Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (1569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.928
Cevap
51
Favori
1.920.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15671568156915701571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaş ayda bir giriyorum şu sayfaya hep aynı kişiler aynı muhabbetler. telefon çıkalı iki sene olmuş, hala ya iphone-wave ya da android-bada kavgası. ne zaman bıkacaksınız ne zaman usanacaksınız artık? biraz açık fikirli olun, kafanızı kullanın. körü körüne savunmayın telefonunuzu. tamam iyi güzel kullanın, biz de kullanıyoruz hemde ailede 2 tane, ama daha iyisi ile karşılaştırma yaparken de yerinizi haddinizi bilin. telefonumuz şuan belki de 400 liraya alınabilecek en iyi telefondur ancak yeni android telefonların wave ile bada ile kıyası dahi caiz değil.
    wave'e toz kondurmayan vatandaşlar, bu telefon sizin bütün ihtiyaçlarınızı karşılıyor olabilir. hatta sizin için en iyi telefon da olabilir ama herkes için en iyi telefon değildir. en iyiyi geçtim yeterince iyi bile değildir. kapasite meselesi bunlar. benim 70 yaşındaki babam nokia 1200 kullanıyor. kendisi onun için en iyi telefon. fakat kalkıp da benim waveimle kıyaslamıyor. siz de varsa zekanızı kullanın mantıksız hareketlere yönelmeyin.. badada şu program var, bu oyun var, daha ne olsun, beğenmiyorsan neden aldın gibi saçma cümleler kurmayın.. bunlar çocukça laflar. samsung, wave kullananları 2.0a yükseltecez diye 6 aydır oyalıyor siz hala arkasında duruyorsunuz. el insaf. insanda biraz gurur olur be kardeşim. samsung yüzümüze tükürüyor, siz yarabbi şükür diyorsunuz. tebrik ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Öner

    quote:

    Orijinalden alıntı: hasan1133

    quote:

    Orijinalden alıntı: Öner

    hasan.
    sen bu AKILLI TELEFON deyince ne bekliyorsun.
    yani telefonda ne olacak da seni huzura erdirecek?
    bi yazsana buraya.


    akıllı telefondan ne beklıyorsundan zıyade,bır alet aldıgımda; uretıcının gorevı benım aldıgım urunu tam kapasıte ıle kullanmamı saglamaktır,cıkardıgı guncellemelerle hali hazırda kullanabıldıklerımıde elımden alması degıldır gorevı

    kullandığın windowsu tam kapasite mi kullanıyorsun çok merak ediyorum.

    her neyse dediğim gibi sen androidli bir cihaz al da biz rahat edelim.


    tam kapasıte kullanmasam bıle,bır gun ıhtıyac duydugumda o kullanmadıgım kısmı rahatlıkla sorunsuzca kullanabılecegımı bılıyorum,bakalım sen yarın bır gun o badanın kullanmadıgın oyun kısmını kullanmaya kalktıgında ve kullanamadıgında rahat ve sakın olabılecekmısın :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FuXiN

    Baya yazılmış cizilmiş ama ama gerçek şu ki waveler bada 2 ya kaldırmıyor yada donanım yetmiyor yada başka durumlar var. Mesela need for speed oyununu çıktıgı gün satın almıştım o da ne oyun açılmıyor.. beyaz ekran ayrı bir dert. Anlamadım konu hiç mi test etmezsiniz bunu ve hevesim gittigi gibi 2 uygulama açıyorsun tak kapanıyor yada reset atıyor falan filan. Neyapıp edip adam gibi final sürüm yayınlamaları lazım yoksa benim gibi çok kullanıcı kaybeder kaybediyorda. Aslında sıkıtılar çok ben sadece bir kaçını yazdım. İyi yanlarıda var kullanımı kolay filan ama düzgün çalışmayınca sistem hepsi çöp oluyor ne yazık ki..

    Yeni telefonumu alalı 2 gün oldu daha daha bir kez reset atmadıgı gibi performansıda en ufak yavşlamada yok açtıgım uygulamadın oyunun internet odur budur sayısı yok banamısın demiyor alet. Tabi cihazın özellikleri üst seviye ama bunda androidinde payı çok yüksek.. Badaya stabil diyoruz ama ben şahsen addroidli bir cihaza geçince stabilligin ne oldugunu gördüm. Twit gelir bildirim ekranında gözkür, foursquare yükledim kim yerini bildirse haberim oluyor açmama gerek yok falan filan..

    Birde gps olayına geleyim buradn kendi adıma özür diliyeyim harbi harbi bizim wavelerin gps denilen aleti çalışmıyormuş yada işlevini sistem yerine getirtemiyor kod gir onu yap bunu yap eziyet çekiyormuşuz resmen.. Afedersiniz tuvalette bile yerini buluyor Daha 2 gün oldu iGo My Way v8.4.2.139242 kurdum 3d binalar filan var sonra NDriver kurdum cillop gibi, Sygic kurdum oda güzel. Yani nasıl anlatsam bada da sıkıntı çok. Ne yapsınlar etsinler düzgün bir sistem yapıp bada kullanıcılarına adam gibi sistem versinler yoksa badaya yazık ederler

    quote:

