Şimdi Ara

Sapphire R7 265 kısa devre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Isınan bilgisayarı yıllık temizlik için açıp tozunu aldım macunu yeniledim her şeyi tekrar taktım(daha önce 2 defa yaptım bir sıkıntı çıkmadı). Bilgisayarı açtım 3 sn bios göründükten sonra görüntü gitti ama bilgisayar çalışıyordu. Kapatıp açtım görüntü tamamen gitti. Arkadan kapattım 5-6 sn bekledikten sonra tekrar açtım. Güç tuşuna bastıktan sonra fanlar bi kıpırdayıp bilgisayar kapanıyor, arkadan kapatmadıkça güç tuşu tekrar kullanılmıyor.

    Bende bunun üzerine bir umut çözer diye bir bilgisayarcıya gittim kısa devre sorunu bişey yapamam dedi. 4 yıl önce vatan bilgisayardan almıştım yardımcı olamayacaklarını söylediler. Garantide şirket datagate gözüküyor ama ekran kartıyla ilişkilerini kesmiş gibiler sayfalarında bir şey yok.

    Şimdi ben bu kartı nerede yaptırabilirim Eskişehir'de yaşıyorum.







  • Peki sisteminizde başka bir ekran kartı ile deneme yaptınız mı ya da ekran kartını başka sistemde denediz mi? Sorun ekran kartında olmayabilir? Ramleri tek tek tüm slotlarda deneyerek görüntü almaya çalıştınız mı? Ayrıca işlemciyi söküp taktınız mı? İşlemci yuvasında herhangi bir eğik yamuk pin var mı kontrol ettiniz mi? Anakartınız üzerinde herhangi bir uyarı ledi var mı?
  • Sistem onboard olarak çalışıyor. Ekran kartının 6lı pinini takınca gidiyor. Bugün 2-3 saat gezerek bir tamirci buldum. Reballing yapılabilir ya da chipset değişebilir dedi. Yaptırmalı mıyım? Sorun tekrarlar mı?
  • Bilen yok mu UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.