Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • adamlar benim parayı iade etmemeye yemin etmişler sanırım şikayetvar da işe yaramadı bende
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thevincent

    2 kere adalet bakanlığına şikayette bulundum onlar bile icra dosyasını yanlış yönledirerek benden 100 liraya yakın masraf aldılar son şikayetimde hala para yatırılmasını istiyorlar. ne güzel devlet milleti dolandıran firmalara elini sürmüyor.
    Öncelikle attığınız fotoğraftaki sağ alt taraftaki kamu görevlisi olan İcra Müdür Yardımcısının isim ve sicilini sansürlemenizi tavsiye ediyorum..

    Şu yazıdan anladığım kadarıyla siz icra takibini Sanalpazar'ın şirket merkezi olan Ankara Batı icra dairesinde değil başka bir icra dairesinde açtınız..

    Sanalpazar avukatıda yetkiye itiraz ederek ( Mahkeme kararıyle yetki itirazı kabul edilmiş büyük ihtimal ) şirket merkezi Ankara Batı adliyesinin sınırlarından olduğundan dosya yetkisizlikle oraya gitmiştir. Orada dosya sıfırdan açılmış gibi işlemlere baştan başlanılacağı için borçlu şirket avukatına ödeme emri gidecek onun için 14 liralık tebligat pulu istemişler..




  • ana avrat küfür ettim 7 sülalerını bırakmadım bir baktım 4 aralıktan kalan 45 lirayı ödemişler sanırım küfürü yediremediler .
  • 8 ay sonra para yi ödediler.. bir düzelme var galiba..
    not: şikayet sitesinde önceden olan şikayetimi silip yeniden şikayet ettim en son 30 mayıs a kadar ödeyeceğiz dedikleri mesajları ekledim..ayni gun sikayete cevap verdiler ertesi gu ödediler 500tl idi alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 14 Temmuz 2018; 20:45:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde 67tl var tam 13 ay oldu. en geç 5 günde bir girip sürekli mesaj atıyorum. ağır konuşuyorum. en kısa en kısa en kısa deyip duruyorlar. lan yokta yeni işlemlerin parasını ödüyorsun eskiyi nasıl ödemiyorsun. bide daha halen buradan bir şey alan andaval var ya. ulan o siteye girmeye korkuyorum ben alacaklı olduğum halde. cahil dolu ya. şimdi ana bacı küfür ettim. arayıp da küfür ettim. sen 1 yıl adamın 3 kuruşunu vermezsen ananı bile sağ komazlar. ama biz hakkımız olan para için bile küfür etmeye çekiniyoruz. haysiyetsiz köpekler ya.
  • Arkadaslar son drum nedir varmi eski alacaklar haric guncel kullanan? Finansbankla anlasmislar falan reklam mailleri gelmeye basladi nedir son drum?

    Guncel satislarin parasini oduyorlar mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 Temmuz 2017 Tarihli 2 adet satışımdan 260TL hala içeride.
  • Hukuk kerizi korumaz, tuzunuz kuru kaybedecek bi şeyiniz yok keyfi fantezi yapıp tavuğu tilkiye emanet et. Sonra yok devlet yok adalet...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • peki alıcılar ne durumda? ürünler geliyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipekyolu37

    Hukuk kerizi korumaz, tuzunuz kuru kaybedecek bi şeyiniz yok keyfi fantezi yapıp tavuğu tilkiye emanet et. Sonra yok devlet yok adalet...
    Bu nasıl mesaj. Bunca insana keriz diyerek hakaret ediyorsunuz çok ayıp.

    Ortada keriz meriz yok ortada DOLANDIRICILIK var. Devletin görevi de vatandaşını dolandırıcılara karşı korumaktır. Hukukun gereği de mağduru korumaktır. Bu şirketler devletten çeşitli izni alarak kuruluyorlar. Sonra da sistemi açıklıyorlar insanlarda güvenip işlemlerini yapıyorlar ama şirket vaadinde durmuyorsa borçlar hukuku ve ticaret hukuku açısından sorum var demektir. Amazon, e-bay buna benzer bir hareket yapsaydı çok kısa sürede sorumlular dolandırıcılıktan içeri girerdi. Bizde ise keyifleri yerinde karışan eden yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dementor-1 kullanıcısına yanıt
    Kardeş kimseye keriz demek istememiştim ama özür dilerim bunu benzer bir durumla karşılaştığımda avukat arkadaş kullanmıştı aklımda kalmış, bir özeleştiri mahiyetinde söyledim, ölçüp biçmeden alışveriş yapmamak lazım piyasa sahtekar dolu en güvenilir siteler bile dolandırıcılığa soyunmuş, malum para kolay kazanılmıyor hele hele şu zamanda dikkat etmek lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 14.08.2018 tarihinden beri bende madurum. Satıcı fiyat yanlış diyerek satışı iptal etti. Olan bana oldu. Almadığım ürünün taksitlerini ödüyorum. Sanalpazar en kısa sürede iade edilecek paranız diyor ama 21 gündür hala iade gerçekleşmedi. Bugün artık Tüketici Heteyine başvurdum. Ortalık bu sanal pazarın para iadesi yapmıyor şikayetleriyle dolu. Bir firma nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlam veremiyorum. Bunun yaptırmı yok mu?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: emin616

