Şimdi Ara

Sapphire HD2600XT GDDR3 256 mb 128 bit grafik kartlarını crossfire yaptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar bir ev kullanıcısı olarak gecen gün 75 tl ye tüm aksesuarları icinde garantisi 1 seneden fazla olan 2600xt ekran kartını crossfire icin aldım.icinden crossfire köprüsü bile cıktı ki ben sıfır aldıgımda yoktu.neyse arastırark 2. bir köprü daha buldum ve kartları bagladım.

    bagladıktan sonra yaptıklarım

    -son sürücüleri yükledim 9.2 olan sürümü ve sonuc rezaletti.nfs undercover da ekran yeserdi desem yeridir, left 4 dead de ise cok takılan ve nasıl söyleyeyim birseye cok yaklasıldıgında icine girilmesi.bende direk 9.1 sürümüne döndüm ve hersey normale döndü.
    -ısınma sorunu ne yazık ki makinam defalarca kapandı monitör cıkısının baglı oldugu kart da normal calısma sıcaklıgı 75 dereceyi buldu oyuna girdigimde ise 2-3 dakika icerisinde makina kapandı.bunu da 2 tane fan yardımıyla hallettim su anda 60 derecede oyunda da 110 dereceyi gecmiyor.aa daha güclü bi sogutma alıcam ileri zamanlarda.


    bunun dısında hersey normal ve performans gayet iyi.atinin dedigi gibi crossfire her oyunda devreye girmiyor zaten söyle de birsey var 2. kart gerek duyulmadıkca çalışmıyor.masaüstündeyken bazen kullanımı yüzde 2-3 oldugunu görüyorum bu da bir anlık.


    sonuc olarak crossfire da iyi bir havalandırma lazım.ayrıca da son sürücülere de güvenmemek gerekiyor.bunun dısında hersey normal.

    bilginize.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.