Şimdi Ara

SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.253
Cevap
118
Favori
457.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam yazın ayağı yakmayacak ve en az terletecek olan tabanlık hangisidir.Ayrıca tabanlık ölçüsünü ayakkabıda yazana göre alın demişsiniz ama ben ayakkabının içindeki tabanlığa göre ölçerek alıcam. Sizdeki yazan ölçüler ayakkabı etiketinde yazana göre mi yoksa ayakkabı içindeki tabanlığın net ölçüsüne göre mi yazılı.Ben 44.5 giyiyorum. Ayakkabı etiketinde 29 cm yazıyor.Ama ayakkabı içindeki tabanlığı ölçtüğümde net olarak 28.5 cm çıkıyor.Ayakkabıda yazana göre alacaksam 45 almam lazım ama tabanlığı ölçerek alıcaksam 44 almam lazım ki önemli olan ayakkabının orjinal tabanlık uzunluğu değil mi?Bu ölçü durumunu netleştirir misiniz.Sizdeki tabanlık ölçüsü en arkadan en uca göre mi yoksa ayakkabıda yazana göre mi.

  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt

    Soru:Terletme ve sıcaklık sorunu


    Cevap:Merhaba ilk sorunuz olan yakma ve terletme için bahsedelim ürünlerimiz memory foam yapısına sahip yanı sıcakta sıcak sogukta sertleşen bir hammadde yapısına sahip bundan dolayı terletme ayakkabı iç sıcaklıgına baglı olarak degıskenlık gosterecektır burada en az diye bir kavram yok çünkü hammadde yapısı itibariyle bu saydıgımız özellıklerı yapıcaktır .



    Soru: Ayakkabı etiketleri ile içindeki tabanlık ölçülerinin farklı olması ve neyi baz alarak ayakkabı ve tabanlık alınması daha doğru olacaktır?



    Cevap:İkinci sorunuz oldukça güzel bir soru aslında ayakkabı etiketinde yazan ile tabanlık aynı olması gerekıyor ancak bahsettıgınız 28.5 cm dünya standartlarında 44 numaraya denk gelmekte 29 cm ise 45 numara bunların ortası olan 44.5 numara ayakkabı için 29 cm büyük gelecegınden 28.5 cm içine tabanlık atarak 2 mm gibi fark ile ara numara sorunu giderilmiş bundan dolayıda kafa karısıklıgı detaya indiginizde ortaya cıkıyor , bunun yanı sıra ÇİN ayakkabılarının alt tabanları EU(AVRUPA) ayakkabılarına göre 1 numara daha büyük yani örnek vericek olursak 36 numara taban ayakkabıda 37 numara tabanlık içine konur kaydırma dedigimiz hadise yer alır burada ÇİN ayak yapısı ile EU ayak yapısı aynı olmamasından kaynaklıdır keza US ve UK ayak yapısı da birbirinden farklıdır bundan dolayıdır ki ayakkabı alırken benim ayak numaram 44 degil 28.5 cm dediginiz anda dünyanın her yerinde tam ayağınıza uyucak ayakkabıyı almış olursunuz aksi durumda ÇİNDE üretilen bir 44 numara bizde 45 numara tekabül edebilir bunu çözmenin en güzel yöntemi ayakkabı cm cinsinden almaktır , biraz karmaşık gelmiş olabilir kusura bakmayın ancak bu ayakkabı sektörüne dair bir önemli ve ince bir noktadır bu bahsettigimiz durum üretici firmalarının bildigi bir şey ne kadar sağlıklı aktarabildim bilemiyorum ancak en basit olarak bu şekilde anlatabilirdim .




    Not : Ekte yer alan tablo Erkek Ayakkabı Numara Tablosudur

    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında

    Not: Bu örnekte 41 numara baz alınarak US ve EU karşılaştırması yapılmıştır.

