Şimdi Ara

Santral Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Türktelekomda tanıdığım bi akrabam var size sormak istediğim konu köy de oturuyorum köyde 7-8 tane ayriyetten yakın köylerdede bu sayının daha fazlası kadar internet kullanıcısı var.Gerekli imzaları toplayıp dilekçe yazarsak bu internet santrali dedikleri veya her neyse köy muhtarlığı binası veya farklı bir yere kurulması mümkünmü?

    Hadi bu santrali kurdurduk internet hızında nasıl bir değişim olur ?

    Şimdiden teşekkür ederim.



  • Tüm prosedürler halledildi kar zarar hesaplandı ve bölge müdürlüğü sizin oraya bir santral koymayı kabul etti. O zaman ping değerleriniz düşer internet hızlarınız tavan yapar. Kopmalar son bulur. AKK uygulanmaz büyük ihtimal. Huzur bulursunuz. Mesafe azaldıkça kalite artacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PrQressive

    Tüm prosedürler halledildi kar zarar hesaplandı ve bölge müdürlüğü sizin oraya bir santral koymayı kabul etti. O zaman ping değerleriniz düşer internet hızlarınız tavan yapar. Kopmalar son bulur. AKK uygulanmaz büyük ihtimal. Huzur bulursunuz. Mesafe azaldıkça kalite artacaktır.

    ben direk santral dedim ancak benim kastettiğim bu küçük bi kutu varmış ondan bahsediyorum.
  • O kutuya kadar kaliteli sağlam bir kablo gelsinde o kutudan sonrası kolay :) En azından şimdikiden daha iyi olacağı kesin.
  • bu santralde öle kar zarar felan diyince gözüm korku ancak bildiğim uzak çevresine kadar etki ediyor yaklaşık kaç kullanıcı olsa bu kar zarar oranını kapsar ki telekom kursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.