    Orijinalden alıntı: CCaaNN
    dediğim gibi vapur gibi sabit yerlerde çok vakit geçiriyorum,oyun oynamak istesem,çok seçeneğim yok zaten,olan seçenekte de beyaz ekran hatası,oyuna girerken atma sorunu,bellek yetersiz sorunu(her betada daha iyiye gidiyo gibi) sorunlarla karşılaşıyorum.bunlar ayda yılda bir başıma gelen şeyler değil her gün aynı sorun çok sıkıyo 1.5 sene sonra

    ben bankayı online olarak kullanıyorum,telefondan erişmek işkence gibi,uygulamalar yetersiz kalıyo bankalara.

    sırf yeni nesil android telefonlarda ki browser performansını görmek bile telefondan soğumaya yeterli.kişisel görüşüm tabii size dediğiniz gibi yeterli gelebilir.beni en çok bu sebepler bıktırdı.


    +1 aynen katılıyorum

    Unutmadan ekliyeyim bada 2 de ciddi bir şebeke sıkıntısıda var hele 3g baglantısında buda sorundu benim için çok şükür sıkıntım yeni tel ile çözüldü :)

    hangi tel almıştın, ne zaman aldın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan1133

    quote:

    Orijinalden alıntı: maytere


    quote:

    Orijinalden alıntı: hasan1133

    quote:

    Orijinalden alıntı: maytere

    Hasan hic kusura bakma ama 700 liraya alabilecegin baska alternatif yok. Yani oyun uygulama takintisi olmayan biri bu telefonu pasa pasa alir.

    baska alternatıf mı yok? elının altında ınternet var usenmeyıp 5 dk arastırma yapsan alternatıfler cıkar karsına
    örneğin; sony xperia neo v,nerdeyse wave 2 ıle aynı fıyatta 650-700 arası,donanım ozellıklerı de aynı,neo v nın ek olarak android 2.3 olması ve camerasının 3d cekım yapabılmesını dememe gerek var mı?

    ayrıca forumu karıstırırken bı uyenın yazısına denk geldım,onu da kopyalayayım

    "Size ısrarla Symbian Annalı ya da Belle'li bir N8,C7,C6-01 incelemenizi öneririm.Bu yazdığım cihazlar Wave 1-2 ile aynı dönemde çıkmışlardı ve forumlarda hangileri daha iyi diye atışmaların ardı arkası kesilmiyordu.Bizler 680 Mhz'lik,256 Ram'li donanımları yüzünden Symbian takıldığı için dalga geçiyorduk.Bizim Bada 1,2'miz akıyor diyorduk ki gerçektende öyleydi.Şimdi bu Nokia'lara 2 güncelleme geldi,cihazları tanıyamadık.Bırak takılmayı yavaşlama yok.Uygulama mağazasını zaten işin içine katmıyorum,eziliriz.Uzun lafın kısası,iOS'un bitmeyen desteği,Android'in uçup gitmesi ve Symbian'ın güncellemeleriyle şeklini düzelmesini gördükçe,Bada'nın yerinde sayması daha da göze batar bir hal aldı.Bada 2'nin 2 büyük yeniliği var bizlere.Birincisi yeni bir dizayn,İkincisi ise şarjın eski versiyonlara göre kısa gitmesi.Bunun dışında benim için iyi kötü diyebileceğim birşey yok. "


    madem ısrarcısınız hala, bada nın buyuk eksıklerınden 17. sını de ekleyeyım,arastırdım ,bada kullanan bırı bı deney yapmıs;
    "malesef kardeş aynı değil arkadaşın s3353 u var modem 1. katta bizde 2. katta yanyana duruyoruz onun 2 dış çekiyor benim hiç gormuyor trident bile bizim durduğumuz yerde 2 dış çekiyor. ama ışte malesef bizim badalarda böyle bir sorun var"

    Neo V demissin ama Bir Sar degerine ekranina bak bakalim. 800 liraya garantilisini zor buluyosun cihazin. Wave 3 yeni cikmasina ragmen 700 kusur liraya bulabiliyorsun. S. Amoled ekrani İslemciyi soyleyerek demistim.

    sen hıc wave 1 ın sar degerının 0.999 w/kg,wave 3 un sar degerının 0.83 w/kg oldugunu duymadın ,okumadın mı? duysan okusan cahıl cahıl yazmazdın sanırım.
    wave 3 un 700 lıra satıldıgını soyluyorsun,hıc dusundun mu wave 3 neden 700 lıraya gerıledı?bıraz beyın fırtınası yapalım hadi,acaba bu dususun nedenı wave serısının tutmamıs olması ,bada nın rezıl bır ısletım sıstemı oldugu ıcın ragbet gormemesınden dolayı olabılır mı?adam bır sene once 800-900 a aldıgı wave telefonu sımdı 400 e zor satıyor ,konussanız ama bos konussanız

