Şimdi Ara

Satılık Hepsiburada 20966 TL Hediye Çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: romeolove Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #Hepsiburada
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.

    Merhaba


    Şirketimden yan haklarımdan aldığım çeki satıyorum. Kendi hesabınızda kullanabilirsiniz. Fiyat : 18450 TL'dir.


    * Önce ödeme sonra kod şeklinde alışveriş sağlanır. Tabiki güvenemeyen kişilerle İstanbul Anadolu yakasında yüzyüze yapılır.


    Hepsiburada Hediye Kartı Kullanım Koşulları


    *** Hediye kartları dijital ürünler ve kuyum kategorileri dışındaki kategorilerde ve yalnızca Hepsiburada satıcılı mağazalarda geçerlidir. “Satın alınan kartlar chipgold, ziynet, altın ile diğer altın ürünleri ve dijital ürünler hariç Hepsiburada’nın satıcı olduğu tüm kategorilerde kullanılabilecektir.” Hepsiburada’nın satıcısı olduğu ürün listesinin linki; 


    *** Hepsiexpress ve marketplace satıcılarda ilgili kodların kullanımı geçersizdir.


    *** Hepsiburada’da oluşturulan bir siparişte yalnızca 1 (bir) adet hediye kartı kullanılabilir. Birden fazla hediye kartı satın alındığında bu hediye kartları birleştirilerek tek bir siparişte kullanılamaz.


    *** Satın alınan dijital koda satın alınan meblağ tutarınca bakiye yüklemesi yapılır. Dijital kod bir siparişte tümüyle ya da birkaç siparişte meblağ tutarınca parçalı olarak kullanılabilir. Örneğin 500 TL’lik bir hediye kartı ile 200 TL’lik bir sipariş oluşturulduğunda kalan 300 TL’lik tutar, farklı bir hediye kartı kodu ile, ilk kartı kullanan hesaba otomatik olarak tanımlanmaktadır. Kişi, bu kartı daha sonra dilediği alışverişte, yine parçalı olarak, kullanabilir. Bu şekilde kalan bakiye müşteri hesabında farklı hediye kartları ile otomatik olarak takip edilmektedir.


    *** Hediye kartı deneme dahi olsa bir Hepsiburada üyelik hesabına yüklenirse o hesap haricinde kullanılamaz. Başka bir hesaba aktarılamaz.


    *** Hediye kartları son tutar üzerinden düşülerek yansımaktadır. Yapılan kampanya/indirim üzerinden hediye kartı kullanılır. Bu uygulamaya “sepette indirim” kampanyaları dahil değildir.


    *** Hediye kartları hepsiburada web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden yapılan ürün alımları için kullanılabilir, bunun dışında kullanılamaz, talep edilemez


    *** Kullanım Hepsiburada hesabı ve internet erişimi gerektirir. Hepsiburada üyeliği olmayan kişiler hediye kartı kullanamaz.


    *** Kanunen zorunlu haller dışında para iadesi yapılmaz, yeniden yüklenemez, paraya çevrilemez, değer karşılığında satılamaz.


    *** Hediye kartı kodları hiçbir koşulda iade edilemez. Geçerlilik süresi dolan ve kullanılamaz durumda olan çeklerin tekrar aktifleştirilmesi ve kullanılmayan hediye kartı tutarı için yeni bir hediye kartı talep edilemez.


    *** Hediye kartının kaybolması, çalınması, imha edilmesi,kullanım koşullarına veya mevzuata aykırı kullanımı ile üçüncü kişilerce izinsiz kullanımı halinde tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.


    *** Hepsiburada tarafından sağlanan hediye kartlarının kullanım süresi kartların kullanıcı hesabına teslimi ve aktivasyon kodlarının bildirilmesi şartıyla, kodların bildirim tarihinden itibaren 1 (bir) yıl ile sınırlı olacaktır. Ancak hediye kartı kullanıldıktan sonra alışverişin iptal edilmesi veya kullanıcı tarafından siparişlerin herhangi bir sebeple iade edilmesi durumunda kullanıcının hesabına yeniden tanımlanan hediye kartının kullanım süresi alım tarihinden geriye kalan süre ile sınırlıdır.

    www.hepsiburada.com
    Hepsiburada Mağazası Ürün Fiyatları - Hepsiburada
    https://www.hepsiburada.com/magaza/hepsiburada



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakuc -- 13 Nisan 2024; 21:2:22 >







  • Önce kod sonra ücret kabul ederseniz yapalım işlemimizi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lider06 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. İstanbuldaysanız eğer yüzyüze önce ödeme sonra kod ile işlemi sağlayabiliriz.

  • 10800 tl boyner gift kart satıyorum. 8800 tl iletişim için, Whatsup 5301182882


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat düştü.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.