Şimdi Ara

***Sanalpazar Alacaklılar Kulübü*** (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
69
Favori
138.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abi iki ay içinde ödemleri tamamlayacağız diyorlar son güne geliyorsun yeni başladık diyorlar hay ben böyle işe ben ürünü gönderdiğimde dolar 2,80 lerdeydi şimdi sattığımız malın parasına yenisini koyamıyoruz. şeref yoksunları
  • Şu parayı bir kurtarayım bir daha bulaşanın aklını sorgularım
  • 7 aralık da patladı, 200tl gümledi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala olumlu gelişme yok sanırım..

    bende de 10 haziran tarihli satıştaki durum aynı

    ''İşleminiz sanalpazar.com tarafından onaylanmıştır. Ödemeniz yapılacaktır.''

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce sanalpazardan ihale usulü arttırma ile olan alışverişleri takip ediyordum bir kullanıcı sürekli fiyatları arttırıyor son dakikaya geldiğinde fiyat vermeyi kesiyordu ürünlerin fiyatlarını arttırmak için özel çalışan tutmuş bu şerolar neyse ben bu şahısları tespit edip küfür ettim hemen engeli bastılar hesabıma o gün bugündur anladım bunların ne mal olduğunu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar;

    Size tavsiyem sp sitesindeki gönderdiğiniz / aldığınız tüm mesajların kopyasını bilgisayarınıza indirin. Belki delil olarak gerekebilir. (Bilmeyenler için) Mesajınıza ters tıklayın [farklı Kaydet] sonuna diğer mesajlarla karışmasın diye sıralı numara verin ya da msj. tarihini/saatini yazın. Örn.: İster al ister sat Sanal Pazar.com06122000 ...gibi.
    Bakarsın siteyi de kapatırlar, mesajlarınıza da ulaşamazsınız, her şey onların elinde.
  • yokmu bunları mahkemeye tüketici hakem heyetine verip bi sonuç alan bizi bekletiler bu zamana kadar güzel dalga geçmişlerdir kaç aydır bunlar yüzünden magdur durumda bekliyoruz.
  • Arkadaşlar, bende 02.08.16 tarihinde 535 liralık bi ürün satmıştım.Bana o günden bu güne kadar çeşitli mesajlar attılar.En son 07.10.16 tarihinde geçmiş satıcılarımızın ödemelerine başladık 60 gün içinde ödeyeceğiz dediler ben de 07.12.16'ya kadar bekledim ama yatırmadılar.Borçlarım var üniversite öğrencisiyim ama hala paramı alamadım.Ne yapıcam bilmiyorum.Parasını alabilen varsa yardımcı olsun da bizde alalım.Allah hepimizin yardımcısı olsun ülkeye bak bu kadar insan mağdur olmuş ama hızlı sonuç alabileceğin bi makam yok.
  • 16.06dan alacağım var .yatmamış
  • bir kaç gün kaldı bakalım ne olucak
  • Arkadaşlar alışverişini yakın dönemde yapıp parasını alabilen var mı?
  • Ödemeye başladıklarını hiç zannetmiyorum. Resmen sallıyorlar. Dün yapılan işlemlerde yapılan ödeme 121 ki bu da yapılıyorsa 1-2 gün önce yapılan satışın ödemesidir. 850 liram kaldı şeref yoksunu bu kişiliklerde. Polise vs siber suçlarla mücadeleye falan başvursak sonuç alabilir miyiz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şirketin bağlı bulunduğu gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na e-devlet aracılığıyla şikayete başladım, sonra Siber Suçlar Md.lüğü, Savcılık, Ticaret Mahkemesi... devam edeceğim.

    GTB'ye gönderdiğim e-posta:

    Sayın Yetkili;
    İnternette E-ticaret aracılığı yapan sanalpazar.com sitesinden xx.08.2016 tarihinde bir ürünümü sattım. Alıcı kişi yine siteden ürünü aldığına dair onay verdi. Sitenin normal şartlarda 3 iş günü içinde satmış olduğum ürün bedelini IBAN hesabıma yatırması gerekirken çeşitli bahanelerle (ülkenin zor durumda olması, 7 ekimden sonra 60 gün içinde ödeme yapılacağı... vs.) gibi çeşitli bahanelerle ödememi yapmadı 7 ekimden 7 Aralığa kadar verdikleri 60 günlük süreci de bekledim. Hala ödeme yapmadıkları gibi mesajlarıma da yanıt vermiyorlar, Sitenin ulaşılabilecek telefonu da yok. Benim gibi yüzlerce kişi aynı konudan muzdarip. Aracılık yaptığı için % 5 komisyon alan böyle bir site hala faaliyetine,kişilerin paralarını ödememeye devam etmesi ben ve benim gibi bu aracı site aracılığıyla alış veriş yapan kişileri zor durumda bırakmıştır. Böyle sitelerin kontrolü devlet tarafından kimler yapıyor, ödemelerimizi nasıl alacağız, zor durumdayım. Lütfen ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olun. İlginize teşekkür ederim. (ad Soyad, GSM)

