Şimdi Ara

SATILIK GOLF 5 OCAK MTV ÖDENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    yukarıda bi konuda gördüm bu bir isyan ilanıdır diye. O yüzden çeşitli sitelerde tek fiyatla yazdığım arabamı buraya fiyatsız olarak koyuyorum. İstediğim fiyat gelirse düşünmeden verip geçeceğim ev aldım çünkü :)

    Önce arabamın özelliklerini yazayım

    Arabam Golf 5 Kasa Tornado Kırmızısı

    Plaka 43 HY 361

    Sorgu yaptığınızda aynı günde 2 tane 0 değerli kaza çıkıyor. bir de ufak tutarlı bi kaza. Park halindeyken sağ ön camı kırmış dananın birisi o kadar

    Arabamın boyalı yada değişen parçası yok. Aşağıda belirttiğim şekildedir. resim eklemeyede tabiki çalışacağım. Tekliflere açığım.

    Merak ettim o fiyatları yüksek bulanlar ne kadar teklif edecekler aracıma. GERÇEK ALICILAR MSJ ATSIN ARKADAŞLAR CİDDİ SATICIYIM CİDDİ ALICI BEKLERİM.


    Aracımı ev aldığım için satıyorum. 2015 yili ilk 6 ay vergisi 206 tl ye düşmüştür ve ÖDEMESİ YAPILMIŞTIR. Yakın çekim fotoğrafta göstermeye çalıştığım üzere şoför kapısının alt eteğine park halindeyken başka bir araç geri geri giderken çarpmış ve hafif göçük var. toplam masraf 500 tl dediler ama yaptırmadım alacak arkadaşa gerekli indirimi zaten yapacağım. hatası kusuru yok plaka açık sorgu yapabilirsiniz. Değişen yok boya yok. Fazladan hiç bir şey yok. Ev alacağım için satmak zorunda kaldım yoksa bu arabayı satmam kesinlikle. Aracın muayenesi 2015 mayıs ayına kadar devam etmektedir. Orjinal 140 Beygirdir diğerleriyle karıştırmayınız fiyat karşılaştırması yaparken. Gerekli bilgileri telefon ile alabilirsiniz. Alacak kişiye hayırlı olsun
    Aracım Sunroof hariç en full modelidir arkadaşlar. Bahsettiklerim dışında bir tek dahi kusur bulunduğunda ekspertiz ücreti tarafımdan karşılanacaktır. Aracıma güveniyorum!
    takas yapmiyorum. ciddi alicilara tabiki ikramimiz olacak. 4 adet az kullanilmis (3 ay) kışlık lastik hediyesi. yedek anahtar ve kitapçık mevcut.



    RESİM EKLEMEDE SORUN YAŞIYORUM O YÜZDEN MALUM ARABA SATIŞ SİTESİNDEKİ İLAN NUMARASINI BURAYA YAZIYORUM GİRİP ORADAN KONTROL EDERSİNİZ FOTOĞRAFLARINI.

    İlan No 190121405
     SATILIK GOLF 5 OCAK MTV ÖDENDİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfur43 -- 9 Ocak 2015; 15:20:12 >







  • Bu serinin motorları lpg uyumlu değildi değil mi hocam ?
  • Uyumlu. Lpg takmakta sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.