Şimdi Ara

Sapphire R9 270X DUAL-X OC mi Asus R9 270X DirectCU II TOP mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konunun başlığından da anlaşılacağı gibi R9 270x almak istiyorum fakat sapphire mi asus mu alsam karar veremedim. Performans olarak neredeyse fark yok ama merak ettiğim şey hangisi daha sessiz çalışıyor ve ısınma konusunda hangisi daha iyi. Tüm artıları eksileriyle kısaca beni bilgilendirirseniz sevinirim. Vatanda asus 25 tl daha pahalı ama çok ciddi bir fak yok bu farkla sapphire 510, asus 536 tl ye denk geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyreaper -- 3 Eylül 2014; 22:15:06 >



  • Bence sapphire daha iyi amd kartlarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım da asus gpu boost da 50 mhz daah yüksek performans sağlıyor onun dışında soğutma anlamında oldukça iyi olduğunu söylüyorlar hatta yeni kullandıkları SSU mimarisi ve DirectCU II ile çok daha sessiz ve soğuk çalışıyormuş( ne kadar doğru bilemem)
  • Sapphire

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz olanı al; Sapphire ucuzdu sanırım. Yolda bırakacak bir cinsten değil iki kartta. Amd adına tavsiyem her türlü Sapphire.
  • Sapphire demişsiniz de neden sapphire + ve - lerine biraz değinebilir misiniz?
  • Asus R9 270X DirectCU II TOP kullanıcısı olarak sana diyeceğim şudur ki bu kart seni üzmez. Böyle dedim diye sapphire üzer anlamına gelmesin. O da güzel fakat biraz açıklık getireyim bazı noktalara. Kartın ısınma konusunda sıkıntısı yok. Saatlerce de oynuyorum. 67-68-69 arasında değişiyor kaliteli oyunlarda. Ses desen, şuan için kendisini duyuracak kadar ses çıkarttığını duymadım. Karta overclock yapmadım gerek de duymuyorum. Artılarını merak ediyorsan, sapphire'den biraz daha hızlıdır ve +25 TL ile 1 yıl daha fazla garantiye sahip olacaksın. Bunlar artılarıdır işte. Şunu da belirteyim. R9 Asus serilerinde bazı kullanıcılar Artifact probleminle karşılaşmışlar. Bu tamamen şans işidir. Şimdi bende yok diye sende de olmayacak anlamına gelmez. Olabilir de olmayabilir de. Eğer bu riskleri düşünecek olursak, hiç bir kartı almayalım o zaman. Sonuç olarak ikiside güncel her oyunlara yetiyor. Gereksiz yere insanlara zorla yeni kart aldırmaya çalışan yandaş bazı oyunlar hariç.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: youngeagle_3

    Asus R9 270X DirectCU II TOP kullanıcısı olarak sana diyeceğim şudur ki bu kart seni üzmez. Böyle dedim diye sapphire üzer anlamına gelmesin. O da güzel fakat biraz açıklık getireyim bazı noktalara. Kartın ısınma konusunda sıkıntısı yok. Saatlerce de oynuyorum. 67-68-69 arasında değişiyor kaliteli oyunlarda. Ses desen, şuan için kendisini duyuracak kadar ses çıkarttığını duymadım. Karta overclock yapmadım gerek de duymuyorum. Artılarını merak ediyorsan, sapphire'den biraz daha hızlıdır ve +25 TL ile 1 yıl daha fazla garantiye sahip olacaksın. Bunlar artılarıdır işte. Şunu da belirteyim. R9 Asus serilerinde bazı kullanıcılar Artifact probleminle karşılaşmışlar. Bu tamamen şans işidir. Şimdi bende yok diye sende de olmayacak anlamına gelmez. Olabilir de olmayabilir de. Eğer bu riskleri düşünecek olursak, hiç bir kartı almayalım o zaman. Sonuç olarak ikiside güncel her oyunlara yetiyor. Gereksiz yere insanlara zorla yeni kart aldırmaya çalışan yandaş bazı oyunlar hariç.

    Artifact sorununu araştırdım da bu kart için artifact sorunundan bahsetmemişler daha çok 280x de bu sorun varmış galiba. Onun dışında verdiğin bilgiler için çok sağ ol vatandan almayı düşünüyorum da garanti hakkında bilgi vermemişler orada da 3 yıl garantili midir?




  • skyreaper S kullanıcısına yanıt
    Sapphire

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.