.