    Site ve bağlı olduğu şirket Bilgileri:

    sanalpazar.com (e-ticaret alış veriş sitesi)
    Şirket Ünvanı: Gold İnternet Teknolojileri Sanayi ve Dış Tic. A.Ş.
    Ticaret Sicil No: 681466
    Mersis No: 0396061067900018
    Adres: Yukarı Dudullu Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde No: 13 Ümraniye/İstanbul
    Kayıtlı Elektronik Posta Adresi: goldinternet@hs02.kep.tr
    Telefon: (0216) 528 10 49 (telefona yanıt vermiyorlar)

    NOT: Ek'deki fotoda satmış olduğum ürünün sipariş kodu, alıcı kişi, satış tarihi ve sitenin ödeneceği taahhüdü yazısı vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djitalist -- 8 Aralık 2016; 12:48:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkpasscenter

    Sanalpazar aracılığı ile 700 liraya ekran kartı sattım. Alıcı ürünü onayladı, fakat fatura adres bilgim olmadığı için ödeme hesabınıza aktarılmadı diye mail geldi. Fatura adresimi doldurduktan sonra iletişim biriminden irtibata geçtim, talebiniz finans birimine iletildi diye yanıt geldi, icten ice de tirsiyorum, simdilik beklemedeyim.

    Arkadaşlar benim ödemeyi bugün yapmışlar, umarım bekleyen tüm arkadaşların ödemelerini en kısa zamanda yatırırlar
  • Sanalpazar iflas etti, yılbaşı gelsin diyemi oyalıyorsunuz şimdi...Hiç kimseye para yatırmamışsınız....Bana yazdığınız mesaj diğer üyelere gönderilen mesajla aynı( kopyala yapıştır..) Dolandırılanların sayısı çok fazla herhalde yaz yaz yetişmiyor..Halbuki benim durumum çok farklı..(Önümüzdeki kısa bir süre) kavramını ben anlayamadım.Gün hesabımı , ay hesabımı,yıl hesabımı bu..Ama öncekilerden dahada YALAN.Bu sefer sürede vermiyorsunuz..Bu güne kadar 60 günde ödenecek diye oyaladınız.Bu size emanet edilmiş bir paradır. Satıcıya ödeyin diye...En kısa süre demek sür eşşeği Niğdeye demektir.Kendi yatıracağınız parayı banamı soruyorsunuz yattımı diye? Ben size soruyorum sizde bana soruyorsunuz..Özür dileyeceğinize alay ediyorsunuz..Herhalde kendinizi çok zeki zannediyorsunuz. Benim param helal paradır.Yiyenin boğazına durur.Benim paramı gasp edenin, sebep olanın çoluğundan çocuğundan çıksın.Kendine çoluğuna çocuğuna doktor ve kefen parası olur inşallah..Ödemeyeceğinizi ne kadar mankafada olsak artık anladık.Paramızı almak için artık hukuki yollara başvurmaktan başka bir yol gözükmüyor.Alamasakda ölmeyiz.Onurumuzla yaşarız...Ama Paraya satılan onur ve haysiyet parayla satın alınmaz...Ama bu alay edişiniz ne olacak?Bu dalga geçişlerinizi içime sindiremiyorum .Eğer varsa; hukuki yolların dışına çıkmadan bununda hesabını sormak için bir yol bulacağım ve gerekirse hiç bir masraftan kaçınmayacağım..




  • turkpasscenter T kullanıcısına yanıt
    Satış tarihiniz ne zaman hocam ?

    Yeni satışları ödüyorlar onda sıkıntı yok.
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta satmıştım
  • turkpasscenter T kullanıcısına yanıt
    Yeni satışların ödemesini yapıyorlar hocam o konuda sıkıntı yok.

    Eski ödeleri yapmıyorlar.
    6. 7. 8. ve 9. ay ödemelerini ödemiyorlar.
  • 05/10/2016 14:57:18 tarihli 2000tl lik satışımın parasını biraz önce yatırdılar.

    Adamlara mümkün olduğunca mesaj attım bu süreçte, yalan yok her birine cevap verdiler ama bir daha oradan alışveriş yapabileceğimi sanmıyorum.
  • Arkadaşlar eskiden kalma 5 ürün vardı. sabah bir tanesini yatırmışlardı. Az göce baktım diğer kalanlarıda yatırmışlar. İnşallah mağdur olan olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.