Şimdi Ara

samsung x460 hak.bilgisi olan (yeni bir tel almam lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese iyi akşamlar arkadaşlar 2 hafta önce mpx 200 aldım sonra bi arkadaşım ısrar edince telefonu aldığım fiyata ona sattım mpx 200 ile ilgili en önemli sıkıntım pil süresinin kısa olması ve çekim gücünün zayıf olması. şimdi yeni bir tel almam lazım bilgisi olan arkadaşlarıa iki sorum var



    1- telefonlar arasında çekim gücü ile ilgili bir fark varmı mesela şu marka telefonlar daha iyi çeker yada şu model telefon iyi çekiyo diye çünkü çalısıtgım yerde turkcell zayıf cekiyo, yani inanın bu konuda cok buyuk sıkıntım var su an eski telefonum olan t230 kullanıyorum mesela t230 mpx200 den daha iyi çekiyo.

    2- samsung x460 kullanan varmı bence hoş bi telefon ve ihtiyaclarıma cevap veriyo merak ettiğim adres defteri nasıl benım ıcın önemli olan tıpkı mpx200 de oldugu gibi aynı kişi için birden fazla numara kaydı yapabilmek mpx 200 deki kadar geniş olması gerekmiyo ama ben adres defterinde bi isme girdiğimde başka hiç bir tus kullanmadan butun numaraları görüp arayabilmeliyim. x460 bunu sağlarmı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz30m -- 12 Aralık 2004, 22:57:10 >







  • samsung c200 e bi bak sonra karar ver
  • ya ama aradığım cevap bu değildi x460 kullanan bi allahın kulu yokmu bi kaç sey sorucam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.