Şimdi Ara

Satılık EVGA GeForce RTX 3080 XC3 ULTRA GAMING 10GB (LHR DEĞİLDİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
9
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık EVGA GeForce RTX 3080 XC3 ULTRA GAMING 10GB (LHR DEĞİLDİR)

    Merhabalar, 10.11.2020 Tarihinde İnventus internet sitesinden satın almış olduğum Türkiye garantili EVGA Geforce RTX 3080 XC3 Ultra (LHR olmayan model) ekran kartımı ihtiyacım olmaması ve boş boş durması sebebiyle satmayı düşünmekteyim, kartı aldığım günden bu yana maalesef pek kullanamadım işlerimin yoğunluğu ve elimde ayrıca oyun konsolu olması sebebi ile zaten az olan vaktimi daha rahat ettiğim için oyun konsolunda geçirdim, ekran kartı alındığı tarihten bu yana süs eşyası gibi kasada takılı durmaktadır, satış sebebim tamamen ihtiyaç fazlası olması, kartın hakkını verememem (monitörüm bile 1080p) ve masaüstü sistemimi satacak olmamdır.


    Alındığı tarihten bu yana abartısız 60 saatten fazla oyun oynanmamıştır, Ekran kartım ile kesinlikle overclock veya mining vs. yapılmamıştır denenmemiştir bile, zaten anlamadığım ve tasvip etmediğim konulardır.


    Kartın kutusu faturası ve kutu içerisinden çıkan aparatları eksiksiz tamdır.


    FİYAT : 15.500 TL


    NOT : Sadece Ankara içi elden alışveriş şeklinde ve nakit yada banka havalesi olarak satılıktır, kesinlikle kargo vs. ile farklı illere gönderim yapmayacağım.




    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

    Fiyat : 15500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Kasım 2022 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık







  • EVGA RTX 3080 XC3 ULTRA ekran kartı forumdan @cycloneee16 arkadaşımız tarafından satın alınmıştır, iyi günlerde kullanması dileklerimle.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.