Şimdi Ara

💎 Satılık 10 Ay Emek Verilmiş Oyun +⭐ 20.000 TL 'lik Hesap Veriyorum.Tek Kişiye Satılacaktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neler Alacaksınız



    -Oyunun yapımı ne kadar sürdü:Aralık 2019 ile Kasım 2020 arası sürdü.2 ayrı ekip oyunu yaptı. Oyun Ağustos 2022'in son haftasında yayınlandı.

    -Google Play Console Geliştirici Hesap Veriyor musunuz? : Evet 3-4 Yıllık Geliştirici hesap veriyorum.

    -Admob Hesap Veriyor musunuz:Pinli, Ödeme Almış 35-40 Sterlin bakiyeli Admob hesap veriyorum.5 Yıllık Admob hesabıdır. İngiltere Admob hesaptır.

    -Reklam bütçesi: 2.380 TL'LİK 31 Ocak 2023 Kadar kullanabileceğiniz.Reklam bütçesi veriyorum.

    -Adwords hesap: 5 Yıllık aynı gmail üzerinden 65 TL harcama yapılmış adwords hesap ve farklı gmail olan 2.570 TL harcama yapılmış Adwords

    hesap vereceğim.

    -10 Aylık çalışma yapılmış oyunun dışında asset verecek misiniz?: Evet oyunda kullanmadığım yol,şehir ve bazı tırlar var onları da size vereceğim.

    -Oyunun markası için şirket domaini alındı mı ve site yapıldı mı: Evet şirket domaini alındı ve site yapıldı. 

    -Oyun hangi platformlarda yayınlandı:Oyun sadece Google Play Store yayınlandı.App store veya diğer platformlarda yayınlanmadı.Oyun için ufaktan reskin yaptırılıp yayınlanırsa özellikle App Store oyun çok daha iyi yerlere gelebilir.

    -Oyunda anr ve kilitlenme oranı nedir:  anr ve kilitlenme oranı bu şekilde çok daha yüksek seviyedeydi.Oyunu alan arkadaş özellikle bu oranları düşürürse oyun çok daha iyi yerlere gelebilir.

    -Oyun gelir elde ediyor mu:Günlük 30 TL civarı reklam yapılmadan gelir elde ediliyor. 

    -Reklam yapıldı mı: Oyunla ilgili 2.600 TL reklam yapıldı.Bunun karşılığında 2.140 TL ödeme aldım.Şuanda 840 TL Admob üzerinden bakiye vardır.  

    Oyun hangi dil / oyun motoru ile yazıldı: C#/ Unity

    -Oyun tek kişiye mi devir edilecek: Oyun hesapları ile birlikte herşeyi ile tek kişiye devir edilecektir.

    -Ayrı ayrı satışınız var mı: Hayır hepsini komple satıyorum.

    -Oyunun diğer simülasyon oyunları arasındaki fark nedir? D iğer oyunların bölüm uzunluğu 2-3 dakika bu oyunun bölüm uzunluğu 22 dakikaya sürüyor ve büyük bir harita olduğu için kodlama da çok daha emek veriliyor.Bu sadece 1 tanesi

    diğer yapılan ayrıntıları çalışmaları aşağıda yazdım.

    -Oyunu neden satıyorsunuz: Oyunla ilgili çok emek verildi fakat reklam bütçesi için o kadar bütçe ayıramadım bunun yanında anr ve kilitlenme oranlarını güncelleme yapacak ve vakit ayıracak zamanım yok. Tam olarak ilgilenemediğim için oyun hakettiği yerde değil çok daha özelliksiz olan oyunlar çok daha büyük indirmeler aldı. Gerekli güncellemeler yapılırsa oyun hakettiği yere gelebilir.Google Play Store dışında diğer platformlarda denemediğim için App Store gibi başarı şansınız çok daha yüksektir.O platformlarda yayınlayacak vakti bulamadım.


    Fiyat: 38.000 TL'dir( 10 Aylık emek verilmiş oyunun yayında alacağınız hesaplar v.s zaten 20.000 TL tutuyor. Diğer yandan burada her şeyi tek siz alacaksınız ben bu projeyi 10 kişiye satmıyorum tek size satacağım.

    Ödeme Yöntemi: Kripto Para

    İletişim: Pm atabilirsiniz yada skype:crazykanka619 ekleyebilirsiniz.



    -----------------------------OYUNLA İLGİLİ YAPILAN ÇALIŞMALAR İSE BU BAŞLIK ALTINDA.ÖN YARGILI OLMADAN LÜTFEN OKUYUN. -------------------------------



    -Piyasa da olan 3.500 TL, 5.000 TL yada daha düşük fiyata satılan hazır oyunlar karıştırmayın. Ben bu oyunu sıfırdan yaptırmadım fakat sıfırdan yapılmış gibi bir çok çalışma yapıldı.

    Detayları okuyup daha iyi anlayabilirsiniz. Sıfırdan yaptırsam inanın daha az yorulurdum.



    -Oyun dil desteği olarak İngilizce, Türkçe, Fransızca, Almanca, Portekizce, İspanyolca, Rusça diller oyuna entegre edildi. Oyun içindeki menüler ve ana menüsünde toplam 40'a yakın grafik saydığım dillerde çeviri yapıldı ve entegre edildi. Diller:  Büyük şirket oyunlarında bile 6 dil desteği yok.

    -Piyasada satılan 1,2 dakika arası süren bir oyun değildir.33 bölümün ortalaması neredeyse 9 dakika sürüyor. İlk 2 bölüm oyuncuyu ısındırma olduğu için kısa sürüyor. Daha sonra uzun bölümler başlıyor.21,22,9,10,8 gibi bölüm süreleri vardır. Kısa süren bir oyun yapsaydım 10 ay yerine 1 ayda biterdi tabii diğer yapılan bir sürü çalışmayı buna dahil etmedim.

