Şimdi Ara

>SATILDI< Ocz PLATINUM 6GB DDR3 1600Mhz CL9 Triple Kit 3x2GB Düşük Voltaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün Kodu OCZ3G1600LV6GK
    Uyumlu Sistem Masaüstü PC
    Bellek Tipi DDR3
    Kapasite 6GB
    Modül Sayısı Triple Kit - 3'lü
    Bellek Hızı 1600MHz
    Zamanlama Değeri 8-8-8-24
    Çalışma Gerilimi 1.65V
    Bant Genişliği PC3-12800
    Ek Bilgi Low Voltage, Unbuffered
    Garanti Süresi 7 Yıl

    Kanallı OCZ Gold Edition ile Yüksek Bant Genişliği
    Yüksek bir işlemci, hızlı bir sabit disk ve üst düzey bir grafik kartı ile kurduğunuz yeni nesil sisteminizin bellek hızı nedeniyle sınırlanmasına izin vermeyin! OCZ'nin yeni üç kanallı Gold Edition DDR3 1600MHz bellekleri DDR3'ün getirdiği performans farkını üç kanallı çalışma yapısı sayesinde size en yüksek şekilde yansıtacaktır. Bu sayede DDR3 sistem için harcadığınız bütçenizin tam karşılığını da almış olacaksınız.
    High-Definition (HD) Video, yüksek kaliteli müzik, üst düzey grafik uygulamaları gibi yüksek bant genişliğinin çok önemli olduğu uygulamalar için ideal seçim olan OCZ Gold Edition 1600MHz DDR3 6GB üç kanallı bellekler, workstation ve high-end PC'ler için en uygun performans belleğidir.


    Yeni Nesil Intel Core i7 (Nehalem) İşlemciler ve X58 Çipset
    Eski nesil Intel Core 2 Duo işlemcileri yalnızca çift kanallı bellek kullanma imkanı sağlıyor. Ayrıca bellek kontrolcüsü de işlemci üzerinde değil, anakartta bulunuyor. Oysa yeni nesil Intel Core i7 işlemciler dahili bellek kontrolcüleriyle geliyor, böylelikle daha yüksek performansa sahip oluyorlar. Core i7'nin en büyük farkı ise üç kanallı bellek kullanımını desteklemesi. Böylelikle çok daha yüksek bant genişliği sunuluyor.
    OCZ, Gold Edition serisiyle DDR3 1600MHz hızda CL8-8-8-24 zamanlamalara sahip ve 1.65V gerilim ile çalışan 6GB kapasiteli belleklerini sunuyor. Üç kanallı bellek teknolojisini destekleyen X58 çipsetler, Intel Nehalem işlemcileri ve üç kanallı OCZ bellekler ile maksimum performans ve bant genişliği sunar.



    Yeni Nesil Oyunlarda Maksimum Performans: Triple Channel 6GB DDR3
    Yeni nesil oyunlara artık 2GB bellek kapasitesi yeterli gelmemektedir. En az 3GB veya tercihen 4GB bellek kapasitesi ile oyunlarda daha akıcı görüntü ve aksiyon sahnelerinde yüksek performans almak mümkündür. Bu sayede oyunları saniyedeki kare değeri (fps: frames per second) düşmeden akıcı şekilde oynayabilirsiniz. Ancak maksimum performansla oyun oynamak isteyen kullanıcılar, 6GB bellek kapasitesine sahip üç kanallı (triple channel) DDR3 bellek kitleri kullanmalıdır.



    64-bit'te Maksimum Performans
    Windows 7 ve Vista'da maksimum performans için 6GB bellek kapasitesi ve 1600MHz çalışma frekansına sahip OCZ Gold Edition üç kanallı bellekler en uygun çözümdür. 32-bit işletim sistemleri 3GB üzerindeki bellekleri adresleyemediğinden, 64-bit işletim sistemiyle maksimum performans elde edebilirsiniz.


    Düşük Çalışma Gerilimi
    Intel Nehalem'in düşük çalışma gerilimine sahip bellekler gerektirmesiyle birlikte, OCZ de yeni nesil üç kanallı bellek serilerini daha düşük çalışma gerilimiyle sunuyor. Belleklerin daha düşük gerilimle çalışmaları sayesinde ömürleri de artmaktadır.

    Gold Z3 XTC Özel Yapıda Soğutucu ile Stabil Çalışma
    Petek şeklinde tasarlanmış ve soğutucu içerisinde sıcak hava birikimlerini engelleyen yapısıyla XTC soğutucular OCZ belleklere çok daha yüksek overclock potansiyeli sağlamaktadır. XTC, OCZ'nin mülkiyetinde olan bir tasarımdır.

    %100 Elle Test Edilmiş
    OCZ üç kanallı bellek modelleri %100 stres testi uygulanarak etiketlenmektedir. Bellekler üç kanallı olarak bir arada test edildiklerinden, uyum problemi çıkartmadan birlikte çalışabilirler.

    2011 Ağustos ayında alınmıştır.Çok az kullanılmıştır.İntel yeni nesil işlemcileri için tam desteği vardır.Overclock ile 2000 mhz kadar çıkmaktadır.Stabil şekilde çalışmaktadır.Tam bir performans canavarıdır.

    FİYATI : 130 Liradır.İstanbul içi elden teslim olur.

    ALTDAKİ LİNKDE RAMLARIN ORJİNAL RESİMLERİ BULUNMAKTADIR.[/size]



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunc23 -- 27 Kasım 2011; 11:11:36 >







  • alım yönünde p.m.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.