Şimdi Ara

SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.254
Cevap
118
Favori
457.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Az önce sipariş geçtim. R501196983. sitede sıkıntı vardı biraz zor oldu.

    1 kutu lacivert çizgili verdim. 1 kutuda antrasit renkli verdim. antrasit renkli kutuyu eğer imkan var ise karışık renkli 2 siyah 2 bej 2antrasit gönderme imkanınız varsa ise sevinirim yok ise hiç sıkıntı duymam. daha önce sizden tabanlık almıştım ama çorap ilk defa alacağım. inşallah tabanlık kısmında daha önce yaşanan sıkıntılar olmaz. teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizkent D kullanıcısına yanıt

    merhabalar , karısık secenegımız olmadıgından sonrakı sürecte satısımız mümkün olmuyor bu sebeple farklı talepler gün içinde gelır ise onlarla beraber degerlendırmeye alıp yardımcı olmaya calısıcaz , tabanlıkta ne gibi sorun olmuştu rıca etsem bıraz daha açar mısınız,üretimden yana bir sorun var ise yardımcı olalım hızlıca olumsuz dönüşler bizim için önemli :)

  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    yanlış anlaşılmasın sizin paylaştığınız resimlerde çorabın topuk kısmına gelen yerlerde sıkıntılar vardı ondan bahsettim. ben daha önce çorabınızı almadım ama sayfanızı devamlı takip eden biriyim. yorumları girer okurum. oradaki yorumlarda gördüm. o sıkıntıların giderildiğini belirtmek istedim. teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizkent D kullanıcısına yanıt

    Tabanlık olarak anladım pardon , evet gecen sene üretimde o sorun vardı onun ıcın cift örme dedıgımız topuk ve burun takvıyesı durumunu gelıstırdık ,orada aslında tüm coraplarda var ancak üretilirken bir sıra makıne atlaması sonucu oyle bır durum yasamıstık ancak sonrakı üretimlerde o duruma özellıkle dıkkat ettık su an ki üretimde böyle bir durum yok dırek göze gelıcek sekılde yanı yoksa tüm coraplarda oyle bır bosluk bulunur yalnızca dıkkat cekmez :)

  • 2 kutu çorabı sepete ekleyince tabanlik otomatik eklenmiyor. Kampanya mı bitti?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ptif P kullanıcısına yanıt

    merhabalar , tüm siparişlere 41-45 beden M900 tabanlık hedıye olarak eklenıcek konu baslıgında belırtmıstık aslında dıkkatınızden kacmıs sanırım :)

  • R063763420 sipariş kodu ile aldım. Umarım 200 kişi arasına girmişimdir. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt

    Malesef stoklar sınırlı olmak zorunda oldu son gelen zamlardan sonra alış fiyatlarımız satış fıyatlarımızın cok üstüne cıkmıs durumda , pazaryerlerinde zamları yapmak durumunda kaldık şimdiden, bu kampanyada sonra uzun bır süre eski fiyatlara inemicez sanırım ..

  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    Merhaba R420301333 nolu siparişi verdim.Tabanlik 41-45 yazılmış ayağı küçük olan keserekmi kullanacak o kısmı açıklarsanız sevinirim yoksa numara belirtmek gerekiyormu. Benim ayak 45 olduğu için sorun yok şuan:) bilgilendirme amaçlı soruyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tncyy T kullanıcısına yanıt

    merhabalar , coraplar erkek corapları 40-44 beden tabanlık varyantlarını seceneklere eklemek karısıklık olacagından 41-45 numara arası tek beden tabanlık eklemesı yaptık ,yurtıdışı satışlarında kullandıgımız üründür, arka tarafında 45-44-43-42-41 dogru kesılme ısaretlerı mevcut :)

  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    hocam renkler ve desenler vidyodan üzerinden pek anlaşılmıyordu, siparişi verdim sana da pm attım bakabilirsen sevinirim, kolay gelsin

    edit: sayı vs bilemediğimizden aldık ama bak kampanya bittiyse alıştıra alıştıra söyle hocam:)))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 21 Ekim 2021; 10:1:38 >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    İstediginiz renklerde cıkıs olacaktır , kısa tanıtım video olmasından dolayı aslında bu ürünler ayrı ayrı videoları mevcut :)

  • R103459093 kodu ile siparişi geçtik. Hadi bakalım hayırlısı. Çorap renkleri ile ilgili pm gönderdim size.Şayet imkan varsa yardımınızı rica ediyorum. Hoşçakalın...


    "200 siparişlik kota dolunca burdan yazarsanız forumdaşlar ona göre önlemlerini alacaktır :)"

    @esnekadim

  • Link alabilirmiyim?

  • Heliosis kullanıcısına yanıt

    Konunun ilk mesajına linkler ve yapılması gerekenler eklenmiş.Ordan bakabilirsiniz. 

  • _fırtına_ _ kullanıcısına yanıt

    merhabalar notlar alındı ,stok bitimine dogru haberdar edıcez mutlaka teşekkürler :)

  • Vidyodan yeni kurulan ve satışlarda fotoğraf değil video çekimi yaparak ilerleyen bir pazaryeri olma düşüncesi ile yola çıkmış ve GETİR gibi büyük şirketlerin işbirliği ile kurulmuştur, uygulama oldukça yeni olduğundan bazı hatalar olacaktır sizlerden ricamız uygulama üzerinde hatalı veya eksik yanları olduğunu düşündüğünüz bir yerler var ise lütfen bunu burada belirtin firma oldukça yakından takıp ediyor forumu ve yakında VİDYODAN diye bir üyelikle DH özel fırsatlarda geleceğine eminiz desteklerinizi olumlu olumsuz bir şekilde yapmanızı istiyoruz , hep savunduğumuz gibi eksikler bizi düşürmez yüceltir yeter ki doğru yönde aksiyon alalım :)

  • Linke tıklıyorum. Sadece vidyodan uygylama ana sayfası açılıyor. Ürüne gitmiyor link. Dolayısıyla ürünü alamıyorum. Uygulamayı açıp sanus yazınca birden çok çorap çıkıyor. Ne yapmam gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccsn -- 21 Ekim 2021; 11:13:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • R068377337 numaralı siparişimi verdim. Kolay gelsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccsn C kullanıcısına yanıt

    merhabalar ürünleri bulunması için ana baner sayfasına görsel eklenıcek bırazdan bılgınıze :)

  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.