    14.08.2018 tarihinden beri bende madurum. Satıcı fiyat yanlış diyerek satışı iptal etti. Olan bana oldu. Almadığım ürünün taksitlerini ödüyorum. Sanalpazar en kısa sürede iade edilecek paranız diyor ama 21 gündür hala iade gerçekleşmedi. Bugün artık Tüketici Heteyine başvurdum. Ortalık bu sanal pazarın para iadesi yapmıyor şikayetleriyle dolu. Bir firma nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlam veremiyorum. Bunun yaptırmı yok mu?

    Hala sanal pazar var mi ? Keriz avlama yeri



    Sizin paranız ne alarken ne satarken verir. En az 6 ay oyalar yalvar yakır ancak alırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

    Hala sanal pazar var mi ? Keriz avlama yeri



    Sizin paranız ne alarken ne satarken verir. En az 6 ay oyalar yalvar yakır ancak alırsınız

    Alıntıları Göster
    Çok kullandığım bir site değil. Orada uygun fiyatlı olunca aldım ama binpişmanım şuan. En son 4 yıl önce kullandım 4000 TL lik bilgisayar sattım ve paramı hemen yollamışlardı. Ben eskisi gibi zannederken aradan geçen yıllarda iyice içine etmişler.
  • Tüketici Hakem Heyetine saat 15.49.15 şikayetimi ilettim.
    Sanalpazar saat 15:59:12 bana mesaj atmış banka bilgilerinizi yazın diye.

    Demek ki Tüketici Hakem Heyetine ve Şikayetvar.com a şikayet iletmek gerçekten işe yarıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: emin616

    Tüketici Hakem Heyetine saat 15.49.15 şikayetimi ilettim.
    Sanalpazar saat 15:59:12 bana mesaj atmış banka bilgilerinizi yazın diye.

    Demek ki Tüketici Hakem Heyetine ve Şikayetvar.com a şikayet iletmek gerçekten işe yarıyor.

    Yalan. 1 ay daha oyalarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

    Yalan. 1 ay daha oyalarlar

    Alıntıları Göster
    12.09.2018 tarihinde iadem yapıldı. Şikayetvar.com ve özellikle tüketici mahkemsi çok etkili oldu. Kesinlikle bir daha sanalpazardan bedava bile verseler ürün almam. Satıcıların keyfi tavırları yüzünden ben 1 ay paramı alamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyenin en iyi ticaret platformuydu ister ürün sat ister ikinci el eşya. amzon gibi bir oluşum bunu satın alsa tadından yenmez.

    Buranın kazancını batmakta olan donanım firmasına kaydırmış süper zeka herifler.

    O Sektörde ayakta kalacaklar belli zaten. Senin kurtulmayacağında belli.

    Donanım tarafında kapıyı kapatıp siteye ağırlık verselerdi şimdi türkiyenin en iyi ticaret platformuna sahip olacaklardı.

    Hem n11 in hem gittigidiyorun hem sahibindenin hemde hepsiburadanın önünde olacaklardı yapı olarak.

    Çünkü bu site gerçekte hiçbirisinin yapmadığını açık ara önde biçimde yapıyordu. Buradan kaydırdıkları para yetmemiş zamanla kullanıcıların parasını gasp etmeyebaşlamışlar.

    Ülkemizdeki yönetim kültürünün bir örneği. Yada kültürsüzlüğünün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 5 Ekim 2018; 16:40:59 >
  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    aynen sistem işleyiş vs çok başarılı bugünlerde yine ödememeye başladılar

    yaptıkları çok ciddi bir suç kendilerine ait olmayan bir parayı gasp, ve o parayı işleterek para kazanma

    burada şikayet makamı tüketici hakem heyeti degil savcılık, çünkü ortada alışveriş sorunu değil insanların parasını gasp etme ve paradan para kazanma var

    suç çok ciddi, 10 yıl üstü hapis cezası var ama frakında değiller millet yanlış yere şikayet ediyor

    ilk ödememe problemi oldugunda yine aylarca beklemiştik 2ç bir şans daha verdim ama artık kimse sanalpazardan alışveriş yapmaz site artık bitmiştir güven kalmadı

    masrafın yok, aracılık yapıyordun, al komisyonunu, insanların parasını gasp etme, gayet de güzel gidiyordu ama mahvettiler, artık kimse güvenmez
  • ruzigrup satın aldı ödemeler düzelir derken. ruzigrupda aynı kafadan çıktı. paraları topla yatır faize nemalan.
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.