    Sar degerlerini ezberimde biliyorum emin ol. Wave 2 yi yazmamissin 0.5 civarinda onunki de. Ama anlamadigim nokta Sony de genel bir durum olan 1 in uzerine cikmasindan niye bahsetmiyorsun?
    Cahil cahil konusma tarzi cumleler de kurma yoksa baslatirsan durduramazsin beni..
    Ben sana gerilediginden yada ilerleyememesinden bahsetmiyorum. Bu fiyata alinabilecek en iyi donanim bu cihazda diyorum. Badayi savundugum falanda yok. İsine gelen alir isine gelmeyen almaz. Adamlar kafana silah tutmuyo alman icin. Eger oyle de olmasaydi bu konu telefonlar icindeki en populer konulardan biri olmazdi..
    Sirf bu telefon icin acilip da bu kadar kisa bir surede buyuyen forum siteleri kurulmazdi (badaturkiye @diskopat) Eger cahil gozuyle bakiyosan ordaki mesajlarima bak da oyle konus bi.
    Bir daha boyle asagilayici kelimeler kullanirsan haddini asmamayi ogretirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan1133


    Bir araştırma yaptım,mobil işletim sistemleri uygulama sayıları hakkında.Buyrun:

    Apple;ilk 16 ay da 100 bin uygulama

    Android;ilk android telefon 29 eylül 2008 de "T-Mobile G1" adı altında abd de piyasaya sürüldü.Bu cihaz android ve HTC birleşimiydi.Ekim 2010 da android marketdeki uygulama sayısı 100 bin oldu.25 ayda uygulama sayısı 100 bin oldu.

    Windows phone; 21 ekim 2010 da yayınlandı,uygulama sayısı ilk 1 yılda 50 bin e ulastı,şu an 70 bini geçti uygulama sayısı,18 ayda 70 bin uygulama

    Bada;ilk wave telefon şubat 2010 da piyasaya sürüldü,bugün tarihlerden 3 mart 2012,aradan 25 ay geçmiş,samsung apps a giriyorum ,cihazımı seçiyorum ve uygulama sayısına bakıyorum,9150 uygulama


    gördüğünüz gibi gönül dostları,istatistikler herşeyi açıklıyor,daha fazla söze gerek var mı?

    kaç tanesini kullanacan ki bunların?alayı balon,pöff..




  • Arkadasin biri de siz samsung u savunuyorsunuz demis. Soyle bakalim hangi buyuk marka (htc sony apple motorola BB microsoft google(simdi sazanlar atlar microsoft google yazilim firmasi diye)) bu donanimi bu fiyata verebiliyor. Badaya bisey diyemem kisinin ihtiyacina gore degisir ama kim S.Amoled li bir cihazi bu fiyata aliyoken elestirebilir ki. Gidin elestirinizi bada konusu acip onun altina yapin. Ayrica Umarim yakinda sonuna yaklasilmis olan android projesi biter de sizlerle tekrardan selamlasma firsatim olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maytere

    Arkadasin biri de siz samsung u savunuyorsunuz demis. Soyle bakalim hangi buyuk marka (htc sony apple motorola BB microsoft google(simdi sazanlar atlar microsoft google yazilim firmasi diye)) bu donanimi bu fiyata verebiliyor. Badaya bisey diyemem kisinin ihtiyacina gore degisir ama kim S.Amoled li bir cihazi bu fiyata aliyoken elestirebilir ki. Gidin elestirinizi bada konusu acip onun altina yapin. Ayrica Umarim yakinda sonuna yaklasilmis olan android projesi biter de sizlerle tekrardan selamlasma firsatim olur.

    400tl ye alınabilecek en şükela telefon bu usta..yemişim uygulamasını muygulamasını
    yala (gerçekten ismi bu) diye bir uygulama indirdim,en kral arapça klipleri izleyip envai çeşit arap şarkıcının eski yeni bütün parçalarını dinleyebiliyorum..bu cihazın ekranına bakmak bile bana zevk veriyor gerisi faso fiso



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_1 -- 5 Mart 2012; 0:17:45 >




  • Tartışmalara bakılırsa sorun insanların doyumsuzluğu sanırım. Tabii ki insanlar doyumsuz oldukça da teknoloji üretenler insanların zaflarından yararlanarak sonuna kadar sömürecekler. Zaten her modelin 1, 2, 3, ... şeklinde çıkarılmsaından belli değil mi? Ben ce isteseler süper ötesi telefon bile yaparlar ama o zaman bu satışların ve sömürmelerin sonu geleceği için yapmazlar. Yanına küçük bir donanım iphone 5, küçük bir donanım wave 3.... bu böyle devam edr gider. İnsanlar ihtiyacına göre bir telefon almalı ve artık tamir bile olmayacak duruma gelene kadar kullanmalı bence. Hep aynı benim telefonum senin telefonunu döver muhabbetini bırakıp zamanını ve zekasını tasarrufa ve üretmeye ayırmalı. Bence Japonyadakiler bile Türkiyedekiler kadar telefon değiştirmiyordur.
    Yaklaşık 1,5 yıl önce telefonumu kaybettiğimde Samsung Wave i severek aldım ve severek de kullanıyorum. Çünkü ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Siz değerli kullanıcıların tavsiye ettiği samMobile sayfasından isviçrenin bada2 sini indirdim ve kurdum. Telefonum yeni gibi oldu. Vista Blue temasını da kurdum görüntü de çok güzel kullanım da.
    Örneğin, Wi-Fi den internete giriyorum çalıştığım yerde. e-maillerimi okuyorum, gazetelere göz atıyorum, Badavizyonu kurdum TV izliyorum, kulaklıkla 5.1 kalitede müzik dinliyorum, 720p klip ve film izliyorum, oyun düşkünü değilim ama sırf meraktan Asphal6 Hd yi kurdum kesintisiz oynayabiliyorum, NDrive 10 u ispanya mağazasından kurdum bir kaç dakikada bağlanıp navigasyon yapabiliyorum. Hem de bunları Süper Amoled ekranda cam gibi görüntüyle yapıyorum. Yani daha ne olsun ki? Ha bi de Hd fotoğraf ve video çekimlerini unutmayalım. Bunları 2500 TL lık değil 900 TL lık telefonla yapıyorum. Telefon pert olana kadar kullanmak niyetindeyim. Saygılarımla...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fiko_cmax

