Şimdi Ara

sandisk sansa fuze plus '' rockbox kurmak istiyorum ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • forumda clip ve düz fuze için rockbox kurulumu mevcut fakat plus için olanı ne forumda nede internette bulabildim. Daha doğrusu türkçe olarak bulamadım. İlk aletim olduğu için bilmeden de pek kurcalamak istemiyorum. Sonuç olarak default yazılımı ile bana sıradan bir mp4 player gibi geldi , M4 ile kullanıyorum ama istediğim performansı alamadım. Alettenmidir bilmiyorum ama birde rockbox ile denemek istiyorum. Forumda daha önce '' sansa fuze + '' için rockbox yüklemiş deneyimli biri yardımcı olursa sevinirim... Saygılarımla.



  • yüklenmiyor diye biliyorum. ama stabil olmayan sürümler varsa yükleniyordur belki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drummer_bjk

    yüklenmiyor diye biliyorum. ama stabil olmayan sürümler varsa yükleniyordur belki

    stabil olmayan bir sürüm kurulabiliyor, varsın radyo kayıt olmasın. Henüz yüklemiş değilim yardımlarınızı bekliyorum.
  • şuan rockbox utility aracılığıyla kurulabildiği yazıyor burada:http://www.rockbox.org/wiki/SansaFuzePlusPort
    tabi sorunsuz değil.nasıl yükleneceği verdiğim sayfada anlatılmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metep

    şuan rockbox utility aracılığıyla kurulabildiği yazıyor burada:http://www.rockbox.org/wiki/SansaFuzePlusPort
    tabi sorunsuz değil.nasıl yükleneceği verdiğim sayfada anlatılmış.

    hocam anlatıldığı gibi denedim fakat başaramadım. Mutalaka birşeyi atlıyorum. O yüzden hali hazırda kurmuş olan birinden nasıl başardığını öğrenmem gerekiyor. :)
  • kolay olacağını söylemedim. adamlar boşuna unstable kısmında tutmuyorlar. şuan söyleyebileceğim rockbox kurmak bir risk.
  • Sonunda kurabildim arkadaşlar , yardımı olur açısından ufacık deyinmek istiyorum.

    RockboxUtility'nin son windows versiyonu ile denediğimde ( Windows 1.3.1 ) sonuç alamadım, sanırım kişisel bir şey. Ama bir versiyon düşüğünü indirip kurduğumda ( Windows 1.3.0 ) gayet basit şekilde yüklendi.

    değişik versiyonlara buradan ulaşabilirsiniz :http://download.rockbox.org/rbutil/win32/

    normal bir kurulumdan bir farkı yok .
  • aletin rockbox performansı hakkında da ilerliyen zamanlarda buraya veya bana msj olarak yazarsan sevinirim hocam. malum fuze bulmak zor olmadı fuze+ a geçeriz ilerde elimdekine bişey olursa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drummer_bjk

    aletin rockbox performansı hakkında da ilerliyen zamanlarda buraya veya bana msj olarak yazarsan sevinirim hocam. malum fuze bulmak zor olmadı fuze+ a geçeriz ilerde elimdekine bişey olursa

    elbette hocam , ilk izlenim olarak bende iyi bir etki bıraktı. Kulağıma pek güvenmem ama iyi ile ortayı birbirinden ayırabilirim sanırım. Orjinal yazılımı hantal kullanım ve boğuk bir ses veriyordu. Hatta neredeyse fuze+ aldığıma pişman olmuştum. Ama rockbox ile ciddi bir iyileşme söz konusu menü geçişleri inanılmaz hızlı dokunmatik performansı neredeyse kusursuza yakın. Sesi konuşmak için erken ama sanki önünde perde varmışta kalkmış gibi bir duygu yarattı bende. Kullandıkça sevmeye başladım. Karşılaştırma yapamıyorum çünkü daha önce sansa kullanmadım... talep olursa ileride daha detaylı bir inceleme yapmayı düşünebilirim. Saygılarımla.




  • Hocam baya zaman geçmiş aradan artık bi fikir sahibi olmuşsundur rockboxla ilgili sıkıntı yaşadın mı hiç bende fuze+ almayı düşünüyorum çok iyi fiyata sıfır buldum fakat rockboxta sorun yaşanıyorsa pek düşünmüyorum?
  • son rockbox güncelemesi ile %99 stabil bir sürüme kavuştu denilebilir, çalışmasında veyahut pil performansında da ciddi bir deforme yaşamadım. Sonuç olarak alınabilir elbette ki , fiyatta güzelse neden alınmasın
  • 4 gb 80 tlye buldum ne dersiniz? alet 0
  • Ne gereği var rocnboxun allah aşkına sesi yükseltip bozmakdan başka bi işe yaradığı yok.
  • ses kalitesini arttırıyyo diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.