    -Şehirde bazı oyunlarda kullanılan bir şehirdir fakat benim oyunda şehir dışı baştan yaratıldı.22 dakikalık uzunluğu süren bir oyunda 22 dakika süren bir trafik sistemi var. Şehir için trafik sistemini demiyorum o hazır bir trafik sistemi fakat şehir dışına trafik sistemini entegre etmek bayağı zahmetli oldu.22 dakika boyunca süren bir oyun onunda sürekli akışta olan trafiği entegre etmek kolay olmadı.

    -Oyundaki 6 adet kullanılan tır satın alınmıştır. Fakat bu tırların üzerinde özel bir çalışma yapıldı. Tırların garajdaki videosunu izlerseniz daha iyi anlarsınız.

    -Kaliteli kargo römorklar satın alınıp oyuna entegre edilip üzerinde biraz çalışma yapılmıştır.

    -Tırlarının 5 adeti için kabin içi direksiyon çalışması yapıldı ve dikiz ayna çalışması entegre edildi. Özellikle direksiyon çalışması gayet güzel şekilde oldu.

    -Oyuna özgünlük katan -Yol yardımı için ödüllü reklam, çift ödül için ödüllü reklam, araç kazası tamiri için ödüllü reklam, benzinlik dışında benzin bittiği zaman çıkan ödüllü reklam eklenmiştir. Özel çalışma yapılıp oyuna entegre edildi. Bunun yapılma nedeni oyunda fazladan bahane üreterek yayıncı olarak para kazanmak.

    -Para kazanma sistemi oyuna entegre edildi. Oyuncunun görev yaparak kazandığı para için özel bir çalışma yapılarak oyuna entegre edildi. Oyunu kaza limitini doldurduğu zaman, benzin aldığı zaman, tırın sağlık durumuna göre bölüm sonu derecelendirme çalışması yapıldı ve kaza yaptığı zaman bölüm sonu onun için yediği ceza da yazıyor.

    - Occlusion Culling sistemi oyuna entegre edildi.

    -Cihazın diline göre oyun otomatik şekilde o dilde oyunun açılması kodlama çalışması yapılıp entegre edildi. Türkçe, Fransızca, Almanca, Portekizce, İspanyolca, Rusça bu diller oyuncu örnek olarak cihaz dili Almanca ise Almanca dilini seçmeden otomatik olarak açılıyor

    -Oyuna, özel park sistemi yapılıp entegre edildi.

    -Oynayan oyuncuyu yönlendirme sistemi 22 dakikalık uzun haritada, tamamı için entegre edildi.

    -Oyunun boyutu için optimizasyon çalışması yapıldı.

    -Banner, geçiş reklam, ödüllü reklam, ödüllü geçiş reklamı eklenmiştir.

    -Oyun içi Satın Alma entegre edilmiştir. Kullanıcılar, gerçek parayı ile satın alarak para kazanabiliyorsunuz.

    -Modifiye: renk,korumalık-egsoz,ledler-bayrak-etiket-plaka) vardır.

    -Oyunda markette popüler dilleri için profesyonel çeviri yapıldı. Diğer kalan diller için Google translate üzerinden çalışma yapıldı.

    -Market için anahtar kelime çalışması yapıldı.Bunu kendi tecrübemle yaptım.Siz profesyonel şekilde aso desteği alabilirsiniz.

    -Oyunun market görselleri için yerelleştirme yapıldı.6,7 dil için grafiklerin üzerinde o dilin yazıları eklenerek yayınlandı.

    -Oyunla ilgili 4-5 adet oyun simgesi yapıldı .A/B testi için kullanabilirsiniz.

    -Şirket logosu için domain alındı ve site yapıldı. Domain süresi bitmesine neredeyse 1 yıldır vardır. Yapılan site markanın oyun yayıncısı olduğuna dair daha profesyonel çalışma olması için yapılmıştır.





    -Arkadaşlar çok daha ayrıntılı şeyler yapıldı şuanda aklıma gelen bunlar hepsini yazamadım. Lütfen değerlendirme yaparken bunları bir yazılımcıya yaptırsam ne kadar öderim ona göre hesaplayın ve düşünün. Oyundaki yapılan çalışmalar dışında ki hesaplar zaten 20.000 TL yakın para tutuyor. Ben komple satış yapacağım için tek tek satış yapmıyorum.

    www.hizliresim.com
    44iuct9.png
    https://www.hizliresim.com/44iuct9


    www.hizliresim.com
    irgqayj.jpg
    https://www.hizliresim.com/irgqayj


    www.hizliresim.com
    mvlwmys.jpg
    https://www.hizliresim.com/mvlwmys


    www.hizliresim.com
    lq1z49c.jpg
    https://www.hizliresim.com/lq1z49c


    skatgames.com
    SkatGames
    https://skatgames.com


    www.hizliresim.com
    irgqayj.jpg
    https://www.hizliresim.com/irgqayj


    www.hizliresim.com
    c01vn2n.jpg
    https://www.hizliresim.com/c01vn2n


    Oyun linki: 

    play.google.com
    American Truck Simulator 2023 - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SquirrelGames.LegendTruckSimulator


    Oyundaki 6 tır modeli:



    Oyundaki 6 tır modeli: Oyundaki 6 tır modeli:https://play.google.com/store/apps/d...TruckSimulator




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazykanka61 -- 29 Kasım 2022; 13:31:27 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.