Şimdi Ara

ŞARJ OLAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni telefon aldığımızda 12 saat şarj etme olayı nedir? Yani bu kadar önemli olsaydı zaten o telefonun kullanım klavuzunda kocaman yazarlardı. Ben Xperia Z1 kullanıyorum kullanım klavuzunda küçük yazılara bile bakmama rağmen öyle bir yazı görmedim ama her ihtimale karşı şarj ettim tabiki de. Ben hep telefonumu yatmadan önce şarjı %70 bile olsa 10-20 dk şarj ederim. Ama arkadaşım bana bunun çok yanlış olduğunu ve telefonun pilini öldüreceğini söyledi. Şu anda bir performans düşüklüğü yok ama birkaç kişiden de bu olayı duymuştum. Dediğim gibi ben böyle bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü öyle bir şey olsaydı bunlar büyük büyü harflerle kullanım kılavuzunda yazardı ama yine de emin olmak için buraya sormaya karar verdim. Sizlerin bu konu hakkında bilgisi varsa bilgisini benimle paylaşırsa sevinirim...

    Not: Arkadaşım iPhone 5 kullanıyor.







  • SharpBayonet_05 S kullanıcısına yanıt
    Eskiden 12 saat olayı doğruydu ama şimdi yeni nesil bataryalarda o olay kalktı %100 olunca çek prızden zaten şarj aleti sen elektirikten çekmesen bile otomatik elektiriği kesiyor. Şarj %15 in altına düştüğü zaman telefon zaten uyarı veriyor o zaman da şarja takarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salvatore18 kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş onu demiyorum. Arkadaşım telefonun en az yarım saat şarjda durması gerektiğini söylüyor. Ben ise 10-15 dk tutuyorum bu telefona zarar verir mi?
  • SharpBayonet_05 S kullanıcısına yanıt
    Zaman la evet verir ama öyle aman aman bir zarar değil. Zaten bataryaların ömrü her yıl %20 oranında performans kaybı yaşar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.