Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (155. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birhan

    Arkadaşlar durum her geçen gün daha da vahim bir hal alıyor. Bu sitenin niyeti kesinlikle iyi niyet taşımıyor. Bugüne kadar yapılıp sonuç aldım denilen yolların hepsi kapanmış görünüyor.

    Faceten mesaj atmak,
    Şirkete mail atmak,
    Bimer zaten tüketici hakem heyetine yönlendiriyor,
    Tüketici hakem heyeti iki kişi arasında ticari bir faaliyet bu bizim konumuza girmiyor diyor.
    İcra takibi başlatıyorsun, İstanbul'da açılmalı diyor itiraz ediyor. İstanbul'da açıyorsun bizim böyle borcumuz yok diyor.

    İş ciddi ciddi nitelikli dolandırcılığa giriyor. Basit bir hesapla günde 1.000 Tl işlem yapan 50 kişi olsa. Günlük 50.000 TL ayda 1,5 milyon TL yapar. Aylık sadece faizde tutsan 15.000 TL faiz getirisi oluyor. Tüm ay köpek gibi çalışsan alacağın maaş ortada. 5 ay sonra paranı ödese dahi adamlar birde senin parandan komisyonunu alacak öyle ödeyecek. Parayı düşünün.

    Ben biraz araştırma yaptım bu siteyi iki kişi kurmuş. Adamların sermayesi 100.000 TL imiş. 50.000 TL koy ayda 15.000 TL kazan oda minimum.

    Sen ben gibi 1.000 TL 200 TL kaptıran yapacakları belli dava mı açılır bu para için deyip çekiliyoruz. Kim en az kayıpla parasını aldı ise o yolu izliyoruz. Bu zaman kaybı daha da kötüsü bu site kapansa yarın bir gün muhatap dahi bulamayacağımız bir durum yaratacak.

    İstanbul'da Anadolu Yakasında güvenilir bir avukata bu mağduriyeti yaşayanlar olarak birleşip Savcılıkta Suç Duyurusu + İcra Takip Davası açtırmak lazım. 1 kişinin dava masrafları ayrı 20 kişinin açacağı ortak dosyalı masraf kişi başı ayrı.





    Savcılıkta zor işler bunlara.

    Topluca SPK'ya şikayette bulunsak,işe yarar.Çiftlik Bank'ta böyle gitmişti.Herkes girsin doldursun,nihayete varır.Öyle ya da böyle,ya kapatılır başka kurbanlar gelmez ya da tam düzene girer.

    https://beb.spk.gov.tr/

    girip,milleti dolandırdıkları-millet üzerinden haksız kazançta bulunduklarını yazıp yolluyoruz.Bu kadar basit.Ayrıca herkes bulunduğu yerden dolandırıcılık şikayetinde bulunursa en azından bir kaç ay sonra alırız.

    Yukarıdaki arkadaşın dediği de uygun.Benimde 1100 TL alacağım var.




  • 6 aydır paramı alamıyorum icrada sonuç vermedi adalet bakanlığının bitmişliğinden faydalanıp milletin paralarını gasp ediyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thevincent

    6 aydır paramı alamıyorum icrada sonuç vermedi adalet bakanlığının bitmişliğinden faydalanıp milletin paralarını gasp ediyorlar

    Arkalarına güvenmeseler 2 yıldır bu şekilde devam edemezlerdi. Sen şahıs şirketi kur, bir müşterinin parasını sıkıysa 1 ay ödeme bak neler yapıyorlar. Bunların 7-8 ay ödeme yapmadığı adam var..
  • Ken B. kullanıcısına yanıt
    SPK'nın linkine girip dolandırıcılık şikayetinde bulundum.
  • evet arkadaşlar. kimseden bir adım gelmiyor. belliki herkez tek başına çözüm arıyor. bende artık dayanamadım bügün avukata mahkeme icrası için başvurdum. adi icraya itiraz ettiler malum borcumuz yoktur diye. bi 1000 lira daha gerekirse yakarım ama hakkımı ararım. mebla küçük diye uraşmazsanız bu adamların ekmeğine yağ sürmüş olursunuz. her keze kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dulgerali

    evet arkadaşlar. kimseden bir adım gelmiyor. belliki herkez tek başına çözüm arıyor. bende artık dayanamadım bügün avukata mahkeme icrası için başvurdum. adi icraya itiraz ettiler malum borcumuz yoktur diye. bi 1000 lira daha gerekirse yakarım ama hakkımı ararım. mebla küçük diye uraşmazsanız bu adamların ekmeğine yağ sürmüş olursunuz. her keze kolay gelsin.