    Tartışmalara bakılırsa sorun insanların doyumsuzluğu sanırım. Tabii ki insanlar doyumsuz oldukça da teknoloji üretenler insanların zaflarından yararlanarak sonuna kadar sömürecekler. Zaten her modelin 1, 2, 3, ... şeklinde çıkarılmsaından belli değil mi? Ben ce isteseler süper ötesi telefon bile yaparlar ama o zaman bu satışların ve sömürmelerin sonu geleceği için yapmazlar. Yanına küçük bir donanım iphone 5, küçük bir donanım wave 3.... bu böyle devam edr gider. İnsanlar ihtiyacına göre bir telefon almalı ve artık tamir bile olmayacak duruma gelene kadar kullanmalı bence. Hep aynı benim telefonum senin telefonunu döver muhabbetini bırakıp zamanını ve zekasını tasarrufa ve üretmeye ayırmalı. Bence Japonyadakiler bile Türkiyedekiler kadar telefon değiştirmiyordur.
    Yaklaşık 1,5 yıl önce telefonumu kaybettiğimde Samsung Wave i severek aldım ve severek de kullanıyorum. Çünkü ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Siz değerli kullanıcıların tavsiye ettiği samMobile sayfasından isviçrenin bada2 sini indirdim ve kurdum. Telefonum yeni gibi oldu. Vista Blue temasını da kurdum görüntü de çok güzel kullanım da.
    Örneğin, Wi-Fi den internete giriyorum çalıştığım yerde. e-maillerimi okuyorum, gazetelere göz atıyorum, Badavizyonu kurdum TV izliyorum, kulaklıkla 5.1 kalitede müzik dinliyorum, 720p klip ve film izliyorum, oyun düşkünü değilim ama sırf meraktan Asphal6 Hd yi kurdum kesintisiz oynayabiliyorum, NDrive 10 u ispanya mağazasından kurdum bir kaç dakikada bağlanıp navigasyon yapabiliyorum. Hem de bunları Süper Amoled ekranda cam gibi görüntüyle yapıyorum. Yani daha ne olsun ki? Ha bi de Hd fotoğraf ve video çekimlerini unutmayalım. Bunları 2500 TL lık değil 900 TL lık telefonla yapıyorum. Telefon pert olana kadar kullanmak niyetindeyim. Saygılarımla...

    suan androide gecenler ne buluyor onu da anliyor degilim. ipod touch aldim. Yani bir kac buyutulmeyecek oyun ve bir kac mesajlasma programi yuzunden mi bu olay.
    Oyun oynanir tamam da bu kadar da abartilacak degil ya.
    Hocamin da dedigi gibi ne gerek var bu kadar telefon sidik yarismasina.




  • Anlamıyorum bu telefon eleştirilmez övülür bence.

    Ben wave i ilk Türkiyeye adım attığında almıştım ve üzerinden 1,5-2 sene geçti değiştirdim.

    Siz ne diyorsunuz Allah aşkına, millet artık 6 ayda bir akıllı telefon değiştirir olmuş.

    Şu anda piyasada 1 ghz işlemcili telefonlar hala satılıyorken wave o zamanlar zamanının ötesinde bir telefondu.

    Daha öncede söyledim şimdide söyleyeyim: Beğenmediğiniz wave şu ana kadar kendi zamnı da dahil beraber çıkmış oldukları çoğu androidli telefondan daha sağlam ve daha stabil çıkmıştır ve öyle kalmıştır. Wave ile beraber çıkan bir çok androidli telefon şu anda piyasada kullanıcısı yok. Zamanında çoğu telefondan daha şık, daha kibar, daha hızlı ve mkv formatını oynatan bir telefondu. İlk defa ben bu telefondan tv ye mkv formatın da video atıp izleyebildim.

    Wave iyi bir telefon olmasa bu kadar sayfaya ulaşmış konusu olmazdı.

    Yüzyılın sloganı: "ihtiyaç üret, malını sat"

    Hala daha wave i memnuniyetle kullanan çok kişi var ve wave onlara istediğini veriyor.

    Doyumsuz olmamak lazım, pazarlama stratejilerinin kurbanı olmamak lazım.

    Gerçekten, ama gerçekten başka bir telefona ihtiyacınız varsa geçiş yapın.

