Şimdi Ara

SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzün nakliyatçılık anlayışı artık son derece modern hizmetlerle şekillenmiş durumda. Sarıyer evden eve nakliyat olarak bizlerde bu moderniteye uygun dizayn ettiğimiz hizmetler çerçevesinde faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Elbette ayrıcalıklı çalışmalarımız tamamen %100 müşteri memnuniyetini hedefliyor. Peki, nitelikli çalışmalarımızın arasında neler var ve hangi ayrıcalıklı hizmetler ile sizlere ulaşıyoruz? Sizleri daha fazla bekletmeden hemen konumuza geçelim;

    ASANSÖRLÜ TAŞIMA

    SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT

    Hepimizin malumu olduğu üzere taşınma işleminin son derece kolaylaştıran ve eşyaların neredeyse hasarsız taşınması için gerekli olan asansörlü taşıma sistemi elbette firmamızın öncelikleri arasında yer alıyor. sarıyer evden eve nakliyat olarak zorunlu olmadığımız sürece merdivenlerden eşya taşımamaya özen gösteriyoruz. Çünkü maalesef özellikle yüksek katlara taşınma sırasında eşyalar hasar görebilmektedir. Sarıyer evden eve nakliyat hizmetleri olarak bizim tercihimiz binanın durumunun müsait olması durumunda her zaman asansörlü taşımacılık.

    EŞYA PAKETLEME VE AMBALAJLAMA

    SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT

    Sarıyer Evden Eve Nakliyat, Tabii asansörlü taşıma işlemi başlamadan önce eğer bir paketleme ve ambalajlama çalışması yapmadıysanız bu işlemi profesyonel düzeyde bizler gerçekleştirebiliyoruz. Bunun yanı sıra eğer siz küçük veya özel eşyalarınız için paketleme çalışması yaptıysanız biz sadece standart büyük eşyaların zaten izolasyon çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca olası bir hasar da sigorta sistemi devreye giriyor.

    EŞYA SİGORTALAMA

    SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT SARIYER EVDEN EVE NAKLİYAT

    Her ne kadar büyük bir titizlikle ve hassasiyetle eşyalarınız nakil edilse de olası bir hasar durumunda talep etmeniz durumunda eşya sigortalama taşıma sisteminden yararlanabilirsiniz. Dolayısıyla firmamızı tercih etmeniz huzurlu bir nakil süreci anlamını taşıyor diyebiliriz.

    SARIYER EŞYA DEPOLAMA SİSTEMİMİZDEN YARARLANABİLİRSİNİZ
    Sarıyer Evden Eve Nakliyat, Bazı durumlarda eşyanız tahliye edilmek zorundadır ancak ulaşacağı bir adres bulunmaz işte bu durumlar için geliştirilen eşya depolama sistemimizden sizlerde pekâlâ yararlanabilirsiniz siz bizden teslim alana kadar eşyalarınız bir bakıma emanete alınmış oluyor. Ayrıca depolarımızın standartlara uygun olarak dizayn edildiğinden emin olabilirsiniz ve gönül rahatlığıyla depo hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

    MOBİLYA GRUBU VE ELEKTROMEKANİK EŞYALARI SÖKÜP TEKRAR TAKIYORUZ
    Sarıyer Evden Eve Nakliyat, Bir başka önemli hizmetimizde sökülmesi oldukça zor mobilya grubu veya su tesisatına bağlı çamaşır makinesi ya da bulaşık makinesi gibi cihazların alınırken sökülmesi ve tekrar ulaşılan adreste kurulması hizmetidir takdir edersiniz ki uzmanlık gerektiren bir iştir. Dolayısıyla Sarıyer Evden Eve Nakliyat hizmetimizden son derece memnun kalacağınıza eminiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.T -- 30 Ağustos 2019; 11:21:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.