    Cevabınızı bekliyorum hocam.Ben her yere şikayette bulundum param gelmedi.
  • Ken B. kullanıcısına yanıt
    üstadım şikeyetle olacak bir iş değil. kimse ilgilenmez. ilgilenenlede kimse ilgilenmez. ya beni öldürecekler diye polise giden şikeyetci olan kadını bile korumaktan aciz bir ülke hukuku ve düzeni bizim paramızımı düşücecek ? imkansız. burada tek olur mahkemeye gidip 5-6 ay beklemek. oradan gelcek sonuca görede haraket etmek. başka yolu yok.
  • Arkadaşlar 5 dakika önce 2 aydır beklediğim 2 adet satışa ait parayı sonunda yatırdılar. Umarım sizlerinde mağduriyetiniz bir an önce sonuçlanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birhan

    Arkadaşlar 5 dakika önce 2 aydır beklediğim 2 adet satışa ait parayı sonunda yatırdılar. Umarım sizlerinde mağduriyetiniz bir an önce sonuçlanır.



    Ne gibi bi islem yaptiniz da yatirdilar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birhan

    Arkadaşlar 5 dakika önce 2 aydır beklediğim 2 adet satışa ait parayı sonunda yatırdılar. Umarım sizlerinde mağduriyetiniz bir an önce sonuçlanır.



    Benim param Ağustos'tan beri yatmıyor, siz 2 ayda iyi kurtarmışsınız.
  • asymmetric kullanıcısına yanıt
    Ne yapmadım ki ama hangisi işe yaradı onu bilmiyorum. Yada ben bir şey yaptım için değil zaten ödeyeceklerdi de mi yattı ondan da emin değilim.

    Bimer, Tüketici Hakem Heyeti, Faceten onlara mesaj atmak, sanalpazar finans ekibinin yer aldığı kişilere mail atmak gibi girişimler tamamen zaman kaybı. Buradan bir şey çıkmıyor.

    İzmir İcra Dairesinde ilamsız icra takibi başlatmıştım ama dün uğradığımda adresten taşındıklarını belirten bir iade gelmiş postadan.

    Sanalpazar Elektronik Tic. Ve Bilişim Hiz. San. A.Ş.
    Adres: Yukarı Dudullu Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde No: 13 Ümraniye - İstanbul
    Mersis No : 0743043563600012

    Bu adreste değiller artık.

    Tam yarın yeni adreslerine tekrar posta gönderecektim onun içinde ayrıca 15 TL pul masrafı yapacaktım ona gerek kalmadı en azından.

    Yeni ulaşabildiğim adresleri

    Sanalpazar Elektronik Tic. Ve Bilişim Hiz. San. A.Ş.
    Adres: İstanbul ili Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi Üsküdar Caddesi No:59/2
    Mersis No : 0743043563600012

    İlamsız icra takibi dosya masrafı artı pul parası 50 TL ye mal olmakta. Bu yöntemde %100 işe yarıyor diyemiyorum ama en azından tek yapılsa bir yere varacak yöntem gibi görünüyor.




  • aman sakın arkadaş aldı diye bizde alırız boş ver demeyin. verin mahkemeye böyle seçmece ödeme yapıyorlar. sus pus olsunlar diye. zaman kaybetmeden verin avukata.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dulgerali

    aman sakın arkadaş aldı diye bizde alırız boş ver demeyin. verin mahkemeye böyle seçmece ödeme yapıyorlar. sus pus olsunlar diye. zaman kaybetmeden verin avukata.

    Doğru söylüyor.
  • Arkadaş şikayet ediyoruz diyorsunuz ama hani nerde. Sadece bu forumda yazışma yetmez. En etkili yöntem youtu.be bu dolandırıcıları kısa bir video ile paylaşılmaktadır. Linki de sanalpazar ve üyelerine gönderin. Facebook twitter instagram da paylaşın. Ben bu şekilde 20 gün içinde ödememi aldım bu hırsızlardan. Hatta videoyu kaldırmam için kesilen komisyonuda geri istedim. Komisyon ücretinide tıpış tıpış yatırdılar. Onlara en son mesajım bu da size kapak olsun şeklindeydi. Üstelik ben Erzincan da oturuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adi icraya itiraz ediyorlar. söyleyimde vay duymadım görmedim demeyin.
  • 1tl lik sembolik bir alisveris yaptim ve iptal ettim para 2 haftadir hesaba donmedi. Birinde de yine 1tl lik alisverisi iptal ettiler sonuc yine ayni. 1tl yi bile iade etmeyen bir yere para akitmak akil isi degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Tl lik ürün sattım 15 gündür hesabıma yatmadı,en kısa zamanda hesabınıza yatacak diyorlar ama yatmıyor.
    Diğer sahibinden com aynı gün yatıryor. Gittigidiyorda aynı.
  • 3500tl param kaldı, yatırmıyorlar. arkadaşlar ne yapsam?
  • Bugün yazdım şöyle bir cevap geldi.

    ***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü***
  • emrahray kullanıcısına yanıt
    Direk ilcenin tuketici hakem heyetine basvuru yap hocam, belgeleri online yukle, ekran alintilari, banka ekstreleri falan. Ya odeyecekler ya da cikan karari bulundugun yerdeki icra dairelerinde takibe koyarsin yetkiye itiraz edemezler bu durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.