Şimdi Ara

Satılık Blackberry Bold 9000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hemen hemen 2 yıl önce Turkcell'den sözleşmeyle aldığım Blackberry'mi satıyorum.

    Askere gitmeden önce kullanmayı bıraktım çekmeceye kaldırdım, döndüğümde pili 5 ay boyunca şarj edilmediğinden şarj tutmaz olmuştu. Ben de yeni pil almaktansa telefonumu değiştirdim, emektarı da burada satışa çıkardım.

    Beraberinde Samsung Class 2 micro sd kart vericem 4 gblık. Orijinal şarj aleti yanında, faturasını eklerim, orijinal kulaklığını bulamadım şimdi ama muhtemelen bulurum onu da eklerim. Yine de küçük bir ihtimal bulamazsam diye kenarda dursun, kulaklık için söz veremiyorum.

    Kendi seçiminize göre alacağınız orijinal ya da yan sanayi bir batarya ile canavar gibi kullanırsınız. Telefonun pil harici hiçbir sıkıntısı yok.

    Ekranını da devamlı koruyucuyla kullandım o yüzden ekran çiziksiz ama krom görünümlü çerçevesinde kullanıma bağlı ufak tefek çizikler var. Uğraşırım diyenler 10 dolara falan kasasını ısmarlayıp tertemiz bir görünüm elde edebilirler.

    Benim düşündüğüm fiyat bu haliyle 250 TL. Altı üstü düşünülür konuşulur. İzmir'deki alıcılar önceliklidir, şehir dışına önce para ardından kargo prensibiyle çalışıyorum, referanslarıma güvenerek.

    İyi alışverişler, sevgiler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • tarafimdan alınmıstır :)
    kargo bekleniyor yarin elimde olucak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.