Şimdi Ara

Satılık İddaa Bayii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Arkadaşlar
    Bu ilanı forumda nereye koyacağımı bilemedim. Bu yüzden bu bölüme yazıyorum.
    İstanbul Ataşehir Barbaros mahallesinde yüksek cirolu iddaa bayiimi (iddaanın sitesine bayiiler başlığında bakılırsa Tugay Sağır) ( haftada 1500-2500TL arası kar) başka bir işe geçtiğim için ve nakit ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum.
    Şuan bayiilik iddaa tarafından verilmiyor ve 4 senedir yerine oturmuş bir yer. Etrafımdaki Ganyan ve sayısal Loto bayiileri 2 ay önce taşındılar, gerekli başvurular yapıldı onlarda alınmak istenirse alınıp yapılabilir, fatura ödeme merkezi konulabilir.
    Düşündüğüm ücret 150.000 TL dir bu ücrete devir işlemleri dahil değildir ve ufakta olsa pazarlık payı vardır.. Şuan için resmi devirler açık değil ama yakın zamanda mahkemede bu davanın karara bağlanması bekleniyor, Ama bu paranızı riske atacağınız anlamına gelmez noter huzurunda resmi anlaşmalar bu konuda yapılabiliyor ve pek çok emsal mevcut.
    Dükkanım 80metrekare olup içerisi gayet ferahtır. Ciddi alıcılar bana 0554 771 13 22 nolu telefondan veya Taylansagir21@gmail.com adresine mail atarak ulaşabilirler. lütfen komik teklifler ile gelmeyiniz Teşşekür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.