    İsteklerinizi karşılıyorsa, tüketimin kölesi olmayın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maytere


    quote:

    Orijinalden alıntı: hasan1133

    quote:

    Orijinalden alıntı: maytere


    quote:

    Orijinalden alıntı: hasan1133

    quote:

    Orijinalden alıntı: maytere

    Hasan hic kusura bakma ama 700 liraya alabilecegin baska alternatif yok. Yani oyun uygulama takintisi olmayan biri bu telefonu pasa pasa alir.

    baska alternatıf mı yok? elının altında ınternet var usenmeyıp 5 dk arastırma yapsan alternatıfler cıkar karsına
    örneğin; sony xperia neo v,nerdeyse wave 2 ıle aynı fıyatta 650-700 arası,donanım ozellıklerı de aynı,neo v nın ek olarak android 2.3 olması ve camerasının 3d cekım yapabılmesını dememe gerek var mı?

    ayrıca forumu karıstırırken bı uyenın yazısına denk geldım,onu da kopyalayayım

    "Size ısrarla Symbian Annalı ya da Belle'li bir N8,C7,C6-01 incelemenizi öneririm.Bu yazdığım cihazlar Wave 1-2 ile aynı dönemde çıkmışlardı ve forumlarda hangileri daha iyi diye atışmaların ardı arkası kesilmiyordu.Bizler 680 Mhz'lik,256 Ram'li donanımları yüzünden Symbian takıldığı için dalga geçiyorduk.Bizim Bada 1,2'miz akıyor diyorduk ki gerçektende öyleydi.Şimdi bu Nokia'lara 2 güncelleme geldi,cihazları tanıyamadık.Bırak takılmayı yavaşlama yok.Uygulama mağazasını zaten işin içine katmıyorum,eziliriz.Uzun lafın kısası,iOS'un bitmeyen desteği,Android'in uçup gitmesi ve Symbian'ın güncellemeleriyle şeklini düzelmesini gördükçe,Bada'nın yerinde sayması daha da göze batar bir hal aldı.Bada 2'nin 2 büyük yeniliği var bizlere.Birincisi yeni bir dizayn,İkincisi ise şarjın eski versiyonlara göre kısa gitmesi.Bunun dışında benim için iyi kötü diyebileceğim birşey yok. "


    madem ısrarcısınız hala, bada nın buyuk eksıklerınden 17. sını de ekleyeyım,arastırdım ,bada kullanan bırı bı deney yapmıs;
    "malesef kardeş aynı değil arkadaşın s3353 u var modem 1. katta bizde 2. katta yanyana duruyoruz onun 2 dış çekiyor benim hiç gormuyor trident bile bizim durduğumuz yerde 2 dış çekiyor. ama ışte malesef bizim badalarda böyle bir sorun var"

    Neo V demissin ama Bir Sar degerine ekranina bak bakalim. 800 liraya garantilisini zor buluyosun cihazin. Wave 3 yeni cikmasina ragmen 700 kusur liraya bulabiliyorsun. S. Amoled ekrani İslemciyi soyleyerek demistim.

    sen hıc wave 1 ın sar degerının 0.999 w/kg,wave 3 un sar degerının 0.83 w/kg oldugunu duymadın ,okumadın mı? duysan okusan cahıl cahıl yazmazdın sanırım.
    wave 3 un 700 lıra satıldıgını soyluyorsun,hıc dusundun mu wave 3 neden 700 lıraya gerıledı?bıraz beyın fırtınası yapalım hadi,acaba bu dususun nedenı wave serısının tutmamıs olması ,bada nın rezıl bır ısletım sıstemı oldugu ıcın ragbet gormemesınden dolayı olabılır mı?adam bır sene once 800-900 a aldıgı wave telefonu sımdı 400 e zor satıyor ,konussanız ama bos konussanız

    Sar degerlerini ezberimde biliyorum emin ol. Wave 2 yi yazmamissin 0.5 civarinda onunki de. Ama anlamadigim nokta Sony de genel bir durum olan 1 in uzerine cikmasindan niye bahsetmiyorsun?
    Cahil cahil konusma tarzi cumleler de kurma yoksa baslatirsan durduramazsin beni..
    Ben sana gerilediginden yada ilerleyememesinden bahsetmiyorum. Bu fiyata alinabilecek en iyi donanim bu cihazda diyorum. Badayi savundugum falanda yok. İsine gelen alir isine gelmeyen almaz. Adamlar kafana silah tutmuyo alman icin. Eger oyle de olmasaydi bu konu telefonlar icindeki en populer konulardan biri olmazdi..
    Sirf bu telefon icin acilip da bu kadar kisa bir surede buyuyen forum siteleri kurulmazdi (badaturkiye @diskopat) Eger cahil gozuyle bakiyosan ordaki mesajlarima bak da oyle konus bi.
    Bir daha boyle asagilayici kelimeler kullanirsan haddini asmamayi ogretirim.


