Şimdi Ara

Satılık köy arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Klanımız Atatürk Işığı'nın ilk 200 klan arasında yer alabilmesi için kupa puanı 4600'ün üzerinde ve kullanıcı adı değişikliği hakkı kullanılmamış ya da kullanıcı adı Atatürk olan köy arıyorum. Bu özelliklerdeki köyünü satmak isteyenler klanımıza başvurabilir.

    Klan etiketi: 8GYYJ2QU

     Satılık köy arıyorum







  • Kemalist Alper K kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    9. belediye binası, 111 level olması lazım tam hatırlamıyorum. oyunla fazla ilgilenmediğim için kupayıda tam hatırlamıyorum. savunmanın her şeyi son level. duvarları 8e basıyorum 60 tane 9 level var. araştırmaların hepsi yapılmış sadece dalkavuk ve kara büyü olan araştırmalar durmaktadır şuan onları basıyorum. isim değiştirme hakkı durmaktadır.

    Hesaba bakmak isterseniz baskan1 kullanıcı adı, A.R.G.U.S da klanın adı(klan 6 seviye aramak istersen yardımcı olmak için)

    Eğer almayı düşünüyorsanız akşam her türlü detaylı bilgiyi veririm

    Edit: barbar kral 11 kraliçe 12 seviyededir. 800ü geçikde yeşil taş vardı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encobaskan37 -- 3 Kasım 2015; 9:53:46 >
  • encobaskan37 kullanıcısına yanıt
    Belirtmiş olduğunuz klandaki üyelerin kupa puanı 2000'nin altında, kupa puanı 4600'ün üzerinde köy arıyorum. Klan da pasif sanırım, asker paylaşımı yok denecek kadar az



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemalist Alper -- 3 Kasım 2015; 10:27:40 >
  • Kemalist Alper K kullanıcısına yanıt
    ilk olarak kupa ile işim olmadığı için kasmıyorum. ikinci olarakta yaklaşık 1 ay önce telefonumu kırdığım için oyun ile ilgilenemiyorum. anca akşamdan akşama pcden girip saldırı yapıp duvar yükseltiyorum. savaşlara bile katılmıyorum. zaten leveldende anlayabilirsiniz yada görevlerdeki bağışa bakarak bağışı tam olarak görebilirsiniz. telefonum varken sürekli yaptığım bağışlar ile level atlayabiliyordum çünkü her şey full olduğu için başka yerden exp gelmiyor ve bunuda sizin anlamanız gerekiyor. klanda arkadaş ortamı klanı olduğu için kupaya yüklenmeye gerek duymuyoruz. o liglerde sağlam ganiment geldiği için ideal geliyor gözümüze. sevgilerimle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.