Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK FİFA UT HESABI (SEC HESAP VE UT HESAP) (PS4-PS5) // 5M Kadro + 300k coins + HAALAND + HANSEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
PS4 #Dijital Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4 Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK FİFA UT HESABI (SEC HESAP VE UT HESAP) (PS4-PS5) // 5M Kadro + 300k coins + HAALAND + HANSEN

    Fifa hesabımı satıyorum. Yanında oyunun alındığı sec hesabı da veriyorum.


    Takımda fodder mevcut. Hesapta 300k coins var. Kulüpte fodder bol. Takımın hepsi satılamaz. Herhangi bir ban söz konusu değil.


    Web App açık.


    Oyunu kardeşlik ile almıştım. Sec hesap sahibiyim. PS4 Pri ve PS5 Pri hakları forumda. Playstation hesabını ben açtım, oyunu ben satın aldım. Playstation hesabının mail bilgileri sadece bende var, diğer hak sahiplerinde yok. WP grubu mevcut.


    Fiyat: 1000 TL







    [SATILDI] SATILIK FİFA UT HESABI (SEC HESAP VE UT HESAP) (PS4-PS5) // 5M Kadro + 300k coins + HAALAND + HANSEN



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık







  • Hesabı ben komple alayım dedim , arkadaşlara oyun parası atayım arkadaşlar oyunu kendileri alsın dedim. Kabul edilmedi. Dikkat etmeniz de fayda var.

  • koskoca0672 K kullanıcısına yanıt

    Lütfen foruma katılım tarihime ve referanslarıma bakın. Referanslarıma göz attınız mı? Zamandında dolar 10 iken 15 bin TL ye bugünün parası ile 1500 dolara ekran kartını havale sonrası kargo ile sattığım bile oldu. Bir sürü satışım oldu forum üzerinden. Referanslarımın sayısı kadar üşenip başlığını açmadığım satışlarım var. Kullanıcı adımı hiç değiştirmedim foruma katıldığımdan beri. Önce bir arama sayfasında aratın profilimi. Bakın bakalım hiç sorun yaşayan beni şikayet eden olmuş mu? 2020 de hesap açıp, referansı olmayan, fifa hesabı satan kullanıcı bana dolandırıcı olabilir, dikkkat edin diyor. Ayıp. Şurada zaman ayırmadığım oyunu satayım dedim. Fifaya başlayacak olan birisi 50 saat grind çekmesin, hazır kadro ile oyuna başlasın dedim. Kaldı ki ben açıklamaya yazmışım oyunu böyle satıyorum diye. Sen gelip herkesin hakkını satın almayı teklif ettin bende oyunun diğer sahiplerine sordum, uğraşmak istemediklerini söylediler. Ne yapayım yani. Tanımadığım insanların elinden zorla mı alayım hesabı.





  • Forumu sadece fifa için kullanıyorum. Referans istiyorsan 2.5k lık fb grubumun linkini atabilirim :) Sayısız referansım var. Her neyse olay benim profilim değil.

    Ben olanı yazdım dikkat edilsin dedim. Bu kadar. İyi forumlar.

  • koskoca0672 K kullanıcısına yanıt

    Burası facebook mu? Önemli olan buradaki referans. Sizin yaptığınız dağdan gelip bağdakini kovmak. Emin olmadığınız insanlara neden iftira atıyorsunuz? Ben sizden iban istedim mi para istedim mi? Durduk yerde geldin bana iftira attın. Hala üste çıkmaya çalışıyorsun. Banane senin facebook grubundan.

  • IQ sıkıntın var sanırım dostum.

    ''2020 de hesap açıp, referansı olmayan, fifa hesabı satan kullanıcı bana dolandırıcı olabilir, dikkkat edin diyor. '' Bunu yazan sensin. Ben de sana gel referanslarımı göstereyim diyorum bunun karşısında. Durduk yere faceye gel referanslarıma bak demedim.

    Sana para istedin de demedim. Ps hesabının bilgileri sadece bende var diyorsun. Diğer arkadaşlar hangi bilgiler ile ps ye girip oyun oynayabiliyor ?

    Diğer arkadaşlarının uğraşamayız dediği mevzu totalde 5 dakikalık iş değil. Üstüne üstünelik direkt parayı atayım adamlar kendileri alsın dedim.

    Şimdi totale bakınca benim içime sinmedi ve dikkat edilmesi gerektiğini savundum.

    Hesabını isteyen varsa çok övündüğün referans olayını örnek gösterip hesabını satabilirsin dostum.

    Daha da uzatmaya gerek yok. Hadi iyi forumlar.

  • "Playstation hesabının mail bilgileri " Açıklamayı dikkatli okuyunuz. Mail bilgileri bende diyorum. Yani psn hesabınının şifresini değiştirler ise ben kolayca oyunun kayıtlı olduğu mail'e girip hesabı kurtarabilirim. Kaldı ki açıklamaya yazmadım ama 2FA sms kodu da bende, hesabın doğum günü tarihi de bende. Daha okuduğunu anlamamışsın. Bana IQ sıkıntısı var diyorsun. Diğer kullanıcılar arkadaşlarım değil, forum üzerinden hesabı kardeşlik ile sattığım kişiler. Kendilerini tanımıyorum. Adamlar uğraşmak istemedi, ister 5 dakikalık iş olsun ister 1 saatlik iş olsun. Onlar istemedikten sonra ne yapabilirim.

  • Lütfen hesabı ticaret amaçlı alacak olanlar düşünmesin. Sadece oyuna girip UT'de hazır kadro ile oynamak isteyenler ulaşsın. Öbür türlü olacak gibi değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlpö3533 -- 15 Şubat 2024; 19:29:35 >
  • Hesabın son hali bu şekilde. 93 Bruno Fernandes'i de ekledim.



    [SATILDI] SATILIK FİFA UT HESABI (SEC HESAP VE UT HESAP) (PS4-PS5) // 5M Kadro + 300k coins + HAALAND + HANSEN


    [SATILDI] SATILIK FİFA UT HESABI (SEC HESAP VE UT HESAP) (PS4-PS5) // 5M Kadro + 300k coins + HAALAND + HANSEN




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.