Şimdi Ara

şase tümüyle değişmişse (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
25.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yazılanlardan aracın öyle büyük bir kazası olmadığı görülüyor.Ayrıca şaseyi düzeltme yoluna gidilmeyip bazı parçaları değiştirilmiş.Ama bu aracı satmak istediğinde burada okuduklarına benzer sözlerle karşılaşıp stres yaşıyacaksın, bence imkanın varsa temizini bulmaya çalış, yoksa biraz daha fiyat kırdırıp binebilirsin.
  • sasinin komple degismesi gibi bir sey soz konusu olamaz, degisen ancak sasinin motor kismini tasiyan kismidir,

    servislerde hakikaten yuksek teknoloji uruni sasi duzelten makineler mevcut, bunlarin sasiyi buyuk bir incelikle duzelttikleri de suphesiz fakat maddenin tabiyati sebebiyle bukulen bir metalin ayni mukavemeti surdurebilmesi imkan dáhilinde degil.

    arkadasimin passat marka aracina gectigimiz yillarda benzer mudahale serviste yapildi fakat devam eden surecte aracin on takiminda problemler olustu, ve yapilan tamirlere ragmen surekli bir netice alinamadi.

    diger taraftan 5 bin ytl fena bir para degil....
  • arkadaşın yazdığına göre araca yandan çarpmışlar
  • şase nasıl tümden değişiyo anlamadım şase numarasıda değişmiştir o zaman bide arabayı tümden sökeceksin tek tek şaseye montajlıyacaksın ve bunun masrafı kasko bedelinin yarısını geçmiyecek işte bu imkansız
  • araba önden darbe almış ancak hasar motora zara vermediği gibi direksiyonun olduğu göğse de hiç bir şey olmamış. Genelde önden şiddetli çarpmalarda göğüs çatlıyor vs.... Mesela airbagler açılmamış. Ancak ön sağ ve sol şase değişmiş. Yani eğilip bükülen bişey düzeltilmeye çalışılmamış. Bir de kaporta çekiçle falan düzeltilip macunlanmamış, tümüyle orjinal parçası ile (faturalarını gördüm) yedek servisinde değiştirilmiş. Tüm bunlara rağmen hala bir sıkıntı yaşatır mı bilemiyorum. Sanırım binmeden ve kullanmadan bunu bilebilmek mümkün değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yigitkacar

    araba önden darbe almış ancak hasar motora zara vermediği gibi direksiyonun olduğu göğse de hiç bir şey olmamış. Genelde önden şiddetli çarpmalarda göğüs çatlıyor vs.... Mesela airbagler açılmamış. Ancak ön sağ ve sol şase değişmiş. Yani eğilip bükülen bişey düzeltilmeye çalışılmamış. Bir de kaporta çekiçle falan düzeltilip macunlanmamış, tümüyle orjinal parçası ile (faturalarını gördüm) yedek servisinde değiştirilmiş. Tüm bunlara rağmen hala bir sıkıntı yaşatır mı bilemiyorum. Sanırım binmeden ve kullanmadan bunu bilebilmek mümkün değil.

    iyide araba önden darbe alıyor airbagleri açmıyor yani ciddi bi şey değil ama iki tarafın birden şaseler iptal oluyor bu ne kadar mantıklı belki airbagler emniyet kemeri ile koordineli çalışıyodur yani emniyet kemeri takılı değilse airbagleri açmıyo bir çok modelde mevcut bu sistem yinede alacam diyorsan arabadan çok iyi anlayan birini bul ve ona uzunca bir test sürüşü yaptır özellikle virajlarda test edilmesi gerek yinede uzak dur derim fazla riskli




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.