Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benide yazın sanırım an itibari ile ödeme alamayacaklar listesine dahil oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar gerçekten zorbalar. Başka birşey için mesaj yolladım cevaba bakın.

    profilimde ismimin göründüğünü gördüm. Ancak adımın başka kullanıcılar tarafından görünmesini istemiyorum gizli kalmasını tercih ediyorum.

    Gelen yanıt:
    26 Ağustos 2015'te Resmi Gazete'de yayımlanan, 26 Kasım 2015'te de yürürlüğe giren, Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ile düzenlenen "Elektronik Ticarette Hizmet Sağlayıcı ve Aracı Hizmet Sağlayıcılar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Üye Bilgileri sayfanızda sisteme tanımlamış olduğunuz bilgilerin görüntülenmesi zorunlu hale getirilmiştir.

    --Dediğiniz maddeyi resmi gazetede bulamadım. Şu şekilde bir beyan var: Kişisel veriler, ilgili kişinin açık irade beyanını içerecek şekilde önceden alınan onayı olmaksızın üçüncü kişilerle paylaşılamaz, işlenemez ve başka amaçlarla kullanılamaz.

    Son gelen cevap:
    Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz.
    Ancak bilgilerinizi sistem üzerinden silemeyeceğimizi belirtmek isteriz.

    Nedir ne değildir çok araştırmadım ancak saçma geldi bana söyledikleri ve zaten son verdikleri cevaptan üyeleri kandırma politikası ile iş yaptıkları belli oluyor.

    Kişisel bilgimin paylaşılmasını istemiyorum nereye başvurmalıyım diyeceğimde sorduğum bile kabahat olacak. Paraları ödemiyorlar ama resmi gazeteki sözde kurala uymaktan kaçınmıyorlar. Birde liste yapmışlar şu ürünü sattı şu kadar para aldı şu şahıs. Sebepleri beni ilgilendirmiyor yaptıkları çok adice benim kimliğimi kimse ifşa edemez keşke ödemeselerdi paramı.




  • sikayetvar.com da şikayet konusu açın. Kırmızı olanların yeşile döndüğünü gördüm belkide öncelikli önem veriyorlar. Hiç değilse daha çok kişi görmüş olur kullanmazlar siteyi.
  • Neredeyse 2 ay olacak hala ödeme yapmış değiller. Hakaret dahi etmeme rağmen mesajlara cevap da vermiyorlar. Saldım çayıra mevlam kayıra...
  • Hocam bende sikayetvar.com a konu açtım dalga geçer gibi site üzerinden iletişim kurun diyorlar siteden mesaj atıncada hep aynı hikaye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasileri -- 1 Temmuz 2016; 13:16:26 >
  • mayıs ayın babam kredi kartı dolandırıcılığına maruz kaldı.

    adamlar sanalpazardan hesap açıp 1315 tllik alışveriş yapmışlar.

    paramızı zar zor geri aldık.

    dolandırıcılar paralarını alacaklarına ne kadar da eminler ki sanalpazarı tercih ediyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilyasileri

    Hocam bende sikayetvar.com a konu açtım dalga geçer gibi site üzerinden iletişim kurun diyorlar siteden mesaj atıncada hep aynı hikaye

    Bakma sen oradan zaten hep klasik cevaplar gelir ama ilgilenme durumları kendi sitelerine nazaran daha fazla bana kalırsa. Şimdi tekrar gözden geçirdim bugün 3-4 şikayet konusu daha yeşile dönmüş. Örneğin 5 gün önce onaylandığını söyleyen birisi bile almış parasını. 1 haftadır takip ediyordum epey bir parasını alan oldu oradan.
  • Arkadaşlar gold grubunun bu durumda olduğunu bildiğim halde bi anlık beyin tutulması ile sanalpazar üzerinden işlem yaptım. 160 liram 27 haziran pazartesiden beri icerde. Şimdilik şikayetvar.com a yazdım. Ödeme alamazsam savcılık bimer icra vs. Hepsini deneyeceğim. Facebooktan yazdım durumdan sizleri haberdar edeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 2 işlemimin ilki 15 gün gecikmeli yattı, 2 si ise 2 ay gecikmeli, evet adamlar zor durumdalar sonuçta para hesabıma geç te olsa yatıyorsa
    banka ile bir sorun yok, var ise de başka hesaplardan gönderiyor olabilirler (tam emin olamam) satışların bir kısmı ile borç ödemeye çalışıyorlar ise
    parayı kullanıyorlar demektir, repo idi faiz idi döviz kazancı idi ne kadar bu şekilde götürebilirler ki ....?
    bir ihaleye girmişler işi yapmışlar ama parayı alamamışlar diye duydum 25 milyon tl midir nedir, adamların da parası birileri tarafından yenmiş
    sonuçta geçte olsa parayı yatırıyorlar o konuda zaman haricinde sıkıntı yok. kepenki indirip kayıplara karışma durumu yok yani.
    .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soyken
    Yani konu sabitlense ne olacak?

