Şimdi Ara

SAP BusinessObjects Eğitimleri Medyasoft ile Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • SAP BusinessObjects Eğitimleri Medyasoft ile Türkiye'de


    Yıldız Holding Bilişim Grubu şirketlerinden biri olan Medyasoft, SAP Türkiye ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında tüm dünyada büyük ilgi gören SAP BusinessObjects eğitimlerine başlıyor.



    Dünya üzerinde önde gelen yerli ve yabancı yazılım markalarını bir araya getirerek sunduğu çözümlerle bulunduğu alanda pek çok ilke imza atan Medyasoft, yine bir ilke imza atarak Türkiye'de ilk kez  "SAP BusinessObjects Akademi eğitimini" veren kurum oldu.


    Medyasoft ve SAP işbirliği kapsamında sunulan SAP Çözüm Akademisi, SAP iş ortaklarına, bağımsız danışmanlara ve SAP sertifikasyonuna yönelik yoğun eğitim arayan kişilere uygulamalı bir sınıf eğitimi sunuyor. Bu eğitimler yoğun, çözüm odaklı ve danışman tipi odaklı oldukları için, katılımcılara hızlı ve başarılı çözümler için gerekli uzmanlığı sağlıyor.


    Tüm dünyada büyük ilgi gören SAP BusinessObjects Akademi eğitimi, kendini ilgili alanda geliştirmek isteyen kişilere hitap etmenin yanı sıra henüz SAP ekosistemi içinde bulunmayıp SAP BusinessObjects danışmanlığı alanına giriş yapmak isteyenler için de bir başlangıç noktası. SAP BusinessObjects eğitim sistemi üzerinde yine eğitim amaçlı olarak oluşturulmuş örnek şirket ve senaryoları içeren bir eğitim sistemi bulunuyor. Böylece  katılımcılar, danışman yetiştirmek üzere SAP tarafından özel olarak hazırlanan eğitim içeriği ve eğitim sistemindeki örnek şirket ve senaryolar sayesinde, başka bir şekilde edinemeyecekleri bilgi ve deneyim birikimine hızla ulaşıyor.


    BusinessObjects Çözüm Akademisi hem tecrübeli katılımcılar için hem de yeni başlayanlar için faydalı olacak şekilde titizlikle hazırlanmış programlara sahip olduğundan her eğitim bir vaka çalışması ile tamamlanıyor. Akademi eğitimlerinin sonunda ilgili sınavı başarıyla geçen katılımcılar, dünyada en çok saygı gören sertifikalardan biri olan SAP Danışmanlık sertifikasına da sahip oluyorlar.


     


    BusinessObjects Eğitim Listesi



    Eğitim Konusu

    Eğitim İçerikleri

    SAP BusinessObjects Business Intelligence (BI) Solutions

    Crystal Reports

    SAP BusinessObjects Web Intelligence

    Xcelsius

    SAP BusinessObjects Administration

    SAP BusinessObjects Enterprise Universe Design

    SAP BusinessObjects Enterprise

    SAP BusinessObjects Information Management (IM) Solutions

    SAP BusinessObjects Data Federator

    SAP BusinessObjects Data Integrator

    SAP BusinessObjects Data Quality









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.