Şimdi Ara

SATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Bilecik İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 SATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM

    merhaba arkadaşlar


    23 ağustos tarihinde amazon.com.tr'den satın aldığım ryzen 7600 işlemci satılıktır. yanında soğutucusu olan modeldir. 1.5 aylık üründür.


    istediğim fiyat 6.000 tl'dir.


    iyi forumlar


    SATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bilecik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • @Antor 5700 liraya aldığın yerden bi kaç tane daha al sen.

    tray ile kutulu ürün farkını idrak edemeyen adamlardan nasihat dinler olduk.

  • Kutulu olunca 1 ay sonra lanet edip değiştireceğin fan bile vermiyorlar 5000 serisi gibi. İkinci el malın sıfırından vitrine koyup üstüne dantel örteceğin kutusu var diye daha değerli olduğuna inanmışsın. Bana kalırsa anlayış problemi yaşadığın için sana bunu çok dediklerinden sende yansıtma gereği duyup bana söylemişsin. Daha fazla anlatmaya gerek yok çünkü idrak edemezsin.


    SATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 20 Aralık 2023; 22:37:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antor

    Kutulu olunca 1 ay sonra lanet edip değiştireceğin fan bile vermiyorlar 5000 serisi gibi. İkinci el malın sıfırından vitrine koyup üstüne dantel örteceğin kutusu var diye daha değerli olduğuna inanmışsın. Bana kalırsa anlayış problemi yaşadığın için sana bunu çok dediklerinden sende yansıtma gereği duyup bana söylemişsin. Daha fazla anlatmaya gerek yok çünkü idrak edemezsin.


    Merhaba bu fiyatlar nerde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Antor kullanıcısına yanıt

    Abov bu 7600'u ne ara 4800 yapmışlar ya aşırı iyiymiş. Çok üzüldüm kaçırdığıma. Daha 12 gün olmuş halbuki

    Edit: şimdi farkettim kdv eklenmemis haki 4800mus eklenince dediğiniz gibi oluyor. 5749a düşmüş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Dawn -- 20 Aralık 2023; 22:43:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Violet Dawn kullanıcısına yanıt

    4800 + kdv = 5750TL sıfır tray


    Kkredi kartı, taksit ve daha uzun garantiden vazgeçerek arkadaşın sattığı ikinci el kutuluyu alabilirsin. idrak etmemiz için kutunun özelliğini anlatır belki aydınlanır ortalık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 20 Aralık 2023; 22:50:52 >
  • Antor kullanıcısına yanıt

    @Antor "lanet edip değiştireceğin fan bile vermiyorlar"??? zuaahahahhaahhhSATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM 

    yahu 7600 için tray ile kutulu farkını bilmiyosun anladık, "soğutuculu" kelimesinin ne anlama geldiğini de mi bilmiyosunSATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM  adam alışmış ilanları okumadan ölü fiyat atmaya. hasbinallah.

    7600 "kutulu" seri fanla gelir abim, fansız model 7600x oluyorSATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM (hayrına öğretiyorum he, her yerde bilmiş bilmiş konuşma diye:))SATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM 

    yahu bilmiyosan susarsın, öğrenirsin, araştırırsın ama şu cahil cesareti beni benden alıyor. bide fatura atıyor sıvamak içinSATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM 


    sözün özü, aynı ürün diye attığın tray işlemcide SOĞUTUCU yok, benim sattığım üründe SOĞUTUCU var tamam mı abim, fatura atarak anlayış problemini tescillemen iyi olduSATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM 


    eğitim şart arkadaşlar...





  • SATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM


    Cahilliğim için özür dilerim. Sadece 1TL fazla fark vererek taksit (word karta 3taksit ve 250TL puan) kredi kartı ve diğer ödeme yöntemlerinden, daha uzun garantiden vazgeçerek arkadaşın ikinci el cpu sunu alabilirsiniz. Farkı tam olarak şu, kutusu var. Kutuyu rafa koyuyorsunuz, rüzgarda uçmasın diye işe yaramaz fanıda içine koyuyorsunuz.


    Cahille sohbeti keserken mevzu bahis fanın fotoğrafını aşağıya koyuyorum.

    Fanın inceleme videosunu aşağıda görebilirsiniz.

    Edit: Videoyu unutmuşum

    Test Ettik: AMD Ryzen 5 7600 ile gelen Wraith Stealth Stok soğutucu yeterli mi? Performansı nasıl? (youtube.com)

    CPU'nuza dondurma veya sıvı azot ısmarlayın 95 derecede lazım olacaktır =)

    İyi forumlar.


    SATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 22 Aralık 2023; 22:11:11 >




  • Antor kullanıcısına yanıt

    Özre gerek yok, cahilliğinin farkına varman, sende bi farkındalık oluşturmak benim için kafiSATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM 

    alman gereken dersi aldıysan burayı daha fazla kirletme, ilanı yeterince kirlettin. Kişisel görüşlerini, fanın iyiliğini/kötülüğünü amd’ye mail atarak bildirmeni tavsiye ediyorum. eminim görüşlerini merak ediyorlardırSATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM 

    şu forumda ölücüler hep vardı ama bu kadar uzatıp boş yapanı ilk defa görfüm doğrusu. Boş boş konuşup ilanı kirleteceğine aç 2 satır bişey oku yahuSATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM her kuşun eti yenmez, heryere destursuz dalma bundan sonra, sana benden küçük bi nasihatSATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Antor kullanıcısına yanıt

    Yalnız sadece fark kutu ve soğutucu değil. Tray işlemcilerin garantisi AMD tarafından sağlanmıyor. Aldığın yer sağlarsa garantisi var. Mesela incehesaptan alsan sana incehesap bunu sağlamış oluyor.Muhatabın onlar yani.Ayrıca her ne kadar ispatlanmasa da tray işlemiclerin silikon bin kalitesi perakende kutululara göre biraz daha kötü.Örnek işte 7600x tray aldım b*k gibiydi silikonu iade ettim perakende bakıyorum. Ayrıca tr'de ikinci el satacaksan kfg'ye bakıyor çoğu kişi. Evet kabul çok aptalca ama insanımız böyle işte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcinin silikon kalitesi nasıl? Test etme şansınız oldu mu? Pbo da negatif voltaj vs.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whowert is back kullanıcısına yanıt

    Siz yazana kadar bana göre tray ile kutulu arasındaki tek fark tray'in daha önce kullanılmış olma ihtimaliydi ya da iade gelmiş olması bu da zaten ikinci elde çok anlam ifade etmiyordu. Garanti kısmını bilmiyordum bunu öğrendiğim iyi oldu bu başka bir konuya bağlıyor şöyle izah edeyim:


    Silikon kısmına gelince transistör bazında bile üretim esnasında arka arkaya üretilmiş 2 transistörlerin bile ß ları aynı olmayabiliyor. Eğer yarıiletkende mal patates değilse yani fason üretim değilse (ki işlemcinin diğer basit chipler gibi basit fason üretimi olamayacağından fason üretim değildir) aklıma tek bir şey geliyor kalite kontrol aşamasında yeterli olamayanların tray satılması ihtimali. Garanti konusunda ithalatçı garantisine kaldıysak iş genelde şöyle oluyor ithalatçı bunları çok daha ucuza alıp garanti süresi içinde bozulanları değiştiriyordur. 3 kutulu fiyatına 5 işlemci alabiliyorsa ihtimaller dahilinde 5 işlemciden 1 i bozuluyorsa (bu kadar olacağını sanmam) kar-zarar kurtarıyordur.





  • Adam kutulu-tray farkını bilmeden ilanı b*kladı, atar gider yaptı şimdi forum konusundaymış gibi takılıyo
    Beyfendi izin verirseniz satış devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zizoum -- 31 Aralık 2023; 19:10:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun ikinci el bölümünü 10 yıldan fazladır kullanıyorum, bu ilanın altındaki kadar boş yapanı gördüm mü hatırlamıyorum, hakkaten hiç adap bilmiyorsunuz yahu.
    Neyse, ilan sahibi arkadaşa da kendimce bir tavsiye vereyim, ben işlemci ile ilgileniyorum ancak profilinizin kapalı olması DH forumun ikinci el bölümünde sizin için dezavantaj yaratacaktır. Ben ve benim gibi çok forum üyesi için forumdan ikinci el alışveriş yaparken satıcının profilinin açık olması, dükkanını varsa referanslarını vs. görmek önemlidir. Hayırlı satışlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YerliMakina kullanıcısına yanıt

    Hocam ağzınıza sağlık.

    forum ölücülerine bağışıklık geliştirdiğim için artık kafaya takmıyorum bu tarz tipleri. İlanda belirtmiş olmama rağmen önce fan yok sandı, sonra fana b*k attıSATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM  şimdi diyoki garantiyle ilgili durumu bilmiyodum.

    ya kardeşim sen neyi biliyosun kiSATILIK - Ryzen 7600 Kutulu - KFG TAM 

    daha vahim olan şey ise şu, acaba yanlış mı biliyorum demiyor, google’a yazıp bakıyım demiyor. Bu tiplerle aynı coğrafyada yaşayıp ortak paydada buluşmaya çalışıyoruz bide. Resmen nefis terbiyesi.

    önerinizi dikkate aldım profilimi açtım hocam.

    herkese iyi forumlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.