    2. elde 2 tane sabit Oyun alımıyla ilgili konu niye varsa aynı sebepten olabilir mi ?
  • Arkadaşlar 27.06.2016 tarihi itibari ile 2070.00₺ tutarında ki ödememi aldım. Bana bugüne gün vermişlerdi ve ayın 27 si olduğun da baktım her hangi bir aktarma olmamış ve mesaj yazdım, bana söyledikleri söz ise şöyle: bizler ödeme için gün vermiyoruz :-) :-) bende dedim ki bana yazdığınız mesajı tarihi ile kontrol eder misiniz lütfen ve dalga geçer gibi bana bunu böyle görmeyerek yorumluyorsunuz diye mesaj yazdım. Yarım saat sonra hesabıma parayı yatırdılar ve üyeliğimi tamamen silmelerini rica ederek üyeliğimi sonlandırdım. Bunun üzerine efendim bir kusurumuz mu oldu neden üyeliğinizi sonlandırma istiyorsunuz gibi yazdı ama cevap vermedim ve üyeliğim sonlandı. Artık asla sanal..... ile işim olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Photography_GT

    Arkadaşlar 27.06.2016 tarihi itibari ile 2070.00₺ tutarında ki ödememi aldım. Bana bugüne gün vermişlerdi ve ayın 27 si olduğun da baktım her hangi bir aktarma olmamış ve mesaj yazdım, bana söyledikleri söz ise şöyle: bizler ödeme için gün vermiyoruz :-) :-) bende dedim ki bana yazdığınız mesajı tarihi ile kontrol eder misiniz lütfen ve dalga geçer gibi bana bunu böyle görmeyerek yorumluyorsunuz diye mesaj yazdım. Yarım saat sonra hesabıma parayı yatırdılar ve üyeliğimi tamamen silmelerini rica ederek üyeliğimi sonlandırdım. Bunun üzerine efendim bir kusurumuz mu oldu neden üyeliğinizi sonlandırma istiyorsunuz gibi yazdı ama cevap vermedim ve üyeliğim sonlandı. Artık asla sanal..... ile işim olmaz.

    Onay ne zaman verilmişti hocam size 27 sinde yatırdılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 temmuzdan beri ödemeler durmuş görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phenom55

    1 temmuzdan beri ödemeler durmuş görünüyor.

    Beyefendiler (orrrrrtalık çocukları) bayram iznine çıkmışlardır hocam sen ben umurlarında mıyız sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cayenne_41 kullanıcısına yanıt
    Sanal pazarda kayyum yok olsa boyle parayı ıcerde tutamaz ayrıca bana gelen yazıda kayyumun grubun dıger şerketlerınde oldugu Kayyumun sanal pazar comla herhangı bır alakasıın olmadıgı yonunde acıklama gelmışti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eryıl34 -- 15 Temmuz 2016; 0:08:09 >
  • sanalpazar batti artık yazık beleş ilan acip güvendiğimiz sitelerdendi , artık güvenilecek bir yanı kalmadı ödemesini alamayan arkadaşlar var ise halen buraya msj yazmak yerine "savcılığa suç duyurusunda bulunsun".

    benim arkadaşında 800 tl ödemesi içerde bekliyoruz ürünler iben sattım ; ödemeyi alamadık ben diyeceğimi dedim zaten ödemesseniz mahkemede görüşürüz uğraşırız beraber avukatlarınız ile dedik benimde avukatlarım var 1 tane değil hemde dedim bekliyoruz 13 temmuz günü o ödeme yapılmasın bak noluyor.
  • Merhaba arkadaşlar.

    ödemem geldi sanal pazar üzerinden.

    27-06-2016 tarihinde müşteri onayladı.

    inş sizinkilerde yatırılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cayenne_41

    Merhaba arkadaşlar.

    ödemem geldi sanal pazar üzerinden.

    27-06-2016 tarihinde müşteri onayladı.

    inş sizinkilerde yatırılır.


    nasıl yani 2 haftada mıyattı
  • fatalrhymex F kullanıcısına yanıt
    22 haziran satış yapılmıştı ve 26 haziran da ise yazışma filan derken temmuz 27 sine gün verdiler. Çok açık söyleyeyim müşteri ile konuştukları hiçbir şeyi söylememiş gibi konuşuyorlar bu yüzden ben yalan dolan bir firma ile asla çalışmam. Siz siz olun uzak durun iyi forumlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Photography_GT

    22 haziran satış yapılmıştı ve 26 haziran da ise yazışma filan derken temmuz 27 sine gün verdiler. Çok açık söyleyeyim müşteri ile konuştukları hiçbir şeyi söylememiş gibi konuşuyorlar bu yüzden ben yalan dolan bir firma ile asla çalışmam. Siz siz olun uzak durun iyi forumlar.

    Teşekkürler hocam bende ip engeli koyucam bu sanalpazara yanlışlıkla fln girerim diye :) halen ödeme olmamış bende dava durumum da belirsiz edevlette şikayetim görünmüyor halen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.