Şimdi Ara

Sandisk E250-Creative Zen Neeon2 2 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu iki mp3 player arasında kaldım.Acaba siz hangisini seçerdiniz?
    Sandisk E250:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd46994
    Creative Zen Neeon2 2 GB:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49528







  • Ben 3 ay kadar Sandiks Sansa E260 kullandim ve çook memnundum, ses kalitesi kesinlikle çok iyi hem de MicroSD kart desteklemesi de kapasite açisindan oldukça iyi oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Sansayı denedim gayet güzel ses yönünden ,videosuda güzel, sadece o dönen tuş yüzünden diğer tuşlara basarken zorlandım sevmediğim yönü bu.
  • ya arkadaslar bana yardımcı olun bu sandisk i ben almayı düsünüyom hatta hemen gitcem alcam ama bu nasıl sarj oluyo bilgisayardan diolar ben bilgisayar olmadıgı zmn ne yapcamm yaww bunun hani bi adaptör weya sarj aleti filen warmı kutusunda cıkıyomu yaw yardım lütfen alet cok güzel sanırsam cünkü forumda hic bu aletle ilgili kötü bi yorum duymadım
  • Şarj aleti varmıdır tam olarak bilmiyorum ama mesela ben kendi mp3 plyrmda(cowon f2) hama usb şarj aletini kullanıyorum gayet iyi bi şekilde şarj ediyo hiç problem yaşamadım keza önceki creative zen micromuda aynı aletle şarj ediyordum muhtemelen sansayı da şarj eder tam emin olmasamda.
  • ewet edebiliyomussun ama sanırsam kutuda cıkmıyo teknosada 25 ytl ye satılıyo ondandaa alcaz mecbur
  • ben artık c250 + hama adaptör alacğaım

    aslıda gönlüm e250 den yana ama video izleme seçeneğindense radyolu olmasını tercih ederim

    keşke e250 de radyo olsa
  • Ben sandisk sansa mp3 player'ı kullanmıştım.Görüntüsü şık, video kalitesi güzel,videoları kendi cd'sindeki dönüştürücü ile oynatabileceği formata çeviriyor. Büyük boyutlu videoları parçalara ayırıyor ve videoyu seyredebilmek için aleti yan çevirmen gerekiyor. Ses kalitesine gelince, ben ilk çıktığında almıştım, ses oranı düşüktü ama şimdi yama bir programla yükseltilebiliryor diye biliyorum. Radyosunun olmaması büyük bir kayıp. Foto gösterimi ve kalitesi olağanüstü net nede olsa TFT ekran. Pil ömrü muazzam. Sadece müzik dinlersen 20 saat ki günde 2 saat müzik dinlediğini düşünürsek 10 gün şarjı gidiyor demek. Ortasında bulunan mavi ışıklı halka diğer tuşların kullanımını kısıtlamış(zorlaştırmış. Ama gerçekten şık duruyor. Aletin kasasına diyebileceğim hiçbir şey yok çünkü çok kaliteli ve şu anda fiyatı düştü. Hepsiburada da 191 YTL. Önceden 251 YTL idi. Takip ettiğimden iyi biliyorum. Diğer ürün hakkında söyleyebileceğim çok birşey yok,çünkü kullanmadım. Ama Creativw sonuçta ses kalitesi bence Sansadan daha iyidir fakat yanıltıcı olmak istemem sadece bu bir tahmin.
    *İki ürün arasındaki farklar*
    1-Dostum bir kere TFT ekran daha kalitelidir.
    Sansa 1,8 inç (4,57cm)
    Cretive 1,5 inç (3,81cm)
    2-Cretive'in Ajandası olması bir ajantaj
    3-Cretive daha çok müzik formatını destekliyor
    4-Sansa daha microSD kart yuvası mevcut.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.