Şimdi Ara

Satilik Custum King V 400TL & Line6 Spider 30 Watt Ampli 300TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Elimdeki Custom King V ve Line6 Spider 30 Watt Ampli satılıktır.

    Amplinin sıfırdan farkı kutusu/faturasının olmaması ve birazda üzerinde tozu olmasıdır, dolayısıyla resim eklenmeyecektir. Kısaca bahsetmek gerekirse ev ortamında 12" Celestion speaker keyfini maksimum verimle yaşayabileceğiniz, ayarlarla hiç uğraşmadan ve prosesör ya da pedala ihtiyaç duymadan onlarca farklı ve başarılı tona kolayca ulaşabileceğiniz şahane bir amplidir.

    Ürünün sıfır satış fiyatına ve detaylı özelliklerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=9557&gid=91http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=9557&gid=91

    Amplinin fiyatı başlıkta belirtildiği üzere 300TL'dir, pazarlık yoktur, takas elden kolay çıkartılabilecek cep telefonlarıyla olabilir.

    Şimdi gitara gelelim, öncelikle resimleri takdim edeyim:

    https://imagizer.imageshack.us/v2/1224x1632q50/822/hvfc.jpg
    https://imagizer.imageshack.us/v2/573x764q90/708/7qt1.jpg

    Herşeyden önce gitar güzel bir görünüm için değil, çok iyi bir ses deneyimi için tasarlanmış ve Orhan Kemal Aydın tarafından elde üretilmiştir. Kanatları maun, sapı tek parça neck-thru akçaağaç, klavyesi ise abanozdur, 24 perdelidir. Manyetikleri Pendik'te Necarman firması tarafından bu işe yeni giriştiklerinde üretilen ilk prototiplerdendir, seramik mıknatıslı ve oldukça yüksek çıkışa sahiptirler ve tamamen elde sarıldılar, oldukça özel bir settir.

    Ekstra şeffaflık için bobinlerinde mumlama kullanılmamıştır ve firma sahibi Necati Bey'e özel bir teknikle mumlama olmamasına rağmen dip ses oluşumu engelenmiştir. Çıkış güçlerini tam hatırlayamasamda köprü 600, sap 350 civarı idi, yüksek çıkışa rağmen yine mumlama kullanılmadığı için temiz seslerde de oldukça performanslılar.

    Gitarın sabit köprüsü de Türkiye'de bir girişimci tarafından bu işe girişmeyi düşündüğü dönemde üretilen ilk ve muhtemelen tek prototiptir. Köprünün base plate'i döküm çelikten, saddle'ları titanyumdan üretilmiştir. Gitarın şahane sustainini tamamlamak, akord stabilitesini maksimuma çıkartmak ve tize yatkın köprü ve sap materyallerini dengelemek amacıyla kilitli pirinç üst eşik kullanılmıştır.

    Gitarın çıkışının önünde minimum direnç oluşturmak adına sadece bir adet ses potansı ve 3 yönlü switch bulunmaktadır, mümkün olduğunca berrak bir çıkış için ton potansı kullanılmamıştır (Van Halen yöntemi, gerçi o herif volume potansı bile kullanmıyordu).

    Kısaca sınırlı sayıda müzik türünü (merak etmeyin hepsi sert müzik türleri), maksimum verim ve minimum efor ile şahane biçimde icra edebileceğiniz bir gitardır bu.

    Ürünü hafta içi 19:00'dan itibaren, hafta sonu ise 13:00'dan itibaren Taksim'deki evimde istediğiniz kadar deneyebilirsiniz. Satış yine sadece Taksim'den elden gerçekleşecektir, zira gitarın bırakın bir hardcase'i, taşıma kılıfı dahi yoktur.

    Fiyat başlıkta belirtildiği şekilde, 400TL'dir. Takas elden kolay çıkartılabilecek cep telefonları ile olabilir, takas fiyatı farklı olacaktır, konuşur anlaşırız.
    Çabuk irtibat için 530 606 84 48 numarasını arayabilirsiniz.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haggardd -- 30 Kasım 2013; 15:51:05 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.