Şimdi Ara

[SATILDI]INCA 344MX Notebook Soğutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar,

    Desktop'a geçtiğim için boşa çıkan notebook soğutucumu satışa çıkarıyorum. Ürünü 2012 yazında aldım, yaklaşık 3 yıl kullandım. Kullandığım süre boyunca hiçbir sorun yaşamadım. Son 1 yıldır boşta duruyor.

    Ürün performans olarak biraz notebook'unuza bağlı. Mesela benim Acer 5755G model laptopumda oyun esnasında 5-6 derecelik bir fark sağlıyordu ama arkadaşımın aşırı ısınma sorunu olan HP marka metal kasalı laptopunda 15-20 derece arası fark yarattı.

    Ürün 17"e kadar tüm notebook'ları destekliyor. 160mm fana sahip. Fanın dönüş hızı 1400 RPM. Tek bir USB portundan besleniyor ancak resimlerde de görebileceğiniz üzere laptopunuza giren USB girişinin arkasında bir de USB çıkışı var, böylece USB port kaybınız olmuyor. Fanın sesi neredeyse hiç duyulmuyor. Ortalık tamamen sessiz değilse fark etmeniz çok zor. Fanda aynı zamanda mavi led var ancak göz alacak, dikkat dağıtacak boyutta bir ışık vermiyor, endişeniz olmasın. Zaten notebook'un altında fark etmiyorsunuz bile.

    Ürün için istediğim fiyat 10 TL. Kargo alıcıya aittir. Kargoyu en geç 2 iş günü içerisinde PTT Kargo ile göndereceğim. Paketleme konusunda endişeniz olmasın, sapasağlam paketlerim ürünü.

    Ürün için aynı zamanda bir de Sanalpazar ilanı açtım. İlana BURADAN ulaşabilirsiniz. Buradan ayrıca Sanalpazar üzerindeki referanslarımı da görebilirsiniz.

    Detaylı bilgi isterseniz site üzerinden PM atabilir, eheklo@gmail.com adresine mail gönderebilir veya 05393703301 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
    [SATILDI]INCA 344MX Notebook Soğutucusu[SATILDI]INCA 344MX Notebook Soğutucusu[SATILDI]INCA 344MX Notebook Soğutucusu[SATILDI]INCA 344MX Notebook Soğutucusu
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judassem -- 15 Temmuz 2020; 12:44:46 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.