Şimdi Ara

SATILIK ELDER SCROLLS ONLINE PC/EU ACCOUNT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar merhaba. El emeği göz bebeği Elder Scrolls Online hesabımı satıyorum.

    Hesabın 4500+ saat oyun süresi var. 5 tane max level karakter, tüm classlar mevcut.

    Main karakter 18k achievement puanı (üstüne düşmediğim basit achievementlar ile 20k çok rahat ulaşılabilir) var. Crafter of everything, tüm traitler ve tüm motifler (crown'da satılan harlequinn hariç) açık.

    VMoL skin, 30 pvp rank, vmsa gibi ulaşması güç pek çok achievement tamamlanmıştır.

    Legendary Takılar: Sun, Viper, Necropotence, Vicious Death, Vicious Ophidian, Infallible Aether, Elegant, ve kullanmadığım için şu an aklıma gelmeyen bir çok set parçası.

    Legendary Setler: Twice Born Star (medium ve light), Seducer (heavy), Hunding's Rage, Julianos, Scathing Mage, Spinner, Vicious Death, Vicious Ophidian, Infallible Aether, Grothdarr, Molag Kena, Velidreth, Ilambris, Engine Guardian, Elegant (2 precise kılıç dahil), Viper, Sun, ve zamanında kullanıp şimdi adını unuttuğum niceleri.

    Viper, Sun, Necropotence, Elegant gibi setlerin şu anda legendary takılarını elde edemiyorsunuz. Haftada bir PvP vendoruna gelen itemlarda olma şansı var ama Viper ve Elegant zaten geçenlerde geldi, bir daha gelmesi çok zor. Diğerleri de öyle keza oyunda zilyon tane set var ve haftada sadece 2 setin takısı geliyor. O da ya yüzük ya kolye, ikisi bir arada gelmiyor. Yani şu anda çok çok nadir bulunan bu itemlar hesapta mevcut.

    Hesap çok uzun bir süre ESO Plus olarak oynandı. Geçen yıl 12 aylık (yanlış hatırlamıyorsam) ESO Plus üyelerine verilen ve 1 defaya mahsus gelmiş olan Black Senche Panter hesapta mevcut.

    Bu hesapla high end oynayamayacağınız class ya da rol yok. Maelstrom dual wield silahları hariç her şey mevcut. Dual wield düşüremedim, düşmeyince düşmüyor.

    Imperial City, Orsinium, Thieves Guild, Dark Brotherhood patchleri satın alınmış durumda, hesapta kalıcı olarak mevcut. Shadows of the Hist'e ise şu an hala süresi bitmemiş olan Eso Plus ile erişilebiliyor.

    Hesapta 670+ champion point ve 5m+ gold mevcut. Yani önümüzdeki birkaç patch boyunca ne experience ne de para sıkıntınız olmayacak. Housing geldiği zaman kendinize krallara layık bir ev dahi alabilirsiniz :)

    Oyunu bilmeyen, piyasasını bilmeyen, ne konuştuğu hakkında fikri olmayan arkadaşlar RİCA EDİYORUM sessiz kalsınlar.

    Hesabı yabancı sitelerde de satılığa koydum ve şu ana kadar aldığım en yüksek teklif 850 USD.

    Eğer buradan alıcı çıkarsa bir miktar daha ucuza yurtiçi satmak isterim. Ama ortadaki teklif belli, lütfen komik tekliflerle gelmeyin.

    Hesaptaki sırf goldun değeri 400+ USD'dir. Makul teklifleri bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.