Şimdi Ara

SATILIK HİTACHİ RAS 10LH1 DUVAR TİPİ ON/OFF SPLİT KLİMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forum sakinleri... Geçen nisan ayı sonlarında biri salona diğeri yatak odasına olmak üzere 2 adet A sınıfı Hitachi klima aldım. Salondakinden yana sıkıntı yok. Fakat ses konusunda hassas olan nişanlım yatak odasındaki klimanın sesinin kendisini rahatsiz edeceğini söyledi. Her ne kadar sesinin normal seviyelerde olduğunu, sese takmaması gerektiğini söylesem de anlatamadım. Sonunda pes edip yeni bir klima alacağımı söyledim ama bu klimayı satmak zorundayım. Paraya kıyıp daha sessiz inverter bir klima almaya karar verdim. Test etmenin dışında kullanılmadı bile. İzmir Bornova'da oturuyorum. Dolayısıyla İzmir içi verebilirim cihazı ancak. İsteyen eve gelip görebilir, çalıştırıp bakabilir. Şu an piyasada en düşük fiyat 1650 lira. Almak isteyene 1200 liradan bırakırım. Özelliklerini gösteren tablo ve kurulmuş haliyle resimleri aşağıda:


     SATILIK HİTACHİ RAS 10LH1 DUVAR TİPİ ON/OFF SPLİT KLİMA SATILIK HİTACHİ RAS 10LH1 DUVAR TİPİ ON/OFF SPLİT KLİMA SATILIK HİTACHİ RAS 10LH1 DUVAR TİPİ ON/OFF SPLİT KLİMA SATILIK HİTACHİ RAS 10LH1 DUVAR TİPİ ON/OFF SPLİT KLİMA SATILIK HİTACHİ RAS 10LH1 DUVAR TİPİ ON/OFF SPLİT KLİMA SATILIK HİTACHİ RAS 10LH1 DUVAR TİPİ ON/OFF SPLİT KLİMA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esprehusso -- 14 Mayıs 2014; 18:02:55 >







  • Klimanın dış ünitesinin ayaklarına lastik takoz koydularmı eğer koymadıysalar birde lastik koyupta deneyin sesi kesecektir. İç ünite sesi fazla ise fan hızını düşükte kullanın baya fark eder. Klimalar ortalama aynı miktarda ses çıkartır alacağınız başka klimada çok daha sessiz olacağını sanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik takoz konuldu. O anlamda bir sorun yok. Zaten benim için rahatsız edici bir ses de yok. Ama işte dediğim gibi, nişanlım bu konuda oldukça takıntılı. Ayrıca fanı en düşüğe getirdiğim haliyle fazla buluyo sesi. Orta ve yüksek fan hızlarında klimalar birbirlerine benzer desibel konusunda ama ayrıldıkları nokta düşük fan hızı. Bu klimaları almadan önce Mitsubishi Electric bayisine gidip 9luk inverter modelini en düşükte çalıştırıp dinledim, kulağımı dayadım ancak duyabildim. Velhasıl kelam, sessiz bir inverter alsam iyi olacak gibi.
  • O zaman yapacak birşey yok mecbur değiştireceksin, sana kolay gelsin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu klimayı ben çocuk odasında kullanıyorum çok sesli çalışıyor.3 yıldır çekiyor çocuk malesef.ve bu klimaya made in japon demeye şahit lazım.ısıtma ve soğutmada problem yok.sadece ses ve ön kapak kapanmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhrmclskn M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah... Değiştiremezsem de alışacak valla yapacak bişey yok. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

    Bu klimayı ben çocuk odasında kullanıyorum çok sesli çalışıyor.3 yıldır çekiyor çocuk malesef.ve bu klimaya made in japon demeye şahit lazım.ısıtma ve soğutmada problem yok.sadece ses ve ön kapak kapanmıyor.


    Isıtma soğutma bence de iyi. Açıkcası yüksek fan hızı hariç diğer hızlarda da ses sıkıntım yok. Bu arada ön kapak nasıl kapanmıyor?
  • Valla ön kapak sağ ve sol a bastırınca bir taraf kapanıyor diğer taraf aralık kalıyor,diğer tarafı bastırıyorum kapalı olan yer açılıyor.ilginç bir durum.aldığım yere serhat klimaya danıştım unuttular galiba 3 yıldır öyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar unutur siz unutturmayin. Sikbogaz etmek gerek is yaptirmak icin bu memlekette.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan 3 yıl geçti.sizde aynı yerden mi aldınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir baska bir bayiden aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serhat klimayı arayın gelir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.