Şimdi Ara

Şark kurnazları yine iş başında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şark kurnazları yine iş başında



    Çok merak ediyorum bu işin sonu nereye kadar dün playstion5 bugün rtx4090 yarında işlemci, anakart,ram mi olacak?

    Önlem alınmazsa belki gelecekte insanlar temel gıda ihtiyaçlarını alamıyacak bu insanlar yüzünden?




  • Burda fiyatı talep belirler temel ihtiyaç değil hobi ürünleri alanın olduğu yerde piyasa oluşur.


    Sağda solda sponsor beslemeli "youtubiklerin, forum promatörlerin" gaza getirmelerine kulak asmadan davranmak lazım.Şark kurnazları yine iş başında 

  • Olay basit, almayacaksın abi. Adam oraya isterse 5bin dolar yazar, gayette hakkı var. isterse 1 dolardan verir. İstenilirsede orta halli bir fiyat girmek zorunda kalır. :)Yalnız, bu fiyatlardan alanları gördüğü sürece buna devam edeceklerdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 11 Aralık 2022; 18:56:30 >
  • Bu tarz stok sorunu olan ürünlerde her kullanıcıya max 1 ürün satmaları lazım. Scalper denilen ş......z şark kurnazları 5-10 tane stok sıkıntısı olan ürünü çekip üstüne hayvan gibi kar koyup ürünü tekrar satışa koyuyor. Bu scalperlardan 100 tane olsa 500 stok erimiş oluyor halbuki kişi başına 1 ürün satışı ile sınırlama getirilirse 400 ürün boşta kalacak ve ihtiyacı olan alacak ve bu arkadaşlar ellerinde tek olan ürünü satarken 100 kere düşünmüş olacaklar. 6 ayda 1 ürün veya 1 yılda 1 ürün gayet makul bence senede 2'den fazlası ticariye girer her türlü.


    Şuraya bak attığın fotoğrafta ilk ilandan 7 tane satılmış hala satılmaya devam ediyor adam kaç tane almış 100 tane mi bunun kontrolü yapılmıyor mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 10 Aralık 2022; 20:30:46 >
  • midem bulanıyor.

  • Dolar artmadığı halde fiyat arttıran firmalara ne demeli ekim ayında 4000₺ olan monitörler, sözde muhteşem kasım cumada 5500₺ ye satıldılar.

  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Hocam doların ne önemi var bizim TL enflasyonu ne olacak? Yurtiçi ürünlerin enflasyonu olmasa evet haklısınız, ama o ürünü ben stoğumda tutacaksam beni bağlayan tek şey döviz olamaz. Ayrıca talep enflasyonunun sorumlusu yine firmalar değil, yanlış kişileri suçluyorsunuz umarım çok geç olmadan temel ekonomi öğrenirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

    olay bence askari ücret gelmeden milletin parasına çökmek geçicekler o işi , mazot artınca aa zam dolar artınca zam eee bu etkenler artmayıcna yine zam , firmalar kafasındaki kar oranını tamamlamak için zam yapamaz , sizde kafanızdaki siyasi provokosyonu terk ederseniz gerçekleri göreceksiniz.


    Yurt dışında adam kar edemiyorsa şak şak zam döşemez kapatır kepenqini iflasını açıklar , siz hiç bir avm de çalıştınızmı oranın patronu o işletmeden net % kaç kaaar alıyor haberiniz var mı ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.