Şimdi Ara

SAPPHIRE RX5700 XT NİTRO+ KARELENME PROBLEMİ - LÜTFEN YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    İki gün önce sapphire rx 5700 xt nitro+ ekran kartı satın aldım. Ürünün performansından çok memnunum ama oyunlarda doku üzerinde karelenme problemi oluyor. Pikseller sabit dursam dahi doku üzerinde hareket ediyor. Dying light resim ve videolarında göreceğiniz üzere pembe, mavi vs. pikseller sürekli hareket ediyor. Menüde keskin renk geçişleri var pikseller çok belli ve son derece sinir bozucu. Far cry 5'te ise araçların dokusunda sabit kareler mevcut ve gitmiyor. Bütün ayarları denedim ama yapamadım. Eğer kartta bir arıza varsa iade süresi dolmadan göndermek istiyorum. Veya ayarlardan düzelebilecek bir durum varsa yardımcı olan olursa çok sevinirim. Teşekkür ederim.
    https://www.youtube.com/watch?v=BnnfgEyiIlY

    SAPPHIRE RX5700 XT NİTRO+ KARELENME PROBLEMİ - LÜTFEN YARDIM.SAPPHIRE RX5700 XT NİTRO+ KARELENME PROBLEMİ - LÜTFEN YARDIM.SAPPHIRE RX5700 XT NİTRO+ KARELENME PROBLEMİ - LÜTFEN YARDIM.







  • hocam muhtemelen ekran kartı bellek arızası ancak biraz bellek frekansını düşürüp deneyin derim
  • ben bi sıkıntı göremedim. helal olsun elf gözlerinize
  • Radeon boost açık ise kapatın. Radeon boost hareket halinde fps i freesync aralığında tutmak için doku çözünürlüğünü düşürüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuniçi resmi ve video da bize göre bişey yok, sitedeki konuna başka bir cihaz yada telefondan fln bakınca muhtemelen sende bir anormallik göremeyeceksindir, fakat şu sistem dışından telefonla aldığın resim e bakınca ne anlatmaya çalıştığın görülüyor.

    SAPPHIRE RX5700 XT NİTRO+ KARELENME PROBLEMİ - LÜTFEN YARDIM.

    Bu durumda sıkıntı monitör veya kablosu olabilir diyebiliriz, eğer mümkünse farklı bir kablo deneyebilirsen yada kasanı başka bir monitör veya TV ye fln bağlayıp denersen sorunn tam olrk neyle alakalı olduğu biraz netlik kazanabilir, yada atıyorum monitörün vga yada dvi bağlantılı eski birşeydir ve sen bir çevirici ile görüntüyü aktarıyorsundur, ozm o kullandığın çevirici dandik diyebiliriz v.s.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 13 Ağustos 2020; 22:29:10 >




  • Dying light da bu sorun var bilinen bir şey zaten. Far cry da ise hiç bir sorun yok. Fazla evham yapmayın.
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için. yaylada olduğum için yanıtlarınızı şimdi okuyorum. varolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.