Şimdi Ara

Sapphire Pure Black 990fx Anakart Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, 2011 de kurduğumuz sistem ekran kartının arızalanması ile ilk patlağı verdi. kartı değiştirip 1030 aldık. bu seferde anakartın başlangıç ekranında kalıyor. klavyeleri değiştirmemize rahmet işlemiyor burada kalıyor. ssd ve hdd yi sistemden söktük. sonuç aynı. sistemde bağlı usb yok. Acaba işlemci veya anakarttada mı arıza oluştu +? Yardım eder misiniz şimdiden teşekkür ederim.


    Sapphire Pure Black 990fx Anakart Sorunu...


    Sapphire Pure Black 990fx Anakart Sorunu...


    Sapphire Pure Black 990fx Anakart Sorunu...







  • Biosu sifirlar misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Din Djarin

    Biosu sifirlar misiniz?
    evet pili çıkardık, diskleri çıkardık. denedik olmuyor. burada kalıyor. cd rw yide mi çıkartsak acaba onu denemedim.
  • Şu pil çıkarmayı kim çıkardı ise herşeyi ile sadece pil çıkınca bios resetleniyor izlenimi veriyor... sanki sadece pil çıkınca bios resetleniyormuş gibi söyleniyor ama pili çıkardın alet elektrikte ise bios resetlenmiyor. Siz bunu jumper ile yapin en sagliklisi. birde bios guncel mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Din Djarin

    Şu pil çıkarmayı kim çıkardı ise herşeyi ile sadece pil çıkınca bios resetleniyor izlenimi veriyor... sanki sadece pil çıkınca bios resetleniyormuş gibi söyleniyor ama pili çıkardın alet elektrikte ise bios resetlenmiyor. Siz bunu jumper ile yapin en sagliklisi. birde bios guncel mi?
    denedik hocam maalesef. birde bu anakartı en son 2012 de güncelledik, sonra o şekil kaldı. şu an sapphire sitesinde yok sanırım bulamadım. birde bulsak dahi anakart burada çakılı kalıyor ilerlemiyor, bulsak yükleyemicez sanırım.
  • anakarta bağlı tüm donanımı sökün işlemci bir adet ram psu ve klavye takılı kalsın

    biosa girebiliyorsanız full scren logoyu kapatın hangi donanımda takılıyor görebilelim.
  • Arkadaş konusuna geri dönmemiş. ekran kartı slotunu değiştir diyecektim anakart çok ilginç ki 2 slot sli 2 slot crossfire destekli. veriyolu acisindan pci-e slotun değişmesi iyi olabilir.
  • arkadaşlar, sadece ekran kartı ram işlemci bağlı ve hala aynı. dostum dediğin gibi olabilir mi acaba ekran kartının yeri değişirse olabilir mi? çünkü dediğin gibi anakart SLI desteklemiyor. fakat zabiz tek ekran kartı takıyoruz gt 1030. bu kartı yeni aldık.
  • Kartınız sli destekli fakat 2 kanalda 4-5 tane ekran kartı yuvası var. Birinde sıkıntı varsa sorun olabilir degiştir dene. Birde ramleri tek dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.