Şimdi Ara

Sapanca-Maşukiye Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar
    Sapanca Maşukiye nasıl gidebilirim . Daha önce hiç gitmedim .İstanbuldan nasıl gidebilirim .Yani navigasyonla filan gidilebilir de özellikle gitmek istediğim yer alttaki resimdeki yer

    Sapanca-Maşukiye Hakkında ?

    Daha önce giden arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?



  • Sapanca Maşukiye 'Ye çok rahat gidersin. İstanbul 'dan otobana çık Ankara istikametinde devam et Kocaeli doğu sapağını geçtikten sonra sapanca sapağı vardır, oradan çıkarsan Sapanca gölünün yakınlarına düşersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shotufuk

    Sapanca Maşukiye 'Ye çok rahat gidersin. İstanbul 'dan otobana çık Ankara istikametinde devam et Kocaeli doğu sapağını geçtikten sonra sapanca sapağı vardır, oradan çıkarsan Sapanca gölünün yakınlarına düşersin.

    Cevabınız için çok teşekkür ederim . Hocam peki kartepe ye de gitmek istiyorum telesiyej ile zirveye çıkmak istiyorum . Ama yaz olacak haliyle yazın da aktif olarak çalışıyor mu bilginiz var mı ?
  • suleyman11 kullanıcısına yanıt
    Çalışıp çalışmadığı hakkında net bilgim yok ama internette biraz araştırdığımda kartepede yazın telesiyej kuyruğu diye bir haber çıkıyor.
  • Ben Anadolu yakasında oturmanin vermiş olduğu güzellikler ile hiç trafiğe kalmadan birçok kez gittim. Yol arkadaşın dediği gibi çok çok kolay tabelaları takip ederseniz sıkıntı yok zaten otoban dan viaport sonra tuzla dan çıkınca gebze vs dümdüz gidiyorsun.Maşukiye dönüşünü görünce giriyorsun. 1 ile 1.5 saat arası trafik ve sürüşe göre. Istanbul da olupta oralara gitmemek ayip ;)) Artik o kadar çok gittim ki tenha gizli kalmis enfes yerlerim bile oldu. Ama daha yakinda ballikayalar var ki muthis bir yer yuruyus icin magara tırmanışı dere yuruyusu de yapiliyor. Beyaz kiraz da alirsiniz.Ama Haftaici kesinlikle gidin haftasonu cekilecek yer degil. Gerci masukiye vs de oyle. Ozelden mekan tavsiyesi yapabilirim. Ayirca Kocaeli Bolu ve Duzce de harika yerler var. Maşukiye mutlaka gidin öncelikle ama kahvaltı yapın. Kartepe ye tırmanın sonra zirve de otelin orda geri dönün çok ta bir şey yok en tepede .Zipline yapın pazarlıkla 10-15 tl ye düşürün. Yerine göre fiyatlar değişiyor. Civarinda istanbuldere ve Naturkoy de var dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • abidig kullanıcısına yanıt
    Maşukiye de haftasonu kamp yapılabiliyormu.

    Yada kamp alanı vs varmıdır acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bayram ikinci günü

    Otogardan bindim

    Merak ediyordum

    Masukiye yi bakalım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kugutex

    Maşukiye de haftasonu kamp yapılabiliyormu.

    Yada kamp alanı vs varmıdır acaba.

    Maşukiye 1 günde bitirilecek bir yer ama ben doğa ile iç içe bir gün geçirip kuş sesleri ile uyurum derseniz tepede yani kartepe de maşukiye yukarısı 15-20 dk yukarıda ( geze geze gidin ) bir kaç güzel mekan var bildiğim onlara da uğrayarak otele çıkabilirsiniz. Belli bir kamp alanı yok yoğun olarak kullanılan ama Kuzu yaylasına da çıkabilirsiniz. Tercihen haftaiçi olmalı çok sakin oluyor. Kamp için önereceğim daha yakın yada aynı mesafe de başka doğal alanlarda tavsiye edebilirim. Orman , şelale, treking alanı, manzarahttps://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=126923429

    Sapanca-Maşukiye Hakkında ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dönüyorum şimdi

    Bayram yoğunluğu var

    1 günden fazlası gerek yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.