Şimdi Ara

Satıldı silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SATILIK - Xiaomi Mi Mix 256GB - 6GB Ram - Kayıtlı - Kutulu
    Merhaba arkadaşlar,

    Teknoloji bağımlılığım nedeniyle gün geçmiyor ki bir telefonu 3 aydan fazla kullanayım. Evet yine sıkılıp Samsung S8+ DUAL almaya karar verdiğim için hafif kusurlu telefonumu satmaya karar verdim. Tabi bu kusuru resimde detayları ile sizlerle paylaşıyorum. Ceketimin cebindeyken nasıl olduysa bir yerden darbe alıp ekranın sol alt köşesinde üçgen şeklinde bir cam parçası ebedi yolculuğa çıkmış. Bunun dışında en ufak çizik,ezik toz bile yoktur ekran jelatinlerini bile sakladım bu konuda hassasım :)

    Şuan piyasada kayıtsız olarak fiyatlarına bakarsanız belki daha uygun vardır ama allah bilir başından neler geçmiştir anladınız siz onu ;)

    Fiyat : 2450TL
    Önemli Not : Hasar gören üst ekran camının yedeğini temin ettim hediye edeceğim. Orjinalliği bozulmasın ve gereklide görmediğim için müdahale etmedim. Cihaz kayıtlıdır. Takas pazarlık yoktur. Yanlızca Istanbul içi elden teslim ederim öyle kargoymuş get açmakmış olmaz. Cihazı yurtdışından aldım garantisi Türkiyede geçerli değildir. Bilmeyenler için bir cihaz değildir zaten anladığım anda da satmam. Bilen gelsin alsın arkadaşlar ;) Burnu havada demeyin tecrübe ile sabittir bilmeyen adam ile uğraşılmaz.

    Satıldı silinebilir
    Satıldı silinebilir
    Satıldı silinebilir
    Satıldı silinebilir
    Satıldı silinebilir
    Satıldı silinebilir
    Satıldı silinebilir
    Satıldı silinebilir



    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Eyüp Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.