    wave 3 yanı son cıkan wave ın SAR degeri 1 ,sony nın 1.1 SAR degerı var,ne kadar aman aman bır fark degıl mı? :)
    donanım donanım deyıp duruyorsunuz,madem konu donanımdandan acıldı , badaturkıyede acılan bır konu ıle gıreyım donanım olayına.3g,wifi, ve gps ın wave de diğer telefonlara göre daha kotu olması hakkında ne dıyeceksın?badaturkıyede bu sıkayet dıle getırıldı ve bır ALlah ın kuluda "hayır wave de bu dedıklerınızden sıkayetcı degılım demedı"

    bır dıger konu s.amoled ekran,tamam su an pıyasada en kalıtelı ekran s.amoled fakat wave 1 de ekran 3.3 wave 2 de 3.7,goruntu kalıtesı artarken ekran kuculuyor,bı yerden alıyor bı yerden verıyor,0 a 0 elde var sıfır,bıt kdr ekranda ben ne anladım amoledın keyfınden?amoled artı dıosunuz ama ekranın kuculmesınden bahseden yok

    badaturkıyenın reklamını yapmıssın madem,orayada degıneyım:neden kısa surede 33 bın uyeye ulastı bada turkıye,(gercı aktıf olan sayısı 500 u gecmez tahmınımce sureklı aynı kısıler yazıyor);google a yaz bakalım "bada yardım" ya da "bada sorun" dıye ılk hangı sıte cıkıyor karsına,evet dogru bıldın badaturkıye cıkıyor,pekı neden buyume hızı yuksek,cunkı wave ı alanın karsısına sureklı sorunlar cıkıyor ve sorunlar cıktıgında basvurdugu yol google a "bada sorun" yazmak oluyor,yanı sıtenın buyumesı yıne wave ın sorunlu bır cıhaz olmasından kaynaklanıyor,Hem soyledıgın sıte gercek anlamdakı elestırı yapanları banlıyor,wave hakkında hıcbır bılgıye sahıp olmayan kısıler oraya geldıgınde sureklı telefonun olumlu yonlerını okuyor,demem o kı bu sıte ınsanları yanlıs yonlendırıyor,bır nevı aldatıyor.

    bır de sureklı donanım dıyorsun ya;bır teknolojık urunde donanım ıyı yazılım kotu olursa ya da donanım kotu yazılım ıyı olursa bu urun 5 para etmez,ıkısı butundur,ayırmak ayrı ayrı degerlendırmek cahıllık olur,burda tesekkur edıyorum sana benı cahıllık konusunda haklı gosterdıgın ıcın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo_1

    quote:

    Orijinalden alıntı: hasan1133


    Bir araştırma yaptım,mobil işletim sistemleri uygulama sayıları hakkında.Buyrun:

    Apple;ilk 16 ay da 100 bin uygulama

    Android;ilk android telefon 29 eylül 2008 de "T-Mobile G1" adı altında abd de piyasaya sürüldü.Bu cihaz android ve HTC birleşimiydi.Ekim 2010 da android marketdeki uygulama sayısı 100 bin oldu.25 ayda uygulama sayısı 100 bin oldu.

    Windows phone; 21 ekim 2010 da yayınlandı,uygulama sayısı ilk 1 yılda 50 bin e ulastı,şu an 70 bini geçti uygulama sayısı,18 ayda 70 bin uygulama

    Bada;ilk wave telefon şubat 2010 da piyasaya sürüldü,bugün tarihlerden 3 mart 2012,aradan 25 ay geçmiş,samsung apps a giriyorum ,cihazımı seçiyorum ve uygulama sayısına bakıyorum,9150 uygulama


    gördüğünüz gibi gönül dostları,istatistikler herşeyi açıklıyor,daha fazla söze gerek var mı?

    kaç tanesini kullanacan ki bunların?alayı balon,pöff..

    kac tanesını kullanacakmısım? sayısını gectım ısıme yarayanları bulamıyorum kı,hem marketdekı urun bollugu ne kadar fazla olursa aradıgını da bulma ıhtımalın o kadar artar.sen ne zaman ,nerde hangı uygulamaya ıhtıyacın oldıugunu bılemessın her zaman,bır bakmısın hıc aklına gelmeyen bır uygulamaya gereksınım duymussun ama markette arıosun arıosun bulamıosun ,neden cunkı 9000 uygulamanın 5000 den fazlası tema :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maytere

    Arkadasin biri de siz samsung u savunuyorsunuz demis. Soyle bakalim hangi buyuk marka (htc sony apple motorola BB microsoft google(simdi sazanlar atlar microsoft google yazilim firmasi diye)) bu donanimi bu fiyata verebiliyor. Badaya bisey diyemem kisinin ihtiyacina gore degisir ama kim S.Amoled li bir cihazi bu fiyata aliyoken elestirebilir ki. Gidin elestirinizi bada konusu acip onun altina yapin. Ayrica Umarim yakinda sonuna yaklasilmis olan android projesi biter de sizlerle tekrardan selamlasma firsatim olur.

    cıhaza amoled ekran takıyor ama ekranın boyutunu kucultuyor ,yıne aynı fıyata verıyor dıger buyuk ekranlı telefonlarla.hem bada lı wave cıhazını savunan bırının androıde bel baglaması ne kadar ıronık degıl mı? :)

    sonuna geldı dedıgın projenın daha ayları var,modem (3g,telefon aramaları),sensorler,camera hazır degıl,aylar var bıtmesıne,xda developers dan takıp et,oleg-k projenın as adamı