    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında




  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    Turuncu olandan 1 adet sipariş geçtim cevap için teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    Benimde kafam şurda karıştı amazondan alım yapmak istediğimizde siyah model için 44-45 olarak size seçtiriyor buna göre bize gönderilcek ürün hangis olcak ben 44.5 - 45 giyiyorum kalıba göre değişiyor ama tek numara seçimi yaptırmıyor amazonda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 Model ve M300 modellerimiz tek numara olarak ilerlemekte

    M900 ve A100 modellerimiz ise ikili numara olarak üretildi örnek ; 45-44 olarak üretilip dilenirse işaretli kesme alanlarından 44 numaraya kesebılırsınız denmekte yani 29cm ile 28.5 cm arasında aralıga sahıp sizin ihitiyacınız dogrultusundaki aralıgı secip almanız daha dogru olacaktır .


    M900 tekli kalıp var birde 45-41 olarak üretilen yani 45 numara boydan 41 numara boya kadar makas ile istediginiz numara aralıgına ulaşabilirsiniz denmek istiyor buradaki amac numarada kafa karısanların ıstedıgı numaraya kendılerının kesme özgürlügü olması

  • Ayakkabı numaraları hakkında bilgim var. Önemli olan elbette ayak uzunluğu yani cm dir. Ama sorumun cevabını hala alamadım.Soru çok basit. Nike giyiyorum. Numaram 44.5 ve etikette 29 cm yazıyor. Ama içindeki orjinal tabanlık 28.5 cm.Örnek olarak 41 numarayı verilmiş.Yani 26.7 cm uzunluğunda tabanlık.Benim sorduğum şu.41 numarada yazan 26.7 cm o tabanlığın net cm ölçüsü değil mi.Yani ayakkabı etiketine göre yazan değil.

    Daha da basitleştirelim ki herkes net anlasın.Orjinal tabanlık 28.5 cm. Ama ayakkabı etiketinde 29 cm yazıyor.Sizin tabanlık ölçülerinde verilen cm ölçüsü net uzunluk mu yoksa etikete göre verilen uzunluk mu.

    Orjinal tabanlık 28.5 cm ise 44 mü alıyorum yoksa etikette 29 cm yazdığı için 45 mi.Sadece bunun cevabını vermeniz yeterli.Sitenizdeki cm ölçüsü sadece tabanlığın net cm ölçüsü ise 44 almalıyım.Ama tabanlık ölçüsü etikete göre ise 45.Yani kısaca orjinal tabanlık uzunluğu önemli olduğuna göre tabanlık ölçüsünün net cm değeri ne ise ona göre almak zorunda değil miyiz.

    Ayyakabı etiketi 29 cm.

    Orjinal tabanlık 28.5 cm.

    Sizin tabloya göre tabanlık ölçüsünü baz alırsak 44 alıyorum değil mi.Etikette 29 cm yazsada 45 numarayı almıyorum o zaman.

    Geri dönüşlere göre yazın kullanılan en ideal tabanlık hangisi oluyor.Benim için önemli olan tabanlık yumuşak olsun.Ayağımda nasıra sebep olmayacak en yumuşak tabanlık için hangisini seçmeliyim.





  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim hocam son olarak birşey sormak istiyorum yarım numara bir numara büyük gelen ayakkabı için kullanım sağlasak kavramada ve boyutta fark eder mi? Yani rahatlıktan çok ayakkabıya tabanlığı koyduğumda yarım numara kadar küçültmesi önceliğim şu indirm döneminde çok rahat güzel bir ayallabı aldım ama biraz büyük iadeylede uğraşmadım modeli sevdim fiyatta uygundu ondan dolayı bu iş görür mü ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt

    Merhabalar tekrardan net olarak cevabınız şu an ki durumda ayakkabı içerisinde yer alan tabanlıgın uzunlugunu baz alarak ürün almanız daha dogru olacaktır , yogunlugu en fazla olan M900 model daha fazla işinizi görecektir :)

  • novacropland kullanıcısına yanıt

    merhaba , açıkcası direk ürün küçültme niyeti ile önermiyoruz tabanlığı daha çok anatomik rahatlık konfor açısından öneriyoruz , bahsettiginiz niyet ile almanız ihtiyaçınızı karşılayamabilir

  • cypert C kullanıcısına yanıt

    Merhaba , M300 ve 100 modelleri tekli numaralar yani 40-41-42 şeklinde tek tek üretilir ancak M900 ve A100 modellerimiz 40/41 41/42 42/43 şeklinde iki numara olarak üretilmiştir , ikili numara üretilme sebebi acaba büyük gelir mi kaygısı olanlar için kaygıyı en aza indirme niyeti ile yapılmıştır :)

  • Merhaba Arkadaşlar malumunuz amazon üzerinden kampanyalara katılıyoruz ancak gerekli dönüşleri saglıklı alamıyoruz sizlerden ricamız ürünleri kullandıktan sonra amazon üzerinden ürünleri değerlendirmeniz bu noktada malesef ürün yorumlarını dıkkate alan amazon kampanyalarda destegını ona göre belirliyor bu sene bilmeyen arkadaşlar için hatırlatalım kampanyaya ürünlerimiz dahil edilmedi tabanlık katagorisinde bundan dolayı bütçelerin tamamı bizden eksi(-) bakiye olarak karsılandı ve sürdürülebilir olmuyor kampanyalarda , sizlerden ricamız bu noktada en azından bizlere yorumlar ile destek olmanız , katılım saglayan herkese teşekkürler :)

  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Amazon'dan yorum yaptım. Bilginize.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cypert C kullanıcısına yanıt

    Merhaba Stoklarda 42-43 numara tükendi bugün malesef altarnatif olarak 45-41 numara olarak üretilen tek beden ürünü alabılırsınız makas ile kesme işaretli alanlardan istediginiz numaralara kesebilirsiniz , koku onleyıcı özellıgı yoktur direk konfor olarak alınmasını tavsiye edebiliriz







  • 1 adet kendime, 1 adet eşime aldım, birde çorap ekledim amazondan.

    Çoraplar güzel, eşim daha denemedi.
    Benim tabanliklarda şöyle bir sıkıntı var.
    Sol tabanlık sağ tabanliktan daha yumuşak, elime alınca o şekilde hissettim, bana öyle gelmiştir diye düşündüm, ayakkabıya taktım. Sol taraf kesinlikle daha yumusak, sol tabanligin altında sararma var. Bu normal mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fztfztfzt F kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ikisi aynı anda üretilir normal şartlarda aynı danstede çıkar ama ihtimaldir ki yaz kış üretimi farklı döneme denk gelıp stoklarda birbirine karışsın bu düşük ihtimal ama yinede ihtimal tabiki, eğer net olarak biri rahatsız edici derecede sert biri normal sertlikte ise sizden ricam sipariş numaranızı bize iletmeniz gerekli problemi arka planda sizinle DM üzerinden halledelim , bunun dışında sararma durumunun sebebi ürünün güneş aşan bir ortamda beklemesi olabilir amazon depolarından ürünler gelıyor bundan dolayı muhafaza şekline dair bir bilgimiz yok ancak sararması lokaldir yüksek ihtimalle bu ürün özelliginden bir şey kaybettirmez sadece ışık altında kalmasından kaynaklı sararmıştır , diğer konu içinde DM bekliyorum sizlerden :)

  • Merhaba skechers tabanlığına en çok benzeyen hangi model oluyo acaba n11 linki bırakır mısınız lütfen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarrasque01 T kullanıcısına yanıt

    merhabalar ,

    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında
    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkındawww.n11.com
    100 Model Memory Foam Ortopedik Spor Düz Tabanlık Topuk Dikeni Hava Yastıklı Boy Yükseltici Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/100-model-memory-foam-ortopedik-spor-duz-tabanlik-topuk-dikeni-hava-yastikli-boy-yukseltici-22459494?magaza=sanus
  • Ürünlerin ne farkı var bir türlü bulamadım var mı bir link?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.