Şimdi Ara

SATILDI - 1MORE TRIPLE DRIVER KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILDI - 1MORE TRIPLE DRIVER KULAKLIK
    Grammy ödüllü ses mühendisi Luca Bignardi tarafından ton ayarları özel olarak yapılan, ABD den getirtilen 1More Triple Driver (Siyah-Gold modeli) 3 sürücülü kulak içi kulaklık (Mikrofonludur hem Android hem iOS cihazlara uyumludur) satılıktır.

    Kargo bana ait pazarlık payı vardır. Ürün kapalı orijinal jelatinli kutusundadır . Yani kontrol amaçlı vs asla açılmamıştır. İlandaki resimler kulaklığın kendisini ve kutusundan çıkanları görebilmeniz için internetten alınmıştır. İsteyenlere kapalı kutu resimlerini iletebilirim.

    Kulaklıkla beraber, kulaklıklar için ses izolasyonu sağlayan kulak uçları (tips) üreten Comply firmasınca 1More Triple Driver'a uyumlu olarak üretilen Comfort 600 (Medium boyut) veya Isolation 600 (Small boyut) tip hediye olarak verilecektir.

    BU KULAKLIĞI DİĞER KULAK İÇİ KULAKLARINDAN AYRI KILAN ÖZELLİK NEDİR?

    1More Triple Driver modeli HIFI müzik inceleme siteleri ve forumlarında ve gerçek kullanıcı inceleme ve yorumlarında oldukça beğeni alan bir model. Genelde 5 üzerinden yaklaşık 4.5 not almaktadır. (Ürünü yurt dışında satan bir sitede, ürünü satın alan 500 ün üzerinde kullanıcının verdiği nota göre 5 üzerinden 4.4 almıştır, kullanıcıların %73 ü, 5 tam puan, %10 u ise 4 vermiştir.)

    Uzun yıllar daha pahalı modellerin üst seviye kulaklıklarını kullanan ve bu modeli deneyen bir çok kişi ses kalitesi karşısında şaşırdıklarını belirtmektedirler. İsteyenlere bu yorum ve inceleme linklerini gönderebilirim.

    Bu kadar beğenilmesinin başlıca sebebi ses kalitesidir ancak ses kalitesinin yanı sıra paket içeriği, kullanılan malzeme ve işçiliğiyle de kendisinden 2-3 kat pahalı olan modellerle kıyaslanmaktadır.
    Ürünün teknik özellikleri aşağıdaki şekildedir:

    Frekans Aralığı: 20Hz - 40 KHz
    Renk: Titanium - Siyah / Gold - Siyah
    Kablo Uzunluğu: 1.2 m
    Kutudan Çıkan Kulaklık kauçukları: 6 set silikon + 3 Set köpük (+ Yukarda belirttiğim 1 set Comply foam uç hediye)

    Kutudan Çıkan Diğer aparatlar:
    Deri koruma ve taşıma kutusu,
    Uçaklarda kullanmak için gereken 2 jaklı adaptör,
    Kabloyu kıyafetinize tutturmak için şık metal klipsSATILDI - 1MORE TRIPLE DRIVER KULAKLIKSATILDI - 1MORE TRIPLE DRIVER KULAKLIKSATILDI - 1MORE TRIPLE DRIVER KULAKLIKSATILDI - 1MORE TRIPLE DRIVER KULAKLIKSATILDI - 1MORE TRIPLE DRIVER KULAKLIKhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/758884/36c1a17b-8ec1-498b-a7b6-f0a4a45743c2.png[/simage]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 475 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Kulaklık forum dışına satılmıştır.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.