  • Biliyoruz oleg_k nin en cok calisan adam oldugunu. Da o sadece xda dev e yazmiyor yaptiklarini. Bada ru da modemi ve sensorleri calistirdigini ama hala bazi sorunlar oldugundan bahsetti. Ben dedigim gibi badayi hic bir sekilde savunmam. Hatta samsung u da sevmemeye basladim diyebilirim. Ama wave 1 e laf soyletmem.
    Donanim konusunda kim sikayetci bilmiyorum ama 3G sinde ne gibi bir sorun var anlamadim. 3,6 mbit olsa bile torrent kullanmiycaz dimi wavede..
    Gps inde bazi kisilerde gorulen sorunlar bende hicbir sekilde olmuyor. 5 sn de tak diye buluyor.
    İslemci ve Ekran konusunda la soylemeye kimsenin hakki yok zaten.
    Ram ise badada multitasking sorunu oldugundan pek onemli degil.
    Kisaca bi tel epostalariyla ugrasan arada face e bakan birisi icin gayet yeterli ki. Akilli telefonlar icinde sarji bu kadar fazla giden tel gormedim. Oyun wifi acmazsaniz 4 gun gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maytere

    Biliyoruz oleg_k nin en cok calisan adam oldugunu. Da o sadece xda dev e yazmiyor yaptiklarini. Bada ru da modemi ve sensorleri calistirdigini ama hala bazi sorunlar oldugundan bahsetti. Ben dedigim gibi badayi hic bir sekilde savunmam. Hatta samsung u da sevmemeye basladim diyebilirim. Ama wave 1 e laf soyletmem.
    Donanim konusunda kim sikayetci bilmiyorum ama 3G sinde ne gibi bir sorun var anlamadim. 3,6 mbit olsa bile torrent kullanmiycaz dimi wavede..
    Gps inde bazi kisilerde gorulen sorunlar bende hicbir sekilde olmuyor. 5 sn de tak diye buluyor.
    İslemci ve Ekran konusunda la soylemeye kimsenin hakki yok zaten.
    Ram ise badada multitasking sorunu oldugundan pek onemli degil.
    Kisaca bi tel epostalariyla ugrasan arada face e bakan birisi icin gayet yeterli ki. Akilli telefonlar icinde sarji bu kadar fazla giden tel gormedim. Oyun wifi acmazsaniz 4 gun gidiyor

    demek gps 5 saniyede buluyor. orada bıraktım yazınızı okumayı




  • sizin telefonlar gps de mi buluyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maytere

    Biliyoruz oleg_k nin en cok calisan adam oldugunu. Da o sadece xda dev e yazmiyor yaptiklarini. Bada ru da modemi ve sensorleri calistirdigini ama hala bazi sorunlar oldugundan bahsetti. Ben dedigim gibi badayi hic bir sekilde savunmam. Hatta samsung u da sevmemeye basladim diyebilirim. Ama wave 1 e laf soyletmem.
    Donanim konusunda kim sikayetci bilmiyorum ama 3G sinde ne gibi bir sorun var anlamadim. 3,6 mbit olsa bile torrent kullanmiycaz dimi wavede..
    Gps inde bazi kisilerde gorulen sorunlar bende hicbir sekilde olmuyor. 5 sn de tak diye buluyor.
    İslemci ve Ekran konusunda la soylemeye kimsenin hakki yok zaten.
    Ram ise badada multitasking sorunu oldugundan pek onemli degil.
    Kisaca bi tel epostalariyla ugrasan arada face e bakan birisi icin gayet yeterli ki. Akilli telefonlar icinde sarji bu kadar fazla giden tel gormedim. Oyun wifi acmazsaniz 4 gun gidiyor

    arkadasın bırı gps ı 5 sn yede buldugunu yazdıgın o cumleyı okudukdan sonra bırakmıs okumayı,bu da yazdıklarının ne kadar gercekcı oldugunu gosterıyor :)
    3g sınde ne gıbı bır sorun mu var,arada mutfaga gıttıgımde telefonu da yanımda gotururum ,haber okumak,surf yapmak ıcın nette,ama wifi iyi cekmedıgı ıcın 3g den gırmek durumda kalıyorum modeme yakın mesafede olmama ragmen,neden 3g den extra masraafa gıreyım kı,duzgun bır modemı olsa telefonun wıfıden daha hızlı ve daha ucuz sekılde gırebılırdım oysaki
    ekranla ılgılı zaten yazdık ,ekranı kucultuyor ama daha kalıtelısını koyuyor
    multitasking i ram yuzunden kullanamıyorsak bu cıhazda o kadar ram e bosa para vermıs olmuyormuyuz?
    sadece e-posta ve face ıle ugrasan bırıne 400 tl lık telefonda yeter,wave fıyatları 700 lıra,her ıkı alette aynı gorevı yapabılıoken neden wave e adam 700 lıra ersın 400 lıra vermek dururken?
    sarj olayında 1.2 de cok gıdıyordu sarj haklısın,cunkı 1.2 cok basıt bır sıstemdı sarjı harcayacak bı olayı yoktu,ısletım sıstemı bıle denmez 1.2 ye,ama bı kac ozellık gelınce bada 2 ile(bu ozellıkler zaten dogru dururst calısmıyor) telefonun sarjını harcayacak uygulamalar arttı ve wave batarya omru konusunda asıl yuzunu gosterdı,telefonu 30 dk kurcala batarya %15-20 azalıyor,benden cok sark aletınde duruyor telefon 2 ye gectıgımden berı
    oyun acma ,wıfı kullanma demıssın,bu ozellıklerı kullanmayacaksam ne anladım bu ısten,samsung wave ı pıyasaya surerken hıc mı dusunmedı bu batarya olayını,onu acma bunu acma sarj cok gıtsın,onu acma bunu kapat telefon restart atmasın,al sana 3310 dan farkı kalmadı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan1133

    quote:

    Orijinalden alıntı: maytere

    Biliyoruz oleg_k nin en cok calisan adam oldugunu. Da o sadece xda dev e yazmiyor yaptiklarini. Bada ru da modemi ve sensorleri calistirdigini ama hala bazi sorunlar oldugundan bahsetti. Ben dedigim gibi badayi hic bir sekilde savunmam. Hatta samsung u da sevmemeye basladim diyebilirim. Ama wave 1 e laf soyletmem.
    Donanim konusunda kim sikayetci bilmiyorum ama 3G sinde ne gibi bir sorun var anlamadim. 3,6 mbit olsa bile torrent kullanmiycaz dimi wavede..
    Gps inde bazi kisilerde gorulen sorunlar bende hicbir sekilde olmuyor. 5 sn de tak diye buluyor.
    İslemci ve Ekran konusunda la soylemeye kimsenin hakki yok zaten.
    Ram ise badada multitasking sorunu oldugundan pek onemli degil.
    Kisaca bi tel epostalariyla ugrasan arada face e bakan birisi icin gayet yeterli ki. Akilli telefonlar icinde sarji bu kadar fazla giden tel gormedim. Oyun wifi acmazsaniz 4 gun gidiyor

    arkadasın bırı gps ı 5 sn yede buldugunu yazdıgın o cumleyı okudukdan sonra bırakmıs okumayı,bu da yazdıklarının ne kadar gercekcı oldugunu gosterıyor :)
    3g sınde ne gıbı bır sorun mu var,arada mutfaga gıttıgımde telefonu da yanımda gotururum ,haber okumak,surf yapmak ıcın nette,ama wifi iyi cekmedıgı ıcın 3g den gırmek durumda kalıyorum modeme yakın mesafede olmama ragmen,neden 3g den extra masraafa gıreyım kı,duzgun bır modemı olsa telefonun wıfıden daha hızlı ve daha ucuz sekılde gırebılırdım oysaki
    ekranla ılgılı zaten yazdık ,ekranı kucultuyor ama daha kalıtelısını koyuyor
    multitasking i ram yuzunden kullanamıyorsak bu cıhazda o kadar ram e bosa para vermıs olmuyormuyuz?
    sadece e-posta ve face ıle ugrasan bırıne 400 tl lık telefonda yeter,wave fıyatları 700 lıra,her ıkı alette aynı gorevı yapabılıoken neden wave e adam 700 lıra ersın 400 lıra vermek dururken?
    sarj olayında 1.2 de cok gıdıyordu sarj haklısın,cunkı 1.2 cok basıt bır sıstemdı sarjı harcayacak bı olayı yoktu,ısletım sıstemı bıle denmez 1.2 ye,ama bı kac ozellık gelınce bada 2 ile(bu ozellıkler zaten dogru dururst calısmıyor) telefonun sarjını harcayacak uygulamalar arttı ve wave batarya omru konusunda asıl yuzunu gosterdı,telefonu 30 dk kurcala batarya %15-20 azalıyor,benden cok sark aletınde duruyor telefon 2 ye gectıgımden berı
    oyun acma ,wıfı kullanma demıssın,bu ozellıklerı kullanmayacaksam ne anladım bu ısten,samsung wave ı pıyasaya surerken hıc mı dusunmedı bu batarya olayını,onu acma bunu acma sarj cok gıtsın,onu acma bunu kapat telefon restart atmasın,al sana 3310 dan farkı kalmadı

    konuya bir kaç örnek vereyim. pil çok gitsin diye şu an ekran aydınlatması sonuna kadar kısılı. samoledin bi faydasını göremiyoruz. zaten burn in problemi yedi bitirdi ekranı. 3g kapalı. hızlı internetimiz de yok. ana sayfada çalışan hiç widget yok. hoş wigdetlar da doğru düzgün çalışmıyor ki. bir program açınca zaten kendiliğinden kapanıyor ve bütün ayarları bozuluyor. bu şekilde az kullanarak ancak 1- 1.25 gün gidiyor. atıp tutmaya gerek yok. hasan arkadaşa katılıyorum. şimdi bir vatandaş çıkar silah mı dayadılar bu telefonu almanız için der. ha ona cevabım yok. kendi haline bıraktım.




  • Sizin amacını belli beyler boş yere dil dökmemize gerek yok.
    GPS i 5 sn ye de buluşunu gösterirdim videoya çekip ama boşverin değmez.
    Umarım aldığınız 1milyarlık telefonla mutlu mesut yaşarsınız.
  • Arkadaşlardan ricam; bu tartışmayı sonlandırabilirlerse güzel olur.. Zaten kimse karşısındakini ikna edemeyecek muhtemelen.

    ("Seni ne ilgilendirir?" derseniz doğrudur belki ama telefonla alakalı buraya yazmak istediğim, cevap aradığım bazı durumlar var, bu karmaşada bir halta yaramıyor..)

    Not: Bir tanıdığımın güzel bir sözü vardı; "Beğendiğin bir şeyi başkasınada beğendirmeye çalışmak ne kadar garip bir şey.."
  • 
Sayfa: önceki 15671568156915701571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.