Şimdi Ara

Satılık Amigurumi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA

    Şimdi sizlere amigurumi’ye yeni başlayanlar ve başlamak isteyenler için gerekli malzemeleri söyleyeceğim.

    İlk önce ip seçimi çok önemli , herhangi bir iple yapabilirsiniz fakat uzun ömürlü olmaz ve çocuklar kullanacağı için tüylü olmaması gerekiyor sonuçta çocuklar ağızlara felan alıyorlar o sebeple tüysüz ipler tercih edilmeli , buna örnek olarak coton ipler , bambu ipler ve 100%100 akrilik ipler kullanılmalı .Ben ip olarak Nako Pırlantayı Kullanıyorum

    İp markası olarak ;

    Nako Denim
    Yarnart Jeans pLus
    Nako Pırlanta
    Catania
    Applee
    Gazzal Baby Cotton
    Yarnart Jeans
    Lanosa Alara

    Tığ olarak ise ipin kalınlığına ve türüne göre değişiyor. Ben tulip 2.5mm kullanıyorum

    Siz ipinize göre farklı tığlar tercih edebilirsiniz

    Güvenli göz kullanmak sizin isteğinize bağlı, ister kullanabilirsiniz ister örgüden de göz örebilirsiniz ama ben güvenli gözü tercih ediyorum çünkü hem çocuklar için sağlıklı hemde görüntü olarak güzel duruyor ve takılması da kolay oluyor , dikilebilen gözlerde var fakat biraz uğraştıyor onun için siz vidalı gözleri tercih edin.

    Görsel süslemeler için ise keçe vs tercih edebilirsiniz, görüntü olarak hoş olacaktır. Bir başka seçenek ise amigurumide kullandığınız elbiseler için düğme de dikebilirsiniz.

    Bir başka malzeme ise Tur belirleyici.Tur belirleyici örerken yerinizi kaybetmemenize yardımcı olur fakat bunun yerine küçük çatal iğne de kullanabilirsiniz ve iplik te takabilirsiniz.

    Son olarak içini doldurmak için elyaf. Ben normal elyaf kullanıyorum ama boncuk elyafıda tercih eden çok oluyor, boncuk elyafta kullanabilirsiniz. Elyafı hobi malzelemeleri satan yerlerde büyük ipci dükkanlarında ve yorgancılarda bulabilirsiniz.

    veee makas ve toplu iğneyide unutmamak gerekir .

    umarım sizin için faydalı bir bilgi olmuştur. Amigurumide kullanılan malzemeleri öğrendiyseniz temel amigurumi terimleri adında yazımızı ziyaret edebilirsiniz . TAKİPTE KALIN

    SEVGİLER…

    Kaynak: Satılık Amigurumi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.