Şimdi Ara

SATILIK SIFIR DJI MIC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 SATILIK SIFIR DJI MIC




    Sıfır - Kapalı kutu - Yurtdışı üründür.


    Pazarlıksız : 10500TL





    Sesinizi Yükseltin

    DJI Mic ile artık videolarınızın kalitesiyle eşleşen sesleri kolayca kaydedebilirsiniz. Avantaj elde etmek ve içeriklerini bir sonraki seviyeye yükseltmek isteyen içerik oluşturucular için idealdir. 250 m'ye kadar mesafelerde olağanüstü ses kalitesi ve çift kanallı kayıt sunar. Hareket halindeyken açın, bağlanın ve kristal netliğinde ses kaydedin.


    Çift Kanallı Kayıt

    DJI Mic, her biri dahili mikrofona sahip iki verici ile birlikte gelir. Her iki verici de çok yönlü sesi destekleyerek onları çok kişili görüşmeler ve küçük stüdyo operasyonları için ideal hale getirir.


    Yüksek Kaliteli Ses

    DJI Mic, tonu daha geniş bir frekans aralığında doğru bir şekilde yeniden üreterek yüksek kaliteli, profesyonel ses kaydetmenize olanak tanır. Kayıtlar her kanal üzerinden ayrı ayrı yapılabilir veya post prodüksiyonda esneklik için iki kanal birleştirilebilir.


    Dahili Dokunmatik Ekran ve Dahili Bellek

    Alıcının dokunmatik ekranı, kanal seçimine, giriş/çıkış ayarlarına ve diğer önemli işlemlere kolay erişim sağlar. Her iki verici de ses çerçevesinin düşmesini, kaybolmasını ve diğer sorunları önlemek için 14 saatlik dahili depolama ile birlikte gelir.


    Kablosuz İletim

    Karmaşık senaryolarda bile net ve güvenilir sesin keyfini çıkarın. Vericiler ve alıcı, uzun mesafelerde bile ses gecikmesini azaltırken sesi sabit tutan güçlü kablosuz iletim yoluyla iletişim kurar.


    250m İletim Menzili

    DJI'nin en son şifreleme teknolojisini kullanan DJI Mic, 250 metreye kadar mesafelerde net ses kaydı yapabilir.


    Kablosuz Kolaylık

    Tüm DJI Mic sistemi, maceranızı kaydederken tamamen özgürce hareket etmenize olanak tanıyan kararlı bir 2,4 GHz frekans bandı aracılığıyla kablosuz olarak bağlanır.


    Güçlü Anti-Girişim

    Optimize edilmiş kablosuz iletim sistemi, tren istasyonları, alışveriş merkezleri ve ofisler gibi alanlarda bile sabit bir ses akışı sağlar.


    Giyilebilir ve Taşınabilir

    Entegre arka klipsi veya klipsli mıknatısları kullanarak bir vericiyi giydiğiniz her şeye kolayca takın. Yaklaşık 30 gram (1 oz) ağırlığındaki vericiyi takmak rahat ve kusursuzdur.


    Detaylı bilgi için :


    SATILIK SIFIR DJI MIC


    SATILIK SIFIR DJI MIC


    SATILIK SIFIR DJI MIC


    SATILIK SIFIR DJI